Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~127

• 25 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро на 1-ви юни - Ден на детето  Hug

Здраве и щастливо и безгрижно детство на всички деца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здраве щастие и любов на тяхните родители, баби и дядовци  Hug
Честит празник и на децата в сериалите които следим -Джансу, Хазал и Озан от Парченцата и Топрак от Съдбата  Hug Hug Hug

Тио да права си, Къймет има с какво да разобличи Дафа, но може би пази доказателствата за по-добри времена, когато ще трябва да защити себе си....А пък и Зия бей, нали казва, че Кахраман е голям мъж, да не му се бъркат.....Но търпението на Зия бей може би ще се изчерпи и ще се намеси в голямата каша...
Снощи разговарях със звездите и ми подсказаха някои неща, но сега нямам време да ги споделя с вас...Днес ще си починете малко от мен  Peace

Хубав, слънчев и щастлив първи ден от седмицата и месеца и спорни нова седмица и месец  newsm10 newsm10 newsm10

# 91
  • Русе
Добро утро!  Hug

След натоварените ми ''почивни'' дни едва сега смогвам да се разпиша ( за малко и това нямаше да стане, че бях забравила да си активирам ваучера за нета  Blush)

И понеже това е първото ми писание за тази тема Ани   bouquet - отново е хубава, въпреки цвета  Wink, но...  Simple Smile надявам се следващата да е малко по-цветна, а не както някои я виждате още по-тъмна  Peace

И... да е ЧЕСТИТ празника на всички малки и големи деца - много радост да има в очите им!   bouquet

Превод на интервюто на звездите присъствали на сватбата на Хатидже и Бурак! Peace

ИНТЕРВЬЮ ЗВЕЗД, ПРИСУТСТВУЮЩИХ НА СВАДЬБЕ ХАТИДЖЕ ШЕНДИЛ И БУРАКА САГЙАШАР С РУССКИМИ СУБТИТРАМИ

https://youtu.be/wf4Oyho7reA

-Еркан казва,че това е любимата му партньорка,с която е играл в сериалите!  Joy

Много ми харесаха думите, които чух за тези двама щастливи младоженци, а и техните накрая - също. Да са живи и здрави и все така щастливи много години напред!   bouquet

# 92
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит празник на всички малки и пораснали деца!
Бъдете винаги здрави,весели и щастливи! baloni

Тио HugАни HugЦвети Hug

Чудесен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 93
  • Керодиспансера
Здравейте,  момичета  Hug Hug Hug
Нищо ново ли няма от Съдбите  newsm78 да не би да пишат нов сценарий  newsm78

# 94
Ели Hug wavey

Превод на Парчетата! Peace

"ОСКОЛКИ" - 26 серия. русские субтитры, перевод - Вюсал МАМЕДОВ
https://vk.com/pravilniyperevod
http://vk.com/paramparca

# 95
  • Керодиспансера
Злати Hug
Анито днес я няма и в темата много тихо  newsm78

# 96
Цвети  Hug Ели  Hug Злати  Hug
Привет момичета  Hug
И аз бях забравила да си активирам ваучера, а пък тези от интернет доставчика много сръчни...порязали ме...Да имаше обция да ме предупреждават, ама йок  ooooh!

Цвети и на мен много ми харесаха изказванията на всички...Киво малко обърка журналистите...бил закъснял...те пък се оказаха много отзивчиви, да го информират, че не е  Joy Joy Joy Joy Е имаше и такива, които си бяха научили думичките на изуст, като Кютюка например.... Grinning

Ели да миличка правят нов сценарии...нали писах сутринта, че нощес говорих със звездите, но много бързах и не можах да ви споделя...

Когато миналия вторник видяли на къде отива рейтинга, резнали епизода и пуснали Ердоган да отвлекат вниманието на зрителите...Поорязали някоя и друга сцена...нали ще правят Дафа ангел, тя пък вече станала физически убиец...та се наложило да резнат тази сцена, че народа се бунтува и заради Дафа не иска да гледа сериала....Пуснали го и в четвъртък, но..........ужасТ  #Crazy #Crazy #Crazyсбора от рейтинга за излъчването през двата дни бил по-малък от рейтинга предишната седмица....
Та затова сега умуват какво да направят с 32 епизод...Заснели са няколко варианта за сключването на брака на Кахри и Дафа....Спряли са се на варианта....
Длъжностното лице си казва словото и пита Дафа, съгласна ли е да се омъжи за Кахра....още не свършил да произнесе името на жениха и Дафа казала Evet, Evet, Evet!!!!!!! Служителя попитал Кахраман съгласен ли е да се ожени за Дафа....Кахраман навел глава и мълчи....Служителя го подканя....включва се и Къймет...и Зия бей....като чува гласа на баща си, кахраман вдига поглед и казва ЕЕЕлиф! и скача от масата и хуква....Дафа изиграва сцената умиращия лебед....Якуп гледа след брат си и в негов стил съска Исмет....Шюкран  Shocked Shocked
Сценаристите се надяват вече зрителите да харесат такъв сценарии....Хем вълка сит /Дафа/, хем агнето цяло /Кахри/ и зрителите доволни...
Хареса ли ти сценария  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Злати мерси за Парченцата  Hug Hug Hug Hug

# 97
  • Керодиспансера
Аааа, Ани Hug, недей забягва така  Naughty ти си ни връзката с новините,  с актьорите, с героите,с преводите,  със всичко случващо се  Peace

# 98
Привет момичета  Hug
И аз бях забравила да си активирам ваучера, а пък тези от интернет доставчика много сръчни...порязали ме...Да имаше обция да ме предупреждават, ама йок  ooooh!

Цвети и на мен много ми харесаха изказванията на всички...Киво малко обърка журналистите...бил закъснял...те пък се оказаха много отзивчиви, да го информират, че не е  Joy Joy Joy Joy Е имаше и такива, които си бяха научили думичките на изуст, като Кютюка например.... Grinning

Ели да миличка правят нов сценарии...нали писах сутринта, че нощес говорих със звездите, но много бързах и не можах да ви споделя...

Когато миналия вторник видяли на къде отива рейтинга, резнали епизода и пуснали Ердоган да отвлекат вниманието на зрителите...Поорязали някоя и друга сцена...нали ще правят Дафа ангел, тя пък вече станала физически убиец...та се наложило да резнат тази сцена, че народа се бунтува и заради Дафа не иска да гледа сериала....Пуснали го и в четвъртък, но..........ужасТ  #Crazy #Crazy #Crazyсбора от рейтинга за излъчването през двата дни бил по-малък от рейтинга предишната седмица....
Та затова сега умуват какво да направят с 32 епизод...Заснели са няколко варианта за сключването на брака на Кахри и Дафа....Спряли са се на варианта....
Длъжностното лице си казва словото и пита Дафа, съгласна ли е да се омъжи за Кахра....още не свършил да произнесе името на жениха и Дафа казала Evet, Evet, Evet!!!!!!! Служителя попитал Кахраман съгласен ли е да се ожени за Дафа....Кахраман навел глава и мълчи....Служителя го подканя....включва се и Къймет...и Зия бей....като чува гласа на баща си, кахраман вдига поглед и казва ЕЕЕлиф! и скача от масата и хуква....Дафа изиграва сцената умиращия лебед....Якуп гледа след брат си и в негов стил съска Исмет....Шюкран  Shocked Shocked
Сценаристите се надяват вече зрителите да харесат такъв сценарии....Хем вълка сит /Дафа/, хем агнето цяло /Кахри/ и зрителите доволни...

Ани   bouquet   Злати     bouquet  Ели     bouquet   привет и от мен !
Напълно подкрепям този сценарии ,като искам на Дафа да и стане лошо …в прединфарктно състояние ! Mr. Green
Ани и аз май ще се въздържам с коментарите ,че да не ви досаждам …пък и доста често почнах да правя кулинарни злополуки …. Joy

Ето това съм аз….ама Дафа е виновна !   #Cussing out

# 99
  • Керодиспансера
Тио  Hug  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ани, тоя сюжет и на мен ми харесва  Peace изпрати го по електронната поща на сценаристите, да не се морят какво да скалъпят  Naughty дано им се дигне. .........рейтинга  Joy Joy Joy Joy Joy

# 100
Тио  Hug  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ани, тоя сюжет и на мен ми харесва  Peace изпрати го по електронната поща на сценаристите, да не се морят какво да скалъпят  Naughty дано им се дигне. .........рейтинга  Joy Joy Joy Joy Joy
Ели да вдигат всичко ,каквото може да се вдига… само не и кръвното ми ! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 17:09 от trendafilka

# 101
Ани Hug,а така и сценарии започна да пишеш! Laughing newsm10

Тио Hug wavey

Парчетата и във Вбокса! Peace
Счупени Парчета Paramparca еп.26-1 Руски суб. Турция с Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая

http://vbox7.com/play:cf06741171

# 102
Привет момичета  Hug

Ани   bouquet   Злати     bouquet  Ели     bouquet   привет и от мен !
Напълно подкрепям този сценарии ,като искам на Дафа да и стане лошо …в прединфарктно състояние ! Mr. Green
Ани и аз май ще се въздържам с коментарите ,че да не ви досаждам …пък и доста често почнах да правя кулинарни злополуки …. Joy

Ето това съм аз….ама Дафа е виновна !   #Cussing out

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Тио, ако ти звучи успокоително, не си само ти така!

# 103
Тио, Ели сценария си е супер, нямаше как да не го харесате - Дафа от лебед се превръща отново като голяма бяла птица-патка, която няма и грам мозък в главата си - направо дрънчииииииииииииии...нЕма никой   no no

Деси възползвайте се от моя съвет - работещ е...алармата на телефона върши прекрасна работа....

Злати аз отдавна пиша сценарии, които са близки до истината, но непрекъснато ме критикуват....че не са позитивни.....Та затова се посъветвах със звездите  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Не знам това ново ли е или старо....

Yörükhanlar'da olaylar iyice karışıyor.

Ама Шюкран нещо не е на кеф..... Naughty

# 104
Малка корекция !   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт