Сериалът ВРЪЗКИ по bTV

• 122 049
  • 930
  •   1
Отговори
# 105
Ееее, много благодаря! Точно от там ми е позната. Изперквам, когато не мога да си спомня нещо и ме яде, яде, докато не се сетя или не ми подскажат (както в случая)!  Laughing

# 106
  • в 1001-та нощ
Хах, и аз бях така - много странно - от самото начало се чудех певица ли е и от къде ми е позната Simple Smile

http://www.ilianalazarova.com/cv_bg.html

# 107
А някой знае ли името на младия актьор, в когото е влюбена дъщерята на семейството?

# 108
  • София
Актрисата Илиана Лазарова - вероятно ти е позната от "Седем часа разлика", където игра секретарката на Пол Станкоф Simple Smile

И на мен ми беше супер позната, чудех се от къде Simple Smile

Нямам търпение за 4 епизод  Simple Smile
вече е качен

# 109
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug , гледах го до сега и съм се смяла с глас. Страшно ме забавлява и разтоварва този сериал. Да  Laughing не гледам на него, като на шедьовър на филмовото изкуство, просто се отпускам и се смея с глас Simple Smile  във всяка роля и ситуация мога да открия част от себе си, хора край мен, живота ....

В ролята на Боби е Галин Найденов  Blush Симпатично момче. Имената на актьорите са изписани в края на сериала  Blush

# 110
Благодаря! Simple Smile Наистина е много симпатичен. Blush  Flutter

# 111
еййй, вярно, че тази играеше секретарката в Седем часа... скъсах се да мисля откъде ми е позната  ooooh!

# 112
  • гр. Варна
Изключително тъп, евтин и долнопробен сериал...Отврат - и играта на актьорите и сценарият.

# 113
Предположения какво работи Ясмина?  Laughing
Що за професия може да има, за да твърди, че ако спомене, мъжете ще се изплашат от нея. Вероятно се занимава с някой силов спорт (каквито са и интересите на актрисата в живота) или някоя по-мъжка професия, която би комплексирала мъжа до нея....

# 114
Сексолог е.

# 115

Ммм има логика като се има предвид разговора й с приятелките в еп.4. Но пък леко наивно се държи за сексолог- отдавна трябваше да е надушила, че се крие, когато е с нея и не е необвързан.

# 116
Coolmummy,
така пише в информацията за героинята на първа страница. Тя със сигурност е наясно, че той не е свободен. Въпросът е какво намира в него. Надявам се да разберем. 

# 117
  • Sofia
Никак не ми е секси Билалов Naughty...трябваше да изберат някой друг,напр.http://img3.ekrana.info/1303/atanas_srebrev.jpg от "Къде е Маги?" Wink

# 118
Никак не ми е секси Билалов Naughty...трябваше да изберат някой друг,напр.http://img3.ekrana.info/1303/atanas_srebrev.jpg от "Къде е Маги?" Wink

АААА право в целта! Мислех, че само аз харесвам толкова Наско. И излъчване и глас...
Билалов е прекрасен актьор, но секси не е.. Tired

# 119
 Ако бяха избрали Наско, нямаше как да мине за първа изневяра и криза на средната възраст. Билалов е идеален.

Общи условия

Активация на акаунт