Цени за раждане в Бургасмед - Бургас

• 91 232
  • 352
  •   1
Отговори
# 135
Чудесна новина! Честито на бебчето, на мама и на татко! Да им носи много, много радост!  bouquet

Болница „Бургасмед“ изписа първото родено в Община Бургас бебе за 2016г.

http://www.novini.com/2016_496764

# 136
Здравейте, ще се радвам на актуални мнение за болницата.

# 137
И аз за това наминах да попрочета  newsm78 По-специално ме интересуват отзивите за секцио? С избор на екип/без избор...И какво сте заплатили съответно Thinking

# 138
Няма ли наскоро родили там майки във форума newsm78

# 139
Питайте в facebook в МАМИТЕ НА БУРГАС. Там ще получите повече отговори. Има и доста от началото на годината.

# 140
Д-р Гамишев в тази болница ли работи към момента? Може ли негов мобилен на лични съобщения? Благодаря предварително!

# 141
Днес в Бургасмед в Меден Рудник има безплатни прегледи на новородени и кърмачета от шефката на Неонатологията на болницата 17.03.2016г. /четвъртък/ - от 12:00 до 18:00 часа.

Имало е и вчера, но сега им прочетох обявата във фейсбук страницата.
https://www.facebook.com/events/1513058395669934/

Та можем да се възползваме.

http://www.flagman.bg/article/97521

# 142
Здравейте мили мами!Бих била много благодарна ако ми помогнете.Преди няколко дни разбрах,че съм бременна - по мои изчисления в 6г.с и смятам да посетя АГ в БургасМед.Избрах си там да родя живот и здраве и смятам,че е най-добре и цялата ми бременност да се следи от специалист,който ще ме изроди.Бихте ли ми препоръчали АГ и ориентировачни цени за прегледите през следенето на бременността.Благодаря Ви предварително!

# 143
Искам да попитам,имали мами чакащи близнаци или вече родили, в групата?Каква е цената за раждане секцио,с и без избор на екип?Колко време предварително трябва да се уговорят нещата с лекар?

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 12:34 от te4ke

# 144
  • Бургас
Има ли майчета, който са били с рискова бременност при д-р Недялков,  доволни ли сте?

# 145
Много неправилно е да се задават и да се отговаря на подобни въпроси.
Ако имаш проблем търси си специалист за решението му.
Преди години видни софийски специалисти ме бяха отписали,аз се доверих на
д-р Недялков той ме оперира  след това стимулира яйчниците и забременях,
много проблемна бременност имах на 42 години благодарение на  неговият
професионализъм родих прекрасно дете.

# 146
Темата е много остаряла. Има ли някой, който да е раждал скоро там, да сподели впечатления, цени и т.н.

# 147
И аз бих се радвала на някакви по-актуални мнения по темата.

# 148
Доколкото разбрах от познати, нормалното раждане е 300лв., секцио-700, епидурална - 200лв., но само тази информация.

# 149
Благодаря за информацията. Те трябва да имат и ден на отворените врати, ще се информирам малко по-нататък и ще ги посетя и ще дам актуална информация.

Общи условия

Активация на акаунт