Сериалът ВРЪЗКИ по bTV

• 122 044
  • 930
  •   1
Отговори
# 90
  • София
За убиване на времето сериалчето бива.
Но ме съмнява да снимат втори сезон после.

# 91
  • София
На мен сериалчето ми харесва, ще си го гледам с кеф!  Mr. Green
То е повече от ясно, че ССФ е префинена пуританка, така че са ми смешни подскокливите коментари...  Laughing

# 92
Не е лошо сериалчето. Става. Да ви попитам някой зане ли как се казва песента по време на която имаше секс сцени с Билалов и Маринова. От снощи си я тананикам.

# 93
 Да има секс или псувни в един филм, няма лошо, когато са оправдани и сложени на място! Трети епизод беше бъкан от клишета и евтина постановка - сцената в ресторанта между Билалов и Яна съм я гледал поне в 20 филма и сериала, същото е и с: "случайната" катастрофа между двамата, леко огънат калник, ама застрашаваща живота травма???? Ужасни клишета също са: постановката в кафенето, когато сервитьорката го сваля, секс със сутиен, оргазъм на фона на шампанско, секс със доставичка на пица (изненадата е, че това е продуктово позициониране), "това баща ти ли е" и младото ку*ве с дъртия, родители във вана и възмутено дете - при това дете ку*ва, размененото сако, забравен телефон, забравени обици в колата, вдигната кола, точно когато в нея има "доказателство" за изневяра хохо. Да, в киното няма нищо ново, ама всичко това наблъскано в един епизод???

Само аз ли не разбирам как една красива жена е привлечена от тоя надебелял, застарял, скучен чичо, пльоснал се на лекарската маса, с обръснати цицки??? Не ми е забавен, не е оригинален, философстването му за брака няма никаква логика. Само на мен ли не ми става ясно, защо Билалов и Лили Маравиля са семейство? Нямат грижи да се разведат, нали? Не е ясно, защото малката участва в тая  "драма", ако не й харесва! Цитирането на Уди Алън, Смирненски и т.н. е проява на зверска слабост на диалога, особено, когато това бяха двете най-яки реплики. Младото ку*ве се е*е с дебел, мазен дъртак, който й урежда всичко, обаче е възмутена, че се бъзикат с нея!!!! ВЕЕЕРНО ЛИ??? Защо героят на Валери Йорданов тоооолкова иска точно тази жена??? И как една обица в колата може да предизвика такъв скандал, ако преди това тия хора нямат никакъв повод да се ревнуват.

П.П. Такава била реалността???? Аз ако искам да гледам реалността, ще си пусна документален филм!

# 94
Не е лошо сериалчето. Става. Да ви попитам някой зане ли как се казва песента по време на която имаше секс сцени с Билалов и Маринова. От снощи си я тананикам.

24000 baci

# 95

24000 baci

Благодаря !

# 96
  • Mediterraneo

Остави сутиена, на мен на два пъти ми се видя и ластика на бельото й.

# 97
Сериалът ще го гледам, то така или иначе няма друго какво. Пък и аз харесвам българските.
Първият епизод не ме грабна, но снощи беше добър.
Маравиля е много готина жена, красива. За първи път я виждам, както и повечето актьори  Peace

# 98
Маравиля е много готина жена, красива. За първи път я виждам, както и повечето актьори  Peace

Много тъжно!

# 99
  • Mediterraneo

Много тъжно!

И на мен това ми хрумна като прочетох коментара, ама се въздържах.

# 100

Много тъжно!

И на мен това ми хрумна като прочетох коментара, ама се въздържах.

Чудно, не чудно - така си е. Не на всеки му е на дневен ред да познава всички български артисти.  Wink

# 101
Записвам се да ви следя. Интересен ми е сериала, но не мога да кажа, че ми е любим.
Става за разтоварване в края на деня.. Peace

# 102
Много ми е смешен сексът със сутиен  Simple Smile За ластика на бельото си е недоглеждане, но сутиенът е класика  Simple Smile Има си начини да се заснеме така, че актрисата да не се показва гола, ако не желае.

# 103
Уф, подскажете ми, моля, от къде ми е толкова позната актрисата, която играе приятелката на оная мутра, дето искаха да обзавеждат с кожи и препарирани животни...
Рових да прочета някъде, да видя пълния актьорски състав, но са изброени само главните роли.

# 104
  • в 1001-та нощ
Актрисата Илиана Лазарова - вероятно ти е позната от "Седем часа разлика", където игра секретарката на Пол Станкоф Simple Smile

И на мен ми беше супер позната, чудех се от къде Simple Smile

Нямам търпение за 4 епизод  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт