Сериалът ВРЪЗКИ по bTV

• 121 992
  • 930
  •   1
Отговори
# 825
  • в 1001-та нощ
Аз я харесвах единствено в "Стъклен дом". Във всички други издания, в които съм я гледала ми е адски бездарна, бездушна, все едно ролята се изпълнява от дъска - равно, плоско ...никакво присъствие.

# 826
  • До морето
Вчера с кеф си изгледах серийката. Много ми харесват, амам много. Маравиля и Билалов имат брилянтни сцени!

# 827
Какво гледате, повторението ли? Да не е излезнал нов сезон?

# 828
  • София
Какво гледате, повторението ли? Да не е излезнал нов сезон?

Няма нов сезон, пускат повторенията по Бтв.

# 829
Вчера с кеф си изгледах серийката. Много ми харесват, амам много. Маравиля и Билалов имат брилянтни сцени!

Мноооого са добри ! Имам си любими моменти, които винаги са ми забавни и си ги гледам с кеф.

# 830
Абе Яна Маринова е минала покрай актриса, ама нейсе. Според мен де  Simple Smile
но пък добрите явно не остават скрити за големите продукции - страхотни новини за Анжела Недялкова - учайства в Трейнспотинг 2

# 831
  • Варна
Не се ядосвай. Аз затова от една година не гледам БТВ. Ама нищо не им гледам, дори новините.
Peace

+1  Peace

# 832
Само в събота ли повтарят серия, момичета?

# 833
  • София
Само в събота ли повтарят серия, момичета?

И в неделя.  Peace

# 834
Търсих информация, но не открих - очаква ли се трети сезон?

# 835
Не, няма да има трети сезон.

# 836
  • Варна
Много са смотани.. Веднъж една бг продукция да се окаже сполучлива и те да я затрият... 😠

# 837
Абсолютно!

# 838
Нямаше достатъчно зрителски интерес. А и на продуцента не му излязоха сметките.

# 839
Как ще има зрителски интерес, като сериите от втори сезон останаха дълбоко апокрифни. Трябва да се търсят по някакви торент сайтове и прочее (аз не успях), а Войо не ги качи така и не разбрах защо, като първи сезон си седи все още.... Как ще му излязат сметките на продуцента, явно е установено, че сериалът не се гледа, което не е вярно. И защо първи сезон се излъчва по Бтв, а втория на някакъв незнаен канал...българска работа.

Общи условия

Активация на акаунт