Отговори
# 300
Привет Heart Eyes Hug

Фенче Heart Eyes Hug, интересни са ми рускините, защото са много информирани, спор няма Simple Smile Превеждат всичко много бързо и има интересни коментари Simple Smile Сега друг е въпроса, че много негативно гледат на всичко Simple Smile Имаше една потребителка, която пише, че харесва Киво заради таланта и красотата му, а не затова какъв е в личния си живот и с кой ходи Peace Честото и на ТМ  bouquet Да е жив и здрав  bouquet

Айра Heart Eyes Hug, като се замисля, а и под влияние на рускините има нещо гейско, не точно, хайде да кажем метросексуално в позата и облеклото на Берк Joy Joy Joy

Снежка wavey

Хубав ден на всички Heart Eyes Hug

# 301
Миси  Heart Eyes Hug жалкото е, че не са много тези от рускините, които го харесват само заради красотата и таланта му, а искат едва ли не, да му дават тон в живота  ooooh! Все едно него го интересува кой го одобрява и кой не, кой му харесва мадамите и кой не  hahaha Че са информирани и превеждат бързо всичко, така е, и аз затова ги чета, но някои просто прекаляват, сега и гей ще го издокарат , само защото движи с Башак, която била бисексуална / все едно им го е споделила лично  hahaha /  На мен пък  никак, ама никак не ми прилича на такъв и изобщо не го вярвам, но дори и да е, какво ? Аз няма да се разочаровам от някой мой любимец, само защото ориентацията му е по-различна - интересува ме какво дава на хората, а не с кого мачка чаршафите. Е, разбира се , че е жалко такава красота да се прахосва по мъже  hahaha ама ...  Знаеш, че обожавам Фреди Меркюри, и той е бил бисексуален и какво ? Гений ли е ? Най-добрия глас на света ли беше ? Това ме интересува,какво оставя човек след себе си, другото си е лично негова работа, животът си е негов и ще го живее така, както го разбира. Та така ...
Благодаря ти за пожеланията!  bouquet  bouquet
Хубав ден!  Hug

# 302
Фенче Честит имен ден на мъжа ти Да ти е жив и здрав

# 303
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Терзи  Heart Eyes благодаря!   bouquet

Praynig Praynig Praynig
Хубав ден!   bouquet

# 304
# 305
Добро утро, момичета!  Heart Eyes

Нова от Башакчето... Wink
https://instagram.com/p/4hpmF5v_09/?taken-by=basakdizer

http://www.gercekgundem.com/magazin/136750/kivanc-tatlitugun-akli-dikilide-kaldi
Доколкото разбрах става дума за някаква земя, ама знам ли..турският ми е... Embarassed Embarassed Embarassed

# 306
Добрутроо Hug
Терзи, мерси   bouquet
Фенче Heart Eyes
Мира Hug, тенкю за кафето и за новата снимка на Башак Simple Smile
 другата публик. пак пишат за закупуване на земя newsm78

Миси Heart Eyes, кои са мацките? Wink
едната ми прилича на една актриса , която играеше в ЛиН newsm78

за новите папарашки снимки, Киво бил нещо нервен и се карали с Башак Confused
ами те скорпитата не са много лесни Peace
Кыванч продолжает отдых в Бодруме с Башак Дизер.
Корреспондент стал свидетелем их ссоры.Кыванч и Башак говорили на повышенных тонах и оба сильно жестикулировали. Затем Башак одна пошла к дому. Кыванч остался на пляже в плохом расположении духа и бросал камни в море. Через некоторое время Башак вернулась и стала загорать, а Кыванч направился к морю

ако Тара Hug намине, може да ни каже дали има нещо ново Praynig

хубав ден  bouquet

# 307

Миси Heart Eyes, кои са мацките? Wink
едната ми прилича на една актриса , която играеше в ЛиН newsm78

Айрич, мацката от дясно е Зейнеп Бешерлер - участва в "Опасни улици", в ролята на комисар Мелек
Доколкото разбрах, жената от ляво също е актриса...наричали я "лицето на младото поколение"  Thinking Thinking и май е участвала в "Другите отчаяни съпруги"

П.С. Те също са публикували снимки с Башак - https://instagram.com/p/4hCLdiyR3s/?taken-by=zeynepbeserler
https://instagram.com/p/4hCuTzjmqy/?taken-by=tanemsivar

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 12:36 от weicanrun12

# 308
Привет Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, къде се губиш ти вчера целия ден newsm78 Simple Smile Липсваше ми  love001 Мацките са, едната е приятелката на Башак, Танем Шивар, имат много снимки заедно, по Нова година бяха заедно в Бозбурун, сети ли се, гадже е на този с катамараните. Другата била бившето гадже на Кенан Имирзаоолу. Рускините така писаха, актриса била, може да е играла в ЛиН, не съм го гледала Зейнеп някаква беше Peace

Колежката ми преведе, статията, силно казано статия, общо взето глупости. Киво продължавал с почивката си, не бил се наситил, били в Датча, спорели, после се сдобрили. И друг път сме били свидетели на скандали между тях, но бързо се сдобрявали с целувки Wink Ами с какво друго Joy Joy Joy И такива работи....А, и банския на Башак бил с нейни инициали, голяма новина Joy Joy Joy

Терзи  bouquet

Фенче Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 14:35 от Miss60

# 309
ооо супер, Мире Simple Smile
много хубави снимки Peace
значи Башак няма само приятелки в модния бранш Wink

и аз я направих на Зейнеп Беш., играеше и в ЛиН с Мурат Й.

Миси  love001  , писах вчера сутринта, ходи да провериш Wink
щях да допълня, че изобщо са ненужни разсъждения за секс. ориентация на Киво Peace Wink
100% мъжага си е!! Heart Eyes

щом казваш за тази Танем, вярвам ти Laughing ти си по обкръжението им, аз не ги помня Rolling Eyes
А другата вече я разпознахме, ама не си ли гледала ЛиН много е добър сериала Peace
нормално е да се поскарват малко, и после цуни гуни в морето Wink Laughing
може да има и такива снимки Crazy

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 13:31 от Airra

# 310
Айра Heart Eyes Hug, кратко беше присъствието ти вчера, не се оправдавай, видях те сутринта естествено Wink Peace Heart Eyes Ако имаш други въпроси питай Wink Така е по обкръжението съм, даже още ми е тъпо, че не съм разбрала оня Гьокхан какъв е newsm78 Simple Smile Но и рускините не знаят, следя ги Simple Smile
Танем и гаджето й вчера са отбелязани с Ръза Коджаолу и Улуч Байрактар/Али от КГ и режисьора на Езел, ако някой не знае Peace/

Това е много готин клип отново от Улуч Peace
https://instagram.com/p/4hDxThHNu9/

Ето го и банския с инициалите Simple Smile

Иначе и тази мениджърката на Киво и  тя пусна някакви снимки, мисля, а и рускините също, че и те са в Датча Peace  Simple Smile

Толкова от мен Simple Smile Хубав ден Heart Eyes Hug

# 311
ммм красиви снимки Simple Smile
а тоя Гъохкан, може да е интимен приятел на Берк Rolling Eyes Laughing

ей ама много ядосан брееее Crazy

ако няма какво да гледаш, ние с Фену, загледахме една комедия с Елчин/Гюзиде и един сладур Wink
сега предстои 3 епизод, рускините го превеждат Peace

и Хазалка пак е много модерна Tired

# 312
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте,

Общо взето това е инфото, как били на плажа, как се скарали и Къванч мятал камъни в морето, след това се сдобрили и поцелували. Аз на банския и не виждам нейни инициали, ама щом са рекли  newsm78

Едната от мацките наистина е Зейнеп Бешерлер и участва в ЛиН и Опасни улици. Както е споменато е бивше гадже на Кенан. Другото интересно нещо за нея е, че е ветроходка и се включва в различни регати. Той и Къванч нали ходи да се учи да кара яхта ... Освен това снимката е тагната от Сими, което е гръцки остров...

Другото инфо е, че докато били в Чешме си харесели един парцел, че чак "си загубили ума" по него и започнал пазарлък за купуване на парцела. докато се разхождали из залива Бадем кою (Badem Koyu- Dikili) случайно го видели и били очаровани от морето, залива и естествената красота на земята и започнали преговори Kıvanç Tatlıtuğ'un aklı Dikili'de kaldı

Ако това е споменатия парцел, аз не виждам к'во са му харесали, защото залив йок, само - гюрлюк  Grinning Иначе Дикли и залива Бадем са кравиви места...

И накрая: Къванч отказал да играе ролята на баща на малкия Емир Берке Зинджиди в новия сериал, който ще почне през новия телевизионен сезон - 'Ömercik'. В статията припомнят, че неговия сериал 'Küçük Ağa', биеше по рейтинг 'Kurt Seyit ve Şura’' ... Küçük Ağa’yı reddetti

# 313
Айра Heart Eyes Hug, как не съм се сетила за Гьокхан и Берк Joy Joy Joy Joy Само така ще е  Joy Joy Joy Joy Не мога Joy Joy Joy Joy Joy

За Хазал нямам думи Joy Joy Joy Joy Joy

На снимката не виждам да е ядосан, по скоро ги привиква Simple Smile Peace

Тара wavey, и аз не виждам точно по публикуваната снимка какво са харесали на този пущинак Joy Joy Joy Колкото до отказаната роля сигурно Киво още му има зъб на хлапето Joy Joy Joy Joy

# 314

Здравейте!
Максимално се кефя на Къванч как се наслаждава на живота...

Общи условия

Активация на акаунт