Цени за раждане в Бургасмед - Бургас

• 91 213
  • 352
  •   1
Отговори
# 120
Запазих в Дева Мария за 19 ти , там преглеждат Троянчев , Драгнева и тя , но тази беше първата дата за Мануелян ,80 лева е и дават диск.

# 121
Къде води др Мануелян Ж.К ?

# 122
Записче   bouquet

# 123
Кой е завеждащ на отделението?ВИП стаите на каква цена са и какво включват/че другите с безумно малки  и с бедно оборудване/

# 124
Кой е завеждащ на отделението?ВИП стаите на каква цена са и какво включват/че другите с безумно малки  и с бедно оборудване/

Ти нали си втора година майчинство, и се връщаш скоро на работа. Какво те интересува какви са стаите в родилното?
Какво искаш да ти оборудват? Джакузи и място за кон ли?
Ако някой се лекува в болница не седи да гледа шарении и пердета, а търси специалисти, които да му решат проблемите.

# 125
Д-р Недялков, е въвел някакъв тест в "Бургасмед", с който може да се предвидят проблеми при преждевременно раждане, обяснено е в текста на болницата, като досега не са се правили подобни тестове на територията на Бургас

https://www.facebook.com/burgasmed

# 126
Някой знае ли в Бургасмед някой акушер-гинеколог да води женска консултация? Или освен д-р Габровска в Меден Рудник други имали да водят такава консултация?

# 127
  • Бургас
Незнам за Недялков дали не води не съм сигурна

# 128
Недялков води ЖК в Маджуров, но понякога може да се огоравяш с него да ти прави прегледите когато е на смяна в Бургасмед. Само трябва да разузнаеш дали нещо ще се доплаща.

# 129
правят ли фетална морфология в 22г.с и кой лекар я прави?

# 130
Някой знае ли в Бургасмед някой акушер-гинеколог да води женска консултация? Или освен д-р Габровска в Меден Рудник други имали да водят такава консултация?
И Дорийска води, и Гамишев, и Ризова и т.н. Сигурно всички водят, нали си имат кабинети и извън болницата.
ФМ прави д-р Мануелян, но до колкото знам е в болничен, така че в момента в Бургасмед най-вероятно няма кой да прави ФМ - трябва да се пита на регистратурата. Иначе извън Бургасмед има още един-двама специалисти, които са квалифицирани да правят...

# 131
Ралица Николова в МЦ3 ,също води и ЖК и раждания в М,рудник ,на един преглед съм ходила при нея останах доволна .

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 21:04 от charlie

# 132
И Дорийска води, и Гамишев, и Ризова и т.н. Сигурно всички водят, нали си имат кабинети и извън болницата.
ФМ прави д-р Мануелян, но до колкото знам е в болничен, така че в момента в Бургасмед най-вероятно няма кой да прави ФМ - трябва да се пита на регистратурата. Иначе извън Бургасмед има още един-двама специалисти, които са квалифицирани да правят...
може ли да споделиш кои са те,аз мисля ,че само за Калчева се сещам

# 133
Знам за д-р Гамишев,Ризова и Дорийска че правят женска консултация,но не я извършват в Меден Рудник,а в частните си кабинете...Питам дали има други,които провеждат в Меден Рудник,а не само да израждат...

# 134
Дойде време и аз да дам своя отчет, макар и с малко закъснение, като една мама вече родила в болницата - мога да кажа едно - прекрасни хора, прекрасен колектив, добри, мили, лъчезарни - акушерките и санитарките са страхотни момичета, лекарите са невероятни. Нито веднъж не срещнах някой намусен и с навирен нос, за всяко нещо идваха по 100 пъти.

Родих със секцио при Д-р Недялков, заради когото се преместих в Бургасмед от Девата, когато той напусна въпросната болница и не съжалявам за този избор, т.к. тук всички са добри. А той е лекарят, на когото имам сляпо доверие!

Бях много притеснена за упойката и в деня, когато отидох макар че се бях навила за спинална, се разтреперах и поисках да ме приспят. Тогава дойде анестезиологът - д-р Маринчев, който се занимава с мен поне половин час преди операцията - толкова спокоен и усмихнат човек не съм срещала, обясняваше за всичко, дори ме остави да си помисля малко, да направя своя избор, предложи ми дори да ми пусне видео-филмче на самата упойка да видя колко е приятно, и накрая ме заведе до операционната. През цялото време беше до главата ми и обясняваше всичко, всяка минута от операцията. Страхотен екип, наистина страхотен екип.

Когато отрязаха пъпната връв, ми показаха бебче през чаршафа да го видя, направиха му снимки, и ми дадоха да го гушна още на операционната, да се обадя да кажа, вкъщи хубавата новина.

Акушерките ми помагаха много - Марианка ме раздвижи, заедно с доктора, Насето, Нинчето - супер жени. Малката Нинка - санитарката и Радост също.
Благодаря и на д-р Мануелян, която е толкова мила и позитивна, и която ми помогна също.
Благодаря и на д-р Хрусанова от детското отделение, която се грижеше за всичко.

Знам че думите не винаги могат да изразят това, което преживях, но на тези хора изпращам най-сърдечното си Благодаря - от цялото си сърце и душа!!!  

newsm51 newsm51 newsm51

Благодаря, Бургасмед! Наистина Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт