Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~127

• 25 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
И още нещо, което не ми се връзва изобщо. Кахраман продължава да мисли, усеща със сърцето си, че Елиф е жива и как ще се съгласи с баща си да се ожени повторно за Дафа....Това не го разбирам....
Ама за мен брака е много сериозна стъпка в живота на един човек. То не е като да си купиш една риза или една рокля и можеш утре да кажеш, че не ти харесват и няма да ги носиш...

Е, анджак...в онова, което се питаш е и отговорът... newsm78
Чак.. такава, очевадна грешка на сценария..не очаквам!  Thinking А и след фрагмана, затова написах....допускам, че Кахраман няма да го направи втори път...с тази жена!  hahaha hahaha hahaha Naughty

# 76
Сиси

Цитат
АНИ, прости ми - искам да те попитам - ще може ли да  коментираме и споделяме сериала в нашата тема или не може ?

Не Сиси в тази тема не можем да обсъждаме други сериали, освен записаните в пръвия посст на всяка тема. Предполагам, че за въпросния сериал са пуснали или ще пуснат нова тема и там можеш да пишеш.

Тери

Цитат
Да не говорим за факта, че Дафка се изживява като майка на детето

В това аз виждам най-голямото предателство спрямо Елиф.....Ако до сега никой не е казал на Топрак, коя е неговата родна майка....
Дафа  буквално открадна майчинството на Елиф....

# 77
Откъде го знаете това, че Топрак не знае за Елиф???
И отново за фрагмана...мисля онзи поглед на Кахраман е преди..онова, всичко около онази маса и опита им да го оженят...демек, мисля..ако му се е привидяло нещо си..ако е зърнал Елиф, то е преди тази подготовка... newsm78

# 78
Вчера те питах, Маман..дали, вече си изгледала 31-ви епизод... newsm78
Сигурна бях, че много неща ..щеше да предизвика у всички ви! newsm78
Особено ...онова, което той научи от дневника й..на Елиф, нима след ...като прочете всичко....ще иде при тази постна, болна...змия! hahaha hahaha hahaha hahaha

Кралице
За мен факта, че той е съгласен да се състои тази церемония е достатъчен....
Изобщо не е важно, ще има ли подписана хартия или не. Независимо дали ще се откаже в последния момент и защо....
Той е имал достатъчно време да мисли. Не е на 16 години, а над 40, за да му казва баща му кога и за кого да се ожени...Сори но това е безхарактерност.....Помисли......
И аз не разбирам защо всички говорите колко е нещастен Кахраман...че е загубил половината си сърце....
Ами Елиф...какво преживява тя....Нима тя не загуби цялото си сърце.....загуби любовта си и детето си...беше лишена от щастието на всяка майка......

# 79
Вчера те питах, Маман..дали, вече си изгледала 31-ви епизод... newsm78
Сигурна бях, че много неща ..щеше да предизвика у всички ви! newsm78
Особено ...онова, което той научи от дневника й..на Елиф, нима след ...като прочете всичко....ще иде при тази постна, болна...змия! hahaha hahaha hahaha hahaha

Кралице
За мен факта, че той е съгласен да се състои тази церемония е достатъчен....
Изобщо не е важно, ще има ли подписана хартия или не. Независимо дали ще се откаже в последния момент и защо....
Той е имал достатъчно време да мисли. Не е на 16 години, а над 40, за да му казва баща му кога и за кого да се ожени...Сори но това е безхарактерност.....Помисли......
И аз не разбирам защо всички говорите колко е нещастен Кахраман...че е загубил половината си сърце....
Ами Елиф...какво преживява тя....Нима тя не загуби цялото си сърце.....загуби любовта си и детето си...беше лишена от щастието на всяка майка......
...малко преувеличавате и подемате....в негативизъм, изпадате! Откъде, знаеш, че той приема церемонията, може би е един обикновен обяд...виж, за другите какво е си е техен проблем...чак, церемония ..не останах с такова впечатление....
Дафа, че се е нагиздила в някакво по-особено очакване...си е нейн проблем, тя така си ходи....
Предпологаме, че е нещастен...нали видя разговорите му с Джелал...
сега във вторник, ще разберем дали е с половин сърце..още... newsm78

# 80
Кралице

Цитат
Аз, за разлика от Мамчето ..мисля, че онзи разговор в спалнята или стаята..където и да е...и жалната й мутра, след това е..след...масата, за която се пише...че е сватбената им....

Не съм писала изобщо за тази сцена.... Покажи ми къде  newsm78
Писах нощес за другата сцена, когато бяха в детската стая и Дафа с бялата рокля или каквото е.....

Предполагам, че след този разговор в детската стая и думите на Кахраман "Хайде да вървим" ще последва сцената по сключването на брака....Елиф ще ги наблюдава и когато Кахраман каже evet ще си тръгне и сигурно тогава той ще я види...
Но това ще бъде достатъчно за Елиф.... да преживее и тази болка и за нея може би това ще бъде края.....
Поставям се на нейно място и се питам как бих постъпила....И за мен това би било края...но сигурно ще се вцепеня и няма да имам сили да помръдна.....

# 81
Сиси

Цитат
АНИ, прости ми - искам да те попитам - ще може ли да  коментираме и споделяме сериала в нашата тема или не може ?

Не Сиси в тази тема не можем да обсъждаме други сериали, освен записаните в пръвия посст на всяка тема. Предполагам, че за въпросния сериал са пуснали или ще пуснат нова тема и там можеш да пишеш.

Да, да, има. Даже две, а едната въобще не е спирала след като сериалът беше спрян.

Благодаря ти за разяснението.  Приятна вечер.  Всичко хобаво.  Да не те боли  крачето.

# 82
Кралице
Цитат
Откъде, знаеш, че той приема церемонията, може би е един обикновен обяд...виж, за другите какво е си е техен проблем...чак, церемония ..не останах с такова впечатление....

От там от където ти знаеш, че е обикновен обяд....
Наричам го церемония, като имам предвид акт, действие, различно от това да влезеш в банята и да се окъпеш.... Grinning Нещо свещено за двама души....Защото сключването на брак за мен е такова - нещо свещено.

Но май в сериала се случва, това което е в моите негативни мисли....

Помисли си какво се изписа преди и сега става точно това, което тогава беше негативно...

Кахраман е мъртво пиян, не може да е правил кекс с Дафа - но е факт, че е бременна...Добре да приемем, че е било от преди, макар, че не е...
Дафа нямаше да износи бебето...Факт, че го е износила и родила и детето вече ходи...

# 83
Привет! Hug Hug Hug

Ани HugКралице HugДиде HugТери Hug

Аз изгледах първите две части на Съдбата на български.Чакам трета,но не е готова! Peace В края на втора част в разговора м/у Къймет и Зия бей,тя е против събирането на Ках и Дафа!Опасява се,че като роди собственото дете ще обича повече него и ще забрави Топрак!Зия повтаря да не се бърка! Peace Явно за тези 2г.Дафка се е доказвала като майка или имат и бавачка! Joy Какво ли и е коствало да се преструва на хрисима?  Joy

Сиси Hug аз го гледах КСиШ!Така,че сега няма да го гледам!Има тема с новото заглавие на сериала,така че ако искаш можеш там да коментираш! Peace

Аз в момента гледам финалът на България търси талант! Peace

Да не забравите и тази вечер Черни планини! Laughing

# 84
# 85
Гледам ги, чета ги, мисля си и пак разсъждавам.

Тия хора в Турция  не признават медицината за наука.
В Дила - Азер стерилен, не може да има деца, разни протоколи  влачеше от докторите.  Нали Султан за това уби Ерен   ханъм, защото  тя намери  протокол от клиниката, в който пишеше, че Азер е стерилен.
Добре. Стерилен, стерилен.  Да, ама  Фатма забременя от него и убийцата  Султан след като я разпита подробно разбра, че Султан е бременна.  И тук добре, но тази същата убиица  влезе под кожата на  Азер, че Султан му е изневерила и е бременна от друг мъж.
Хайде - ново двадесет. И какво - после докторите казаха, че е възможно 1 на 1 милион да се променят сперматозоидите и да може да оплодява яйцеклетката на  Фатма.  Пак ново двадесет.

Тук пък в Съдбата......подобна история. Дефне нали въобще не можеше да забременее.  При здрав, прав и добре сложен мъж - Кахраман -  не можа да забременее.

Да...ама....не !!!  Една нощ се докосна с него.......той беше мъртво пиян.....как пък  тези сперматозоиди достигнаха до нея, когато  алкохола го тресе до пръскане.
Хайде....пак ново двадесет.  Ама как така - Дефне вече може да забременее.  Глупости на таркалета..... Глупости от всякъде.....
Тия в Турция нямат ли Министерство на здравеопазването ?????  Там спят ли ????? Какви са ми патки и патароци.   За една целувка 400 хил. лири глоба, а за тези глупости няма глоба ????

Да им имам  логиката и психологията на турците !!!

За това не трябва да се ядосваме каквото и да ни сервират.......майната им.....

Сега пък

# 86
Превод на интервюто на звездите присъствали на сватбата на Хатидже и Бурак! Peace

ИНТЕРВЬЮ ЗВЕЗД, ПРИСУТСТВУЮЩИХ НА СВАДЬБЕ ХАТИДЖЕ ШЕНДИЛ И БУРАКА САГЙАШАР С РУССКИМИ СУБТИТРАМИ

https://youtu.be/wf4Oyho7reA

-Еркан казва,че това е любимата му партньорка,с която е играл в сериалите!  Joy

# 87
Мили мои момичета,
сега   в темата ни е малко по-спокойно.  Утре ще чакаме и гледаме   Счупените парчета,  във вторник ще сме в АДА на Юрукхановите.  В сряда е КПА.

Та......мисълта ми е за "С Русия в сърцето".  Започва от сряда от 20.00 до 21.30 всяка делнична вечер.  Четох, за да видя дали няма повторение на следващия ден, но не намерих.  Вероятно  няма да го  повтарят.

Ето ви един наистина европейски филм, поне в първата половина. Няколко епизода са снимани в Санкт Петербург, Москва, Азовско море - п-в Крим и град Алуща.
Ако ми се доверите на интелигентността ми, филма е много хубав.

Най-важното е, че до сега гледаме все художествено измислени кукли, персонажи, които  са  фантазирани  от въображението на сценаристите.

Този филм, обаче е исторически и биографски.  Авторката Нермин Безмен  описва биографията на своя дядо - Сеит Еминов - офицер от армията на Негово Величество цар Николай втори  Романов.

Сеит Еминов се изпълнява от Къванч  Татлъту - главния герой.

В  главната героиня се   въплъщава нашата красавица  Айлин - втората дъщеря на Капитан  Али  Акарсу,  Фарах Зейнеп Абдулах.

И в този филм сме фаворити.  Пак сме начело с Айлин.
Фарах играе ролята на   Александра Юлияновна  Верженская - фаворитката на царския двор и любимката на царя.

Простете ми, но ще повторя - тези всички персонажи са били живи, действително  живеещи в Русия и после в Истанбул хора. Действието се развива 1915-1924 години.
Бащата на Александра - Юлиян Верженски е изключително богат - мултимилиардер, най-близкия от зараждащата се  буржоазия в Русия.
Той е един от собствениците на Туркменското  нефтено  богатство, както и днес най-големите милиардери  по земята  са петролните магнати. Това находище  е близо до гр. Красноводски, бившия гр. Туркменбаши.

И другите герой също са  реално съществуващи хора.  Например най-голямата балерина на  Большой театр - Татяна Чурилкина  - изключително талантлива, години наред в учебниците на студентите има статии за нейните върхови постижения.

Ето - това исках да ви  напиша.

АНИ, прости ми - искам да те попитам - ще може ли да  коментираме и споделяме сериала в нашата тема или не може ?

Вероятно този филм ще гледаме през лятото, когато нашите фаворити са във ваканция.

Здравейте и от мен! Сиси, "С Русия в сърцето" всъщнос е =Курт Сеит и Шура=, нали?

# 88
Превод на интервюто на звездите присъствали на сватбата на Хатидже и Бурак! Peace

ИНТЕРВЬЮ ЗВЕЗД, ПРИСУТСТВУЮЩИХ НА СВАДЬБЕ ХАТИДЖЕ ШЕНДИЛ И БУРАКА САГЙАШАР С РУССКИМИ СУБТИТРАМИ

https://youtu.be/wf4Oyho7reA

-Еркан казва,че това е любимата му партньорка,с която е играл в сериалите!  Joy

Да, затова им се получи играта и Дила и Ръза, ще останат незабравими  newsm10 newsm10 newsm10
Обаче на нашия човек каквото му е на душата, това и на устата - пита журналистите защо им снимат краката  Joy Joy Joy Joy Joy И аз се чудех...ама нашия човек попита....След това каза Дидем да говорела - не си беше приготвил слово като Кютюка....
А Йозджан - каза ние сме от страната на булката  newsm10 newsm10 newsm10 4 седмици и те се вълнували заедно с Хатидже за сватбата.....
Много е хубаво, че мамашите са превели диалозите....

ПП - актьорите от Черни планини са били първите свидетели на любовта им...

# 89
Минавам за да се подпиша и кажа здравейте на все още дневалните !  Joy Joy Joy
Сега ще се върна да прочета какво сте писали…Погледнах във Фб страницата на Й.Дениз…там всички подтикват Кахраман да не се жени за Дафа! Дали взимат в предвид мненията на феновете ?  newsm78
Ето ,че след негодуванието на хората не показаха сцената с убийството на Назлъ ….

Общи условия

Активация на акаунт