Цени за раждане в Бургасмед - Бургас

• 91 238
  • 352
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Аз родих там в края на юли. Изцяло положителни са ми отзивите, следих се при Недялков, абсолютно безпроблемна бременност.
По отношение на цените - биохимичният скрининг излезе мисля към 80лв, а после всяка фетална морфология по 50лв. Следенето на тонове в края на бременността се заплаща по 10лв.
Раждането ми (за нормално раждане става въпрос) беше при д-р Маркова, от която съм много доволна (сравнявайки с първото ми раждане преди 9 г-ни при Добрева). И тя, и акушерката, и всички които минаваха после на визитация, бяха много любезни и отзивчиви. Поради липса на свободни места ме настаниха във ВИП стая (което ще рече самостоятелна стая), за което не съм заплащала допълнително.
Ако ви интересува нещо по-конкретно питайте.

# 151
  • Сливен
Момичета да ви попитам по принцип си следя бремеността в Св.София.Въпроса ми е да не слизам до центъра за тонове понеже съм от Меден рудник дали ще е проблем да ходя на тонове в Бургасмед.И колко струват.
Благодаря ви!

# 152
Момичета да ви попитам по принцип си следя бремеността в Св.София.Въпроса ми е да не слизам до центъра за тонове понеже съм от Меден рудник дали ще е проблем да ходя на тонове в Бургасмед.И колко струват.
Благодаря ви!

Ако не получиш информация до понеделник ще пиша пак, тъй като и при мен ситуацията е подобна. В понеделник съм на ЖК в центъра и ще питам дали мога да ходя на тонове в Бургасмед и какво струва, тъй като наблюдаващия ми работи там и предполагам, че ще ми даде адекватна информация. Ако не, вероятно ще мина през болницата да питам.

# 153
  • Сливен

Ако не получиш информация до понеделник ще пиша пак, тъй като и при мен ситуацията е подобна. В понеделник съм на ЖК в центъра и ще питам дали мога да ходя на тонове в Бургасмед и какво струва, тъй като наблюдаващия ми работи там и предполагам, че ще ми даде адекватна информация. Ако не, вероятно ще мина през болницата да питам.
Да ще съм ти мн благодарна.Ти при кой си водиш ЖК в коя г.с

# 154

Да ще съм ти мн благодарна.Ти при кой си водиш ЖК в коя г.с

При Гамишев, в 33 г.с. На тонове още не съм ходила, ще видим в понеделник какво ще каже. А ти?

# 155
  • Бургас
По 10 лв. се плаща за мерене на тонове. Долу на регистратурата ще ви поискат личната карта, за да проверят дали сте здравноосигурени, и ще предупредят дежурния лекар. Чака се пред приемния кабинет и понякога става бавно. Плаща се след меренето пак на регистратурата.
Не би трябвало да има значение къде се следиш. Thinking

# 156
  • Сливен
А той Гамишев не работеше ли към Бургасмед или се бъркам?
Аз съм 31 г.с при д-р Георгиоски

# 157
Някой знаели какава е цената за раждане и искат ли нещо за бебето ?

# 158
Давам информация от преди 6 дни. Нормално раждане без избор на лекар 300 лв. С избор 500 лв. Секцио 700 лв. Аз останах доволна като цяло. За бебето не искат абсолютно нищо, само комплект за изписването. В болницата ги обличат с техни дрешки, дават ти памперси и при нужда адаптирано мляко да се храните.

# 159
  • burgas
Искахте ли упойка?

# 160
Здравейте! Някои има ли инфо др Гамишев дали изражда?

# 161
Аз родих без упойка. Но по последна информация, която имам струва 200 лв. Ако имате възможност, можете да посетите болница и да ви разведат и отговорят на всякакви въпроси в деня на отворените врати (всеки четвъртък в 13:00 ч)

Колкото до Гамишев, изражда, да. Но там работата е малко относителна. Ако имате предварителна уговорка за планово секцио мисля, че няма да има проблем. За нормално раждане не се ангажира да се отзове като избор на лекар.

# 162
  • Бургас
Здравейте.някой има ли информация колко ще струва секцио близнаци.

# 163
Здравейте.някой има ли информация колко ще струва секцио близнаци.
Предполагам, че няма значение дали бебето е едно или са две. Ако са правилни предположенията ми, цената е 700 лв.

# 164
Аз до колкото знам е към 900 лв секциото

Общи условия

Активация на акаунт