ПЕРУ сбъдна мечтата си голяма, най-сетне стана МАМА (бъдещи мами над 35)

• 23 282
  • 715
  •   1
Отговори
# 690
  • В градината...
Аз си правя за кърмата и ашуре в по-турския му вариант /с много сушени плодове иядки/ и салата табуле - мм...

# 691
  • На остров
Ми нали ще си купуваме плодни дръвчета Sunglasses
В момента имаме прясно заседна една ябълчица от сорта Астракан Gyllenkrok E, тя се полинира добре с Катя, Алис, Орание,  James Grieve, Maglemer, Mio, Risäter, и т.н.
Трябва да избера круша и подходяща полинираща круша и слива, намерих няколко сорта сливи, които се полинират сами Simple Smile.
В събота след общинското тържество по случай гражданството ни, ще купуваме дръвчетата.

# 692
  • Пловдив
Аз си правя за кърмата и ашуре в по-турския му вариант /с много сушени плодове иядки/ и салата табуле - мм...
Peace ще си го запиша...

# 693
Въх, тая Дара наистина пуснала анкета! Crazy

# 694
Перу, ми защото съм паника и реших, че съвсем няма да ми се случи чудото. Ма то незнанието е страшно ....

# 695
Бързо да си признаят тримата с втора опция  Naughty Joy

# 696
  • София
Боза със захар, много близка до оригинала, продават в ЛИДЛ Wink

# 697
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Здравейте, момичета

След кратко затишие се разписвам. При мен малко се промениха нещата. Наложи се да се местим в нова къща и нямахме нет. Нещата при мен са нормални. След кратка почивка от септември с нови сили се впускам към целта. Смених клиниката, че в Надежда нещо не се чувствам комфортно след като Шефкетова е по майчинство. Сега с новата докторка в Щерев се видяхме 3 пъти и имаме план за действие доста по разлиен от този в Надежда и се надявам да доведе до щастлив край. Предстои ми хистероскопия. Искам да поздравя Уанчето и да и пожелая много късмет и щастлив семеен живот. Честито и на Перу и на Суити със закъснение. Отивам да чета назад, че много изтървах.

# 698
  • На остров
Донна много се радвам да се появиш Hug . Много успех ти пожелавам в новата клиника  bouquet !

# 699
Доне, много се радвам, че си пак сред нас  Hug

# 700
Боза със захар, много близка до оригинала, продават в ЛИДЛ Wink

Да, страхотна е. Прави се в едно монтанско село. Аз си взимам с подсладител, заради кръвната захар, но и двете са много вкусни.

# 701
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Благодаря Ви, момичета, но ще ми трябва малко време да вляза в час с темите  Hug

# 702
Дона,добре се завърнала и от мен.Чети бързо,че след малко пускам и новата и хептен ще ни изтървеш Joy.

# 703
Дона-   bouquet Нова къща- нов късмет Heart Eyes
Уанче- хайде да се заразиш от примера на Цвети и да стане дни преди да започнете процедуратта Hug

# 704
след малко пускам и новата и хептен ще ни изтървеш Joy.
Това значи ли, че е време за спам? Mr. Green
Скрит текст:

Добре си се завърнала, Донна!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт