Отговори
# 240
Миси  Heart Eyes Hug аз нямам идея колко по-млада е Фахрие от Башак, не вярвам да е кой знае колко, но факт е, че Фахрие може да е много красива в главата, но в тяло отстъпва на каката  LaughingПоне за мен! Не намирам нищо лошо и в нейните дрешки, много са си готини в летните жеги, просто крачетата и не са за толкова къси и шаренки шортички  Laughing
сравнете и сами. И двете са с късо и шарено, ама има разлика на коя как стоят, нали ?

Ето , още едно доказателство за това, че я ценят в Турция още преди да стане гаджето на КТ

Защо именно нея и партньорката и са ги взели за стилисти на промото на канал Д ?

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 19:43 от queen_fenka

# 241
# 242
Мис  Hug, аз също нямам намерение да споря, само изказвам мнение. Peace

Не я харесвам тази жена, ако ще да е най-великият стилист на света, а сравнението с Фахрие е повече от абсурдно, леля не може да й стъпи на малкия пръст по нищо. Peace

# 243
Съгласна съм, че Башак си е била име и преди да се гаджоса с Киво Wink
ФЕ е май на около 30 Peace
за тялото, Фенче Heart Eyes си права Peace
а младежките дрехи й стоят супер на Башак, но аз ако бях на нейно място бих си избирала нещо по-оригинално и нестандартно Rolling Eyes
Миси Heart Eyes, тия коментари, че Киво пътува с Башак заради работата й, са присъщи повече на колежките Laughing Wink
м/у другото ВК почти не се коментира, че той е в ЮА newsm78

ето излезе снимка с него, сигурно е една от сенките hahaha

Госпожата Heart Eyes липсва..... Sad

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 21:07 от Airra

# 244
Снеже  Hug според теб, мила  Peace За мен няма нищо абсурдно да ги сравнявам, защо не ? И определено Фахрие отстъпва по фигура на "лелката"  Mr. Green поне според мен. Въпрос на вкус са казали хората  PeaceПък ти не я харесвай, кой те кара  Joy Joy Joy Аз пък много харесвам Фахрие! Ама и Башак харесвам  Laughing newsm43
Айрич  Heart Eyes newsm10
http://turskazvezda2015.blogspot.com/

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 21:38 от queen_fenka

# 245
ФенчеHug никой не ме кара, но мисля, че не е забранено да си го кажа?  Wink И ти си казваш, че не харесваш Кенан, без никой да те кара да го харесваш.  Peace За теб може да е така, за мен не - имам предвид Ф. и Б. Извинявам се, много време отделям на леля, а темата не е нейна. Peace

# 246
Снеже  Hug е, аз сега това ли казах, че нямаш право да си кажеш мнението ? Разбира се, че можеш да си казваш каквото пожелаеш, просто исках да уточня , че според теб едната не може да стъпи на малкия пръст на другата, това е  Peace Каквото за мен, това за всички, всеки си споделя какво харесва и какво не, на мен не ми пречи, че някой не харесва това, което харесвам аз. А това с кой те кара беше шега, ама явно несполучлива  Embarassed извинявай, не мислех, че така ще я изтълкуваш Peace
Терзи  Heart Eyes благодаря за новата фотка!   bouquet
Лека и синеока, дружки!  Hug

# 247
ФенчеHug вярно е, не те разбрах. Peace

Ако някой не й е хакнал профила, да ви е честито! Hug Mr. Green

Basak Dizer @basak_dizer  32m32 minutes ago

Kıvanç Tatlıtuğ ile evlendik

https://twitter.com/basak_dizer

# 248
А това е моята реакция. Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Laughing Laughing Laughing

# 249
Снежка Hug, ето това е новина бомба Simple Smile Нали Башак беше казала, че профила й е хакнат преди време, не го ли е оправила още newsm78 А и тази новата снимка, Терзи  bouquet, този я е пуснал от Бодрум  newsm78 Ама пък толкова време никой да не го снима в Бодрум малко съмнително newsm78

Оф, омръзна ми като някой Шерлок Холмс да следя профилите на хората, кой къде е, с кого е, защо е  Joy Joy Joy

Айра Heart Eyes Hug, на снимката със сенките Башак е отбелязала хората Киво не е сред тях. Почти бях сигурна, че са заедно, но вече не знам Sad

Фенче Heart Eyes Hug, подкрепям за Башак Wink

Снежка hahaha hahaha hahaha очаквам и смъртни случаи Joy Joy Joy Joy

# 250
Миси Heart Eyes, ще има самоубили се потребителки от Контакта, ако е вярно hahaha hahaha
и мен ве4е ме съмнява, 4е Киво е с Башак Peace
а това за сенките го казах на майтап, 4е много сериозна темата напоследък Rolling Eyes

Лека от мен Hug

# 251
Би било чудесно да имаме сватба в темата! Представяте ли си какъв купон ще е! newsm68

Макар че не вярвам това да е истина, но пък натам отиват нещата...ако не днес, то утре - сватба ще има!  Grinning

# 252
Добро утро!

Интересно, Киво дали знае че се е оженил за Башак

http://www.btv.bg/article/seriali/zvezdi-ot-serialite/kavanch-na … guvash-li-se.html
Скрит текст:

bouquet

# 253
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Снеже  Hug  love001
колкото до новината ... ще се разбере, рано или късно  Laughing
и неговия профил ли е хакнат  newsm78

Славенка  Hug благодаря за кафенцето!    bouquet
Миси  Heart Eyes Hug Айри  Heart Eyes Hug викате, ще има самоубийства в Контакта, а ?  Joy Joy Joy Joy
Аз нямам нищо против, но защо пък тайно да направи това ? Не вярвам особено, но да видим  Peace

# 254
Привет Heart Eyes Hug

Дали Башак е видяла новина в туитър newsm78 Нещо мълчи подозрително Wink Нито потвърждение нито опровержение в инстаграм newsm78 Иначе продуцента писал, че отиват на снимки, снимат за Пиер Карден поне стана ясно.

Фенче Heart Eyes Hug, това в профила на Киво го няма, още снощи проверих когато излезе newsm78 Някой е направил колаж според мен. И аз не вярвам, ама кой знае, имам си едно наум Wink

Славена  wavey, дали наистина е казал така newsm78 Голяма шега няма що Laughing Наистина, че си е тяхна работа, но много неучтиво, ако е казал така. Може да каже нямам такива планове, не това лято и т.н, ама шегувате ли се пред Башак, грубо ми е newsm78 Както и да е ......

Валя wavey, и на мен ми се струваше, че ще има сватба, но ако е казал така, не знам newsm78 Иначе, ако новината е вярна, ще се почерпим в темата Wink

Айра Heart Eyes Hug, ти на това, ако кажеш сериозна тема, не знам Laughing Обсъждаме кусурите на хората и ги шпионираме по снимките им в социалните мрежи, ама искам и аз да знам къде е Киво Joy Joy Joy Голяма конспирация, голямо нещо, ще го заподозра  и аз в ПР и привличане вниманието на преса и фенове Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт