Сериалът ВРЪЗКИ по bTV

• 122 020
  • 930
  •   1
Отговори
# 765
  • в 1001-та нощ
Всичко е въпрос на интереси  Peace

Имаше един сериал "Отплата" по Нова ТВ - много ми харесваше - с Орлин Павлов и Джоко Росич. Е, остана си един сезон ... Sad

# 766
  • Варна
Един от най-хубавите български сериали и нямал зрителски интерес... или някой има интерес да не е така. Те да засипят ефира с турски и индийски сериали, а после интерес нямало. Не е случайно, че БТВ не са водеща медия от много години. Няма друга телевизия, която предпочита бозите и бабешките сериали плред български и хубави като ги пуска в неприоритетен канал и без реклама.  Някой явно няма интерес от българските, а и ясно показаха, че зрителите не са им приоритет с все по-лошата си програма и незадоволяването на интереса на потребителите си . Във Варна в момента се снима филм... индийски! Целият град е окопиран и се работи здраво. Бензин снимаха няколко дни само на Морска гара.. представям си колко интерес ще е...
Аз пък съм фен на "Откраднат живот". Нещо ново и ме разтоварва. Като не ви харесва защо го гледате? Щом предизвиква интереса ви явно определението "не ми харесва", "слаба игра", "тъп" не са за него. Сериал, за който имате наистина такова мнение не бихте гледали.

# 767
То да беше само този сериял, ами Четвърта власт, Sex, лъжи & TV: Осем дни в седмицата (2013), Кантора Митрани (2012) супер бяха, ама няма ги вече..

# 768
малко офтопик, но ето, аз гледах първия сезон на Откраднатия компот и го зарязах, там най-лошото от всичко е сценарият, просто не става и това е, също така, не харесвам играта в сериала (подчертавам в сериала!) на баща и син Алексиеви, Каварджикова и Кашева. И не го гледам, колкото и да съм благосклонна към всичко българско и родно в телевизията, киното и театъра.

Като не ви харесва защо го гледате? Щом предизвиква интереса ви явно определението "не ми харесва", "слаба игра", "тъп" не са за него. Сериал, за който имате наистина такова мнение не бихте гледали.

# 769
Аз заразях този сериал още в средата на първи сезон. Въобще не ми харесва.

# 770
Аз се мъчих с първи сезон, но на втори приключих с него. Голямо изнасилване е и за зрителя, и за актьорите, струва ми се. С големи напъни играят, а накрая - нищо. Слаба игра и слаб сценарий.
Когато попаднах на реклама на "Връзки", първо помислих, че е чужд сериал Embarassed и бях страшно изненадана, че всъщност е български.

# 771
В лекарския сериал всичко е много компромисно. Чак неудобно да ти стане.

# 772
В лекарския сериал всичко е много компромисно. Чак неудобно да ти стане.
....като например решението Биляна и Александър да са двойка. Въобще не си подхождат, тя изглежда груба и огромна до него, сякаш му е майка.

# 773
Ее язък, сериалчето беше супер свежо, с много добри актьори и игра! Ама какво да очакваш от бтв... не е турска или индийска боза, тях ги въртят нон стоп всеки ден.

# 774
Аз нямам обяснение за този сериал - наистина много ми хареса, явно не съм единствената като ви чета, обаче от втори сезон гледах само един епизод и то случайно. Във Войото го няма, сериите от нета са свалени  newsm78 Явно има интерес, каква е тази потайност на нещо, което се харесва на зрителите?

# 775
В момента вървят повторения на Връзки 2 по фокс лайф, аз го хващам там, но не знам точните часове и дни, в които го излъчват, трябва да се види програмата.
По принцип, много гледам фоксовете и за мен те не са забутани канали, но явно за повечето хора, ако не е по "първа, втора или трета програма", не се гледа. Аз турските и индийските помии изобщо не мога да ги понасям, като цяло, бтв не я харесвам. Ще видим новият бг сериал дали ще покрие очакванията за нещо добро, надявам се.

# 776
малко офтопик, но ето, аз гледах първия сезон на Откраднатия компот ...

Ох, че ме разсмя. Аз го наричам "Отнесен койот".

Във "Връзки" всичко ми допада- играта, костюмите, операторите, цветовете, особено озвучаването...

# 777
В момента вървят повторения на Връзки 2 по фокс лайф, аз го хващам там, но не знам точните часове и дни, в които го излъчват, трябва да се види програмата.
По принцип, много гледам фоксовете и за мен те не са забутани канали, но явно за повечето хора, ако не е по "първа, втора или трета програма", не се гледа. Аз турските и индийските помии изобщо не мога да ги понасям, като цяло, бтв не я харесвам. Ще видим новият бг сериал дали ще покрие очакванията за нещо добро, надявам се.
+1 Peace

# 778
  • София
А кой и по коя тв. ще  е новия български сериал?

# 779
А кой и по коя тв. ще  е новия български сериал?

По ьтв, не знам как ще се казва.

Общи условия

Активация на акаунт