Цени за раждане в Бургасмед - Бургас

• 91 189
  • 352
  •   1
Отговори
# 300
А на мен ми казаха че се лигавя че толкова ме боли (естествено раждане)

# 301
Да попитам жените, раждали секцио, със спинална анестезия ли беше и дали беше по метода Щарк?

# 302
Спинална или пълна. Щарк не правят, нищо, че на някои места пише, че правят.

Да попитам жените, раждали секцио, със спинална анестезия ли беше и дали беше по метода Щарк?

# 303
Здравейте. Колко заплатихте за секцио? Може ли с карта или трябва в брой?
Колко време общо продължи секциото? И после направо в стаята, нали?
От предната вечер ли ви приеха? Какво ви правеха от предния ден?
Обезболяваха ли ви добре след раждането? След колко часа ви раздвижиха и кога махнаха катетъра?
Може ли да се пие вода след секциото? А храна кога, носихте ли си?
Кога можахте да се изкъпете?
За бебетата вода дават ли или само АМ?
🌹

# 304
Здравейте! Февруари тази година платих 1380лв. за секциото +30лв на ден за бебето = 1560лв. Мисля,че може и с карта,плаща се на регистратура,а там имат ПОС терминал.
Секциото продължи около 40мин,след това ви местят в стаята,да.Приемат от предната вечер,тогава ви правят тонове и сутринта пак.Аз последно бях яла в 4 следобяд в деня преди секциото и след това на обяд деня след него ми донесоха попара със сирене.Но може да ви донесе някой ваш близък храна,попитайте ги какво можете да ядете.За обезболяващи дават свещички.Към 7 вечерта ме раздвижиха,операцията ми беше в 9:30 сутринта.Катетърът ми го махнаха на втория ден.Вода ми разрешиха няколко часа след операцията,вземете си шишета с биберон,за да може да пиете легнала.Може да се изполеете когато започнете да вървите малко по-лесно без да мокрите мястото на операцията,а вече за душ,когато ви сменят превръзката с водоустойчива.Водичка не са ми давали за бебето,но аз и не съм искала тогава.

Здравейте. Колко заплатихте за секцио? Може ли с карта или трябва в брой?
Колко време общо продължи секциото? И после направо в стаята, нали?
От предната вечер ли ви приеха? Какво ви правеха от предния ден?
Обезболяваха ли ви добре след раждането? След колко часа ви раздвижиха и кога махнаха катетъра?
Може ли да се пие вода след секциото? А храна кога, носихте ли си?
Кога можахте да се изкъпете?
За бебетата вода дават ли или само АМ?
🌹

# 305
Много ви благодаря. 🥰

Аз ако си купя водоустойчива дали няма да позволят душ по-раничко?

# 306
Те сменят лепенките,те преценяват кога.
Ще издържите ....
Правят и тоалет докато не може да ставате с топла водичка

# 307
Благодаря 🌹

# 308
Родих май месец.При мен беше същото както при Georgiiewaa😊 Само че аз помолих да ме приемат сутринта.Отидох в 7 сутринта(като последно ядох в 22:00 вечерта), в 8 и нещо вече бяха ми пуснали системи и в 11:50 ми беше секциото.

# 309
Родих май месец.При мен беше същото както при Georgiiewaa😊 Само че аз помолих да ме приемат сутринта.Отидох в 7 сутринта(като последно ядох в 22:00 вечерта), в 8 и нещо вече бяха ми пуснали системи и в 11:50 ми беше секциото.

Кога ви раздвижиха на същия или на другия ден?
Боля ли ви много?
Бебето на деня след операцията ли го взехте или на 3 ден?
На кой ден се изкъпахте, на 4 ли?

# 310
И аз май тази г.
Раздвижиха ме същия ден.
Мен ме боля два три дни доста....
Бебето на третия ден,на втория следобед се замъкнах да я видя.
Къпането не помня  ден...като сменят лепенката с водоустойчива,питайте ги може ли

# 311
Здравейте , жена ми скоро ще ражда в Бургасмед Бургас , планирано секцио.

Въпроса ми е следният получавам информация от съвсем скоро изродили там момичета, които са по същият начин и т.н.

Въпроса ми е какво да правя в случай примерно ,че акупшерките се държат гадно/ужасно , не искат да помогнат на жената след раждането (примерно ги карат да си слагат сами свещички които били против болка).

Примерно да и налеят вода в шишенцето тъй като разбрах , че тя не може да мърда в началото ...

Когато мине лекаря който ги гледа като питаш въпроси отказвал да отговори ,като цяло супер студено отношение?

Как да действам по този начин .. няма как жена ми да ми напише "лекарите така и така се държат" и аз да седя в нас и да не направя нищо ... пък не смятам ,че да ходя да вдигам панаири и скандали е вариант ..

Сумата която ще дадем не е малка , и ако ще се държат като изроди то направо в окръжна да отидем ...

# 312
Бургасмед е една от най-добрите болници за раждане в Бургас. Частна болница с хубави условия и много добър контрол над персонала.
Спокойно, никой няма да се държи гадно с жена ти там!

# 313
Доколкото виждам, има възможност за придружител. Със сигурност ще се грижат добре за нея, но ако и ти си там, хем ще си спокоен за отношеието, хем ще има близък човек денонощно на разположение и за нейните нужди, и за тези на бебето.

# 314
Абе според мен няма място мъж придружител в родилно отделение. Ще притеснява останалите жени. Ще трябва да минава по коридора покрай отворени зали и кабинети, разголени или раждащи жени ще се притесняват от него.
Всичко ще е наред с жена му.

Общи условия

Активация на акаунт