Сериалът ВРЪЗКИ по bTV

• 122 100
  • 930
  •   1
Отговори
# 135
  • Манчестър
Това е ситком - ситуационна комедия. Спомнете си чуждите такива - ситуациите често са пресилени и доведени до абсурд. Да, има несъответствия. Не само на Билалов, а и на Александър не му разбирам какво говори. Обаче гледам филмчето и не търся кусури, за да не си развалям забавлението. Не съм очаквала изпипан шедьовър и не съм разочарована.

Според мен това с неразбирането на говора не е до актъорите, а до звукозаписната техника +тон режисъори....имаше подобни и в Стъклен Дом и във Фамилията.

# 136
  • Sofia
няма как да направят фъфленето и ниския глас на Валери разбираемо  Naughty

# 137
Като цяло ме грабна, става за убиване на времето. Лили Маравиля е страхотна актриса!

# 138
И аз така мисля. Не е нещо кой знае колко гениално, но за разтоварване става. Забавно ми е.

# 139
...Лили Маравиля е страхотна актриса!
Да, много беше смешна, когато я дрогираха.
А това с пускането на любовницата в къщата и радушното приемане от съпругата като племенница беше мнооого тъпо  ooooh! та чак и да им тропа на вратата, че били шумни.

# 140
Направих опит да гледам сериала и досега съм изгледала около половината от всеки епизод. Оставя лош вкус в устата и мисля да се откажа, не е за мен.

Само искам да споделя какво мисля за сцената с Лия, любовника й и жена му. Според мен съпругата веднага разбра коя е Лия и какво става, но я пусна да пренощува у тях, за да изтормози и двамата. Умна жена.

# 141
  • София
И аз така мисля.  Peace

# 142
Само искам да споделя какво мисля за сцената с Лия, любовника й и жена му. Според мен съпругата веднага разбра коя е Лия и какво става, но я пусна да пренощува у тях, за да изтормози и двамата. Умна жена.
+1 Много беше плитка лъжата, за да се хване.

# 143
Определено. Peace

# 144
Гледах вчерашната серия, беше ми интересна! Леко сериалче, макар на моменти ми се струваше, че преиграват! Довечера ще има ли нов епизод?

# 145
Да, излъчва се в сряда, четвъртък и петък.

# 146
Супер,благодаря!

Вчера в епизода мернах и Преслава, но не разбрах каква роля играе?

# 147
  • Манчестър
Знаете ли дали го повтарят и на коя ТВ и кога?

# 148
  • София
Супер,благодаря!

Вчера в епизода мернах и Преслава, но не разбрах каква роля играе?
Секси съседката. Въпреки, че на мен вече ми е далеч от такава.

# 149
Маравиля е много готина жена, красива. За първи път я виждам, както и повечето актьори  Peace

Много тъжно!

И на мен това ми хрумна като прочетох коментара, ама се въздържах.

Чудно, не чудно - така си е. Не на всеки му е на дневен ред да познава всички български артисти.  Wink

Какво чудно? Не всеки живее в София и поради това не ходи на софийски театрални постановки.
Маравиля съм гледала само в "Love.net". Като и гледам филмографията-не прелива от главни филмови роли.По разни причини не съм гледала "Под прикритие" и поради това виждам и Билалов в "действие" за първи път.Инак само интервюта тук и там. За"повечето актьори"-ами така си е.Девойките виждаме за първи път. Първия баща съм гледала някъде ,но не се сещам къде.
Та така. По-полека с квалификациите.

Общи условия

Активация на акаунт