Да се изкажа и аз за стилистката. Навремето, като се излъчваше сериала по турската телевизия се заговори много за двете - Башак и Дениз, как подбират костюмите и т.н. Имаше статии и репортажи. Тук ще напомня, че Башак е ориентирана към мъжката мода, а Дениз към дамската. Лично на мен "гардероба"на Бехлюл ми харесваше повече, отколкото на Бихтер. Нейния беше малко ексцентричен на моменти в ежедневието ...
Що се отнася за новината, малко странно ми се вижда жена да се похвали, и то в Туитър, че се е омъжила, колкото да е модерна. Все ми се струва, че това трябва да бъде оповестено от мъжа или от двамата, а може би от прес съобщение от неговата агенция. Къванч, ми се струва, че все пак е традиционалист и не би го направил без семейството си. Ако не са намесени хакери, може да означава, че просто са взели решение, а не че са го направили...
Що се отнася до акаунта на Къванч, не си спомням дали това беше истинския. Той имаше един, който изостави, след това направи друг, така или иначе пише рядко там. А това е и някакъв монтаж може би, защото датата на поста е 27 Eki, което означава 27 Октомври ....
пп сега прегледах коментарите под "лунната снимка". Там се обяснава, че профилът и в туитър е хакнат от месец ...
Kıvanç Tatlıtuğ and Başar Dizer are married!

Сигурно той я е помолил, както и Берк
Как пък толкова време Башак не успя да си оправи профила, да го изтрие, ако ще