ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 21

• 90 753
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Сигурно е ноември или

# 646
ТОЧНО ще редактирам

# 647
А НА КОЯ ДАТА СИ ПОДАЛА ДОКУМЕНТИТЕ. ДА ЗНАЕМ КОЛКО ВРЕМЕ СО ЧАКАЛА

# 648
  • София
А НА КОЯ ДАТА СИ ПОДАЛА ДОКУМЕНТИТЕ. ДА ЗНАЕМ КОЛКО ВРЕМЕ СО ЧАКАЛА

Чака се 8-10 месеца

# 649
# 650
Ще я направя цветната снимка Peace
Отново благодаря на всички, които ми отговориха  Hug , много сте мили и отзивчиви   Hug Blush Пожелавам успех на всички ни  Hug

Аз бих я направила там където ще ми правят инвитрото, щом към момента не си правила  Peace   Но пък ако ще го правите в Селена, със сигурност може да я пуснеш някъде където излиза по малко  Peace 

Аз миналата година правих за 180 лева с включена местна упойка във Варна  Rolling Eyes 

Да попитам, кога трябва да подам документи, ако искам да си сменя клиниката  newsm78 

# 651
Ще я направя цветната снимка Peace
Отново благодаря на всички, които ми отговориха  Hug , много сте мили и отзивчиви   Hug Blush Пожелавам успех на всички ни  Hug

Аз бих я направила там където ще ми правят инвитрото, щом към момента не си правила  Peace   Но пък ако ще го правите в Селена, със сигурност може да я пуснеш някъде където излиза по малко  Peace 

Аз миналата година правих за 180 лева с включена местна упойка във Варна  Rolling Eyes 

Да попитам, кога трябва да подам документи, ако искам да си сменя клиниката  newsm78 

Когато те поканят да си получиш заповедта им кажи и те ще ти обяснят какво да направиш. С едно отиване ще промениш клиниката и ще си получиш заповедта с новата.

# 652
elli_melli много Благодаря  bouquet

# 653

За нищо - аз когато има казах, че има вероятност да си сменя клиниката, жената ми каза така: Ще трябва да отидете до избраната от вас нова клиника и да вземете документ, че ви приемат за пациент, след това / когато те извикат за получаване / ще минете през стая № / забравих кой номер /, ще попълните една декларация за смяна на клиниката, ние ще коригираме старата и ще издадем нова заповед с избраната от вас нова клиника, след това ще отидете при директора за да я разпише. Това е накратко цялата работа, но ти все пак попитай като ти се обадят, може да има някакви промени. Успех ти желая  Grinning !

# 654

За нищо - аз когато има казах, че има вероятност да си сменя клиниката, жената ми каза така: Ще трябва да отидете до избраната от вас нова клиника и да вземете документ, че ви приемат за пациент, след това / когато те извикат за получаване / ще минете през стая № / забравих кой номер /, ще попълните една декларация за смяна на клиниката, ние ще коригираме старата и ще издадем нова заповед с избраната от вас нова клиника, след това ще отидете при директора за да я разпише. Това е накратко цялата работа, но ти все пак попитай като ти се обадят, може да има някакви промени. Успех ти желая  Grinning !

Благодаря още веднъж  Hug

# 655
Има ли някой, който е отложил вземането на заповед? След колко дни ви връчиха заповедта след като се обадихте, че я искате? Благодаря предварително!

# 656
  • ruse
Има ли някой, който е отложил вземането на заповед? След колко дни ви връчиха заповедта след като се обадихте, че я искате? Благодаря предварително!

Здравей аз я отложих,а за вземането ми казаха че като се обадя да си я поискам ми я дават за 2-3 дни.

# 657
Мерси Деси, днес най-после ми вдигнаха и се уговорих за петък да я взема.

# 658
  • ruse
Успех  newsm10

# 659

Здравей, каза ли им изрично че се пада в петък датата за получаване която си си избрала, защото и аз казах дата която се падаше в петък и в последствие се оказа, че в петък не раздават заповеди и без малко да бия 1000 км напразно. Може да има промяна, но все пак ти го казвам ако си от далеч да не стане една голяма разходка. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт