Сериалът ВРЪЗКИ по bTV

• 121 967
  • 930
  •   1
Отговори
# 855
Вторият сезон бе по-слаб. Кинтите бяха по-малко, това се отрази на качеството на сценария.
+1 Peace

# 856
  • в 1001-та нощ
Ако намерим пари ще направим трети сезон, обещавам. Сценарият си стои.

Дано, дано Simple Smile  Peace Hug

# 857
Ако намерим пари ще направим трети сезон, обещавам. Сценарият си стои.

Дано, дано Simple Smile  Peace Hug

Прекрасна новина!  Flutter

# 858
Междувременно можете да гледате Лилия в постановка заедно с Христо Шопов и Ирини Жамбонас, дело на Лиза Шопова. Нарча се "Всичко или нищо", обещавам, че ще ви хареса.

# 859
  • в 1001-та нощ
Благодаря за препоръката, вероятно ще се възползваме с мъжа ми. Оглеждахме се за интересна постановка Simple Smile  Аз бях загледала "Тирамису" в Театър София, но не съм убедена, че него ще го докосне, трябва с приятелка да отида.  Blush

# 860
  • Разпиляна във въображението
Ще гостуват в Плевен

# 861
Благодаря за препоръката, вероятно ще се възползваме с мъжа ми. Оглеждахме се за интересна постановка Simple Smile  Аз бях загледала "Тирамису" в Театър София, но не съм убедена, че него ще го докосне, трябва с приятелка да отида.  Blush

Ще го докосне. 6 красавици на сцената. Никой мъж не остава равнодушен.

# 862
С Лилия мога да ви препоръчам "Госпожа Министершата" в Театър София. Тя е чудесна и прави страхотна главна роля. Невероятна жена.

# 863
С Лилия мога да ви препоръчам "Госпожа Министершата" в Театър София. Тя е чудесна и прави страхотна главна роля. Невероятна жена.

Да, добро е. Тя на 28-ми играе в две представления. От 15:00 в 199 е "Театър, любов моя" а от 19:00 е "Всичко или нищо".

# 864

Ще го докосне. 6 красавици на сцената. Никой мъж не остава равнодушен.
Викаш, ще го докосне и още как  Mr. Green

Потвърждавам за "Госпожа Министершата".  Peace
При нас следват „Олд Сейбрук“ от Уди Алън и „Последният страстен любовник“ от Нийл Саймън.

# 865
Последното не го препоръчвам, слабичко е.

# 866
"Слабо" и "страстен любовник" не стоят добре в едно изречение - значи отпада.  Peace

# 867
Богът на касапницата гледайте ако го играят тези дни.

# 868
  • София
Темата изобщо не е за това, но реших, че някой може да е чул нещо. По бтв преди Нова Година рекламираха, че скоро ще започва нов български сериал, някой знае ли какво стана с него?

# 869
Аз знам. Отложиха премиерата за есента. Снимат в момента.

Общи условия

Активация на акаунт