Цени за раждане в Бургасмед - Бургас

• 91 165
  • 352
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте. ☺️

Бихте ли ми казали как се процедира с ходене за тонове в Бургасмед?
Предварително ли се записва час? През регистратура ли се минава? Къде ги правят, на кой етаж, в коя стая? С какво раб. време са? Плащат ли се? Има ли доктор там да ги види? Чака ли се много?
Извинете за хилядите въпроси и благодаря предварително.

# 331
Доктора ми записваше час за тонове ..плащах на регистратурата преди 5 години 20 лв беше ..

# 332
Запазих си час по тел.на регистратура.
Първо минах от там,да и попитах на къде,асансьор,етаж всичко ще ви кажат.
Плаща се да.
Никой аг не ми го видя там,пратих на моя по вайбър.

# 333
Здравейте отново! Simple Smile

Чета в други теми, че в някои болници след секцио препоръчвали да си носи родилката ябълков сок и да пие. В Бургасмед така ли е? Пихте ли ябълков сок?

# 334
Така е,носих си

# 335
# 336
Не, не съм пила и не съм си носила. Само чиста вода и то не веднага.
И аз четох за други болници, но за "Бургасмед" не се изискваше конкретно.
Предполагам, че е заради пектина, тъй като пектинът е вид "противоотрова", пречиства от вредни вещества, химикали, а упойката е вид "замърсяване" на организма.

Здравейте отново! Simple Smile

Чета в други теми, че в някои болници след секцио препоръчвали да си носи родилката ябълков сок и да пие. В Бургасмед така ли е? Пихте ли ябълков сок?

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 23:19 от bubastet

# 337
Момичето до мен не знаеше,не си носеше, аг й каза и й донесоха после.
На мен ми е второ,за първото не помня дали си носех или после ми донесоха

# 338
В момента са по 30лв тоновете, ако някой се чуди.

Момичета, позволяват ли на свиждането да дойдат 2ма човека и единия да е дете?
В някои болници не пускали деца (братчета, сестричета) в родилното на свиждания.

# 339
Май месец раждах голямата 4г.влезе, мисля два пъти дори,единия път пърия ден-още лежах,после веднъж и когато бебебто беше при мен даже снимка имат(месец преди раждането я спрях от градина)на самото изписване изчака до вратата на отделението с баща си -отвън един вид,до асансьорите аз раздавах почерпка.
Нашите им казах с маска да влизат

# 340
Благодаря, Мими! 🌹

Да ви попитам, като ви приеха на предния ден, освен регистрация на документи и тонове, какво друго ви правеха?
Дали няма да ме пуснат да спя у нас. 😁

# 341
Ехограф също имах.На мен ми сложиха абоката...само подхотвиха де,набучиха ме, не помня да са пускали нещо.
Едва ли все пак са си някакви правила,за мен нямат смисъл ама айде ....2020 не беше така

# 342
Имам и друг въпрос, като ме приемат и настанят в една стая в деня преди секциото, тя предродилна ли се води или ще си е същата стая, в която ще бъда всички 5 дни?

# 343
В същата стая ще си през целия престой.

# 344
Има ли някой раждал секцио с пълна упойка? Как беше? Имахте ли стр.ефекти? Кога видяхте бебето?

Питаха ли ви пълна или спинална, имахте ли право на избор? Коя избрахте и защо?

Общи условия

Активация на акаунт