Отговори
# 255
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте и от мен   Hug

Да се изкажа и аз за стилистката. Навремето, като се излъчваше сериала по турската телевизия се заговори  много за двете - Башак и Дениз, как подбират костюмите и т.н. Имаше статии и репортажи. Тук ще напомня, че Башак е ориентирана към мъжката мода, а Дениз към дамската. Лично на мен "гардероба"на Бехлюл ми харесваше повече, отколкото на Бихтер. Нейния беше малко ексцентричен на моменти в ежедневието ...

Що се отнася за новината, малко странно ми се вижда жена да се похвали, и то в Туитър, че се е омъжила, колкото да е модерна. Все ми се струва, че това трябва да бъде оповестено от мъжа или от двамата, а може би от прес съобщение от неговата агенция. Къванч, ми се струва, че все пак е традиционалист и не би го направил без семейството си. Ако не са намесени хакери, може да означава, че просто са взели решение, а не че са го направили...
Що се отнася до акаунта на Къванч, не си спомням дали това беше истинския. Той имаше един, който изостави, след това направи друг, така или иначе пише рядко там. А това е и някакъв монтаж може би, защото датата на поста е 27 Eki, което означава 27 Октомври ....

пп сега прегледах коментарите под "лунната снимка". Там се обяснава, че профилът и в туитър е хакнат от месец ...

Kıvanç Tatlıtuğ and Başar Dizer are married!  Laughing

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 13:54 от tara_lezhka

# 256
Привет ви Hug
Миси Heart Eyes Hug, Славенка Hug, Тара Hug, Фенче Heart Eyes Hug
ще се разбере скоро тая бомба, въпреки, че според мен по скоро не са се оженили Peace
Тара, добре, 4е ми напомни, 4е Башак се занимава с облеклото на мъжете, защото в КПА 4есто Туба се появява със странна визия и някои бяха наро4или гаджето на Кънчо за виновник Wink Mr. Green

а арабите се майтапят с новината за сватбата hahaha

оооо сега май е време да пусна някой сватбен колаж в Контакта Laughing

# 257
Айра Heart Eyes Hug, взе ми думите от устата за колажа Joy Joy Joy Бехлюл много ми харесваше как го обличат. Разгледах и фотосесии, на които Башак е стилист и те ми харесват, така, че за мен тя е успешен професионалист в нейната си област. По повод на лунната снимка от инстаграма й, която е надписала с фраза от едноименната песен, потребители коментират, че тя вече била на луната след като е с Киво Joy Joy Joy Други пък я питат колко далеч иска да лети след като е с Киво  Joy Joy Joy И нещо друго исках да споделя от преди. Башак също е махнала снимките с Киво, ако не знаеш, че са заедно по нищо не си личи Simple Smile Сигурно той я е помолил, както и Берк Wink

# 258
Момичета,  Hug няма такова нещо като женени, споко.  Peace След Къванч и Башак много други се ожениха, включително и Чаги и Серенай.  Joy дори на последните Едже и брата на Чаги са ги поздравили.  Joy

# 259
Миси  Heart EyesHug, коментарите към снимките на Башак са много забавни Laughing
но и със сигурност не й е приятно, да й казват, 4е Берен е по подходящата за него Confused
Крали4ке Heart Eyes Hug, и аз съм почти сигурна , 4е сватба не е имало Peace
а пък за Ча и Сереней е смешно, те и връзка не са имали Laughing

стара/нова

Башак се е обадила в ИГ, 4е профила й в ТТ е хакнат Peace

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 21:02 от Airra

# 260
Kıvanç Tatlıtuğ ‏@kivanctatlitug 29m29 minutes ago

@basak_dizer in twitter hesabi hacklenmistir.
Atilan hicbir tweet kendisine ait degildir.

# 261
Kıvanç Tatlıtuğ @kivanctatlitug 29m29 minutes ago

Терзи, това от кой акаунт е, защото аз не го виждам?

# 262
Kıvanç Tatlıtuğ @kivanctatlitug 29m29 minutes ago

Терзи, това от кой акаунт е, защото аз не го виждам?

https://twitter.com/kivanctatlitug
Изтриха го незнайно защо

# 263
Айрка,  Heart Eyes не знам на Башак дали й харесва, или не, но Къванч има страшно много фенове и доста от тях са на мнение, че с Берен си отиват страшно много.  Peace

За Чаги и Серенай нищо не се знае- имали ли са връзка, или не, това е трудно за отгатване, особено, ако Керем Чатай е по средата.  Peace

Сватба не е имало.  Peace

# 264
Беше ясно, че не са оженили, почти Wink Да ви кажа за първи път подозирам нещо гнило и аз newsm78 Как пък толкова време Башак не успя да си оправи профила, да го изтрие, ако ще newsm78 Първо хакнат профил, после тези съобщения. В профила й има и други, които в контакта са превели, хакерите уж провели социален експеримент, как масите се вълнували за евентуалната женитба на Киво, когато по света хора умирали от глад и страдали от болести newsm78 След този случай Киво сигурно ще й спре и инстаграма на Башак Joy Joy Joy
Сега сериозно. Колкото и да не ми се вярва, възможно е агенцията да поддържа интереса към Киво по такъв начин, толкова време извън камерата, хората по няколко сериала започнаха и спряха, нашият се скатава Simple Smile Така, че няма да се учудя, ако това е постановка. И това къде е Киво ми омръзна. Папараците иначе в Алачати ги намериха, не знаят дали е в Бодрум или където и да е newsm78 Не ми се вярва Simple Smile Преди толкова не съм се задълбочавала и съм приемала новините за него на доверие, но след толкова следене по социалните мрежи не им е чиста на 100% работата, на ПР ми прилича Wink

Айра Heart Eyes Hug, Кралицата Heart Eyes Hug, и аз мисля, че Чагито и Серенай не са имали връзка, ама след хакнатия профил на Башак вече не знам newsm78 А и вече не искам Берен до Киво, те пък феновете много знаят коя е подходяща Joy Joy Joy А и кой ги пита Joy Joy Joy

# 265
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Играчка-плачка - Къванч паднал с дрехите в басейна, телефонът му се намокрил. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Страшна новина. Grinning

Скрит текст:
Шутки у бассейна закончились огорчением

Кыванч Татлытуг на прошлой неделе, отдыхал на своей вилле в Ялыкаваке. Кыванч шутил с друзьями, но не удержался и упал в бассейн в одежде. Пострадал мобильный телефон.

перевод специально для vk.com/kivanc_tatlitug

Башак си прави с нас т...к значи. Mr. Green Joy hahaha

Хубав ден!  bouquet Hug

# 266
Здравейте Hug
Снежка Hug, новината е много важна Mr. Green
много ме кефят рускините като почнат да слагат смешни гифове, като коментари
 hahaha
Скрит текст:

Миси Heart Eyes Hug, и аз си мисля, 4е има нещо гнило, покрай този мним пост на Башак в ТТ.....
след като й е хакнат профила защо не го е закрила newsm78
знаем ли какво им се върти в главите Wink
и последно , тая случка с басейна кога се е случила, newsm78...... зна4и Киво си е в Турция newsm78
За Берен и аз така мисля, според мен тя не е много от типа жени, които Киво харесва Rolling Eyes Peace

хубава и усмихната седмица  bouquet

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 16:02 от Airra

# 267
Привет Heart Eyes Hug

Айра Heart Eyes Hug, радвам се, че не само аз мисля така Wink Според новината с Берк излиза, че Киво е Бодрум, нали онзи от преди няколко дни беше пуснал снимката от там. Как пък папараците чак сега разбраха къде е newsm78 Защо Башак още от началото не пишеше, че са на снимки, ами вече сега когато стана ясно newsm78 Както и да...Ама ми се искаше да са заедно и да не прибягват до такива методи, но сигурно така е в света на богатите и известните Laughing Не са и първите, които разиграват феновете си, мислех, че не им е нужно, но все пак. Спирам да ги следя, да ходят където искат Laughing

Снежка wavey

# 268

Играчка-плачка - Къванч паднал с дрехите в басейна, телефонът му се намокрил. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Страшна новина. Grinning

Не просто телефона, а телефоните, два от номерата, които най-често използвал  Laughing Şakalaşma kötü bitti

Що се отнася до профила на Башак в Туитър, след като е хакнат, тя няма как да го закрие. Мисля че в Туитър няма тази опция, както във фейса да докладваш фалшив профил, но има възможност да се посочи "доказан" профил....

М/у другото тези които са го хакнали, не са просто някакви хакерчета, които се забавляват, а ми се струва, че са някакви радикалисти, съдейки по посланията им, доколкото успях да си ги преведа...

Каквито и "морални" цели да преследват или политически, е много грозно да се бъркат в личния живот на хората, под маската на "социален"  експеримент  Stop

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 16:32 от tara_lezhka

# 269

Общи условия

Активация на акаунт