Сериалът ВРЪЗКИ по bTV

• 122 055
  • 930
  •   1
Отговори
# 120
Ми все пак е комедия филма. Този Наско ми се струва, че по сериозен персонаж може да играе.

# 121
Наско ми прилича много на един подземен бос, вече мъртъв.

# 122
  • Mediterraneo
Ако бяха избрали Наско, нямаше как да мине за първа изневяра и криза на средната възраст. Билалов е идеален.

Много ясно  Peace

# 123
Аз гледах малко от сериала по телевизията и честно казано не ме грабна.. Едни и същи актьори във всички български сериали, все едно гледаш един и същи сериал.  Flutter newsm78

# 124
Благодаря  Hug , гледах го до сега и съм се смяла с глас. Страшно ме забавлява и разтоварва този сериал. Да  Laughing не гледам на него, като на шедьовър на филмовото изкуство, просто се отпускам и се смея с глас Simple Smile  във всяка роля и ситуация мога да открия част от себе си, хора край мен, живота ....

Я кажи на кое тооолкова се смя, не че не се смееш и радваш на всеки сериал по БТВ! И какво откри в Яна Маринова? Малко се пренатягате понякога!

# 125
  • София
5 епизод се появи

# 126
# 127
  • София
http://DMCA-removal-from-Google/

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 23:10 от дъщерята на Мистрал

# 128
  • Разпиляна във въображението
Дъщеря ми май разпозна в две от актрисите жени, които участват в реклама на Савекс Thinking /нещо не го гледам този сериал както трябва Laughing/

# 129
  • в 1001-та нощ
Да - и аз ги видях Simple Smile а едната мисля игра в "Секс, лъжи и TV - 8 дни от седмицата"  Peace

# 130
  • Манчестър
Филма ми харесва, не ангажира, дали е комедия? Със сигурност е по добре от тъпите Комици напр. щото там наистина се чудя на какво се смеят ...

А на който не му харесва , да натисне копчето на телевизора и да включи на Ана Каренина напр.

# 131
Филма ми харесва, не ангажира, дали е комедия? Със сигурност е по добре от тъпите Комици напр. щото там наистина се чудя на какво се смеят ...

А на който не му харесва , да натисне копчето на телевизора и да включи на Ана Каренина напр.

Не е въпросът в смяна на канала, а дали е направен добре! Ми не е! Ценете се малко повече де! Wink

И така 4-и епизода, а на Мишо Билалов му се разбира все по-трудно! Неочаквано за мен!

Освен това, колко точно е житейска случката, мъжът пуска любовницата да влезе и свободно да се размотава в дома му, докато жена му е там. Обяснява, че това е племенницата му, жена му се връзва веднага и я кани да остане у тях! В другата двойка обаче, след 17 години брак, става скандал и води почти до развод, заради една обица в колата! 

# 132
Това е ситком - ситуационна комедия. Спомнете си чуждите такива - ситуациите често са пресилени и доведени до абсурд. Да, има несъответствия. Не само на Билалов, а и на Александър не му разбирам какво говори. Обаче гледам филмчето и не търся кусури, за да не си развалям забавлението. Не съм очаквала изпипан шедьовър и не съм разочарована.

# 133
Дъщеря ми май разпозна в две от актрисите жени, които участват в реклама на Савекс Thinking /нещо не го гледам този сериал както трябва Laughing/

Да, през цялото време очаквах да извадят от някъде някой Савекс или пък да се появи свекървата и с онзи мазен и назидателен тон да и рекне на едната: Ева, миличка, какво правиш в този бар. Много пиеш. Naughty

ПП От скука хвърлях по едно око на епизода, ами какво да кажа, не ми е смешен, не ми е забавен, плитък и слаб ми е.

# 134
Вчерашния епизод не ми хареса и на мен никак. Тъпееше ми и нямаше смешни моменти. Дано днес е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт