ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 21

• 90 751
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Те ми казаха да отида тогава и понеделник да я взема пак ми е ОК. Късмет на всички  bouquet

# 661
  • Пловдив
Някой по-запознат може ли да ми каже как става отлагането и трябва ли да се прави нещо, за да мога да я взема после.

# 662
Някой по-запознат може ли да ми каже как става отлагането и трябва ли да се прави нещо, за да мога да я взема после.

Когато ти се обадят, казваш че искаш да я отложиш и когато решиш да я ползваш, ще се обадиш за да уточниш кога да отидеш да си я получиш. Нищо не се прави, жените са изключително любезни и не се притеснявай да ги попиташ каквото и да било, ще ти отговорят и ще те посъветват. Успех.

# 663
  • София
Ще помоля новодошлите в тема ПЪРВО да четат внимателно началната страница и предходните постове и СЛЕД ТОВА да си задават въпросите, защото през 4-5 поста се пита как се отлага заповед!!!

# 664
Дали днес ще обновят информацията в сайта?

# 665
Поли, ти още ли си със статут разглежда се от комисията?

# 666
Поли, ти още ли си със статут разглежда се от комисията?

Да, а ти?

# 667
Аз взех миналия месец и вече съм в стимулация. Но следих за една позната, която в края на август подаде и вече е одобрена, даже мина поне седмица откакто излезе статут одобрен. Явно нещо са им спрели финансирането за последното три месечие, знам ли и аз. От както ми се обадиха в октомври са дали и много малко заповеди.

# 668
Аз взех миналия месец и вече съм в стимулация. Но следих за една позната, която в края на август подаде и вече е одобрена, даже мина поне седмица откакто излезе статут одобрен. Явно нещо са им спрели финансирането за последното три месечие, знам ли и аз. От както ми се обадиха в октомври са дали и много малко заповеди.

Аз подадох на 18 септември и от 23 октомври съм със статус разглежда се от комисията. В момента, обаче данните в сайта са от 30 октомври. Бях забелязала, че в петък актуализират, но...

# 669
Със статус "разглежда се от комисия" стоях 2 или 3 седмици, но това няма значение, защото така или иначе чакането е 8-10 месеца! Търпение и това е! Жалко наистина, че не се раздават заповеди в последно време, дано наваксат като получат пари!

# 670
Дами, актуализирали са страницата на фонда. Някой с нов статус!

# 671
При повторно кандидастване какви са  стойности за ФСХ - под 4 ли?

# 672
При повторно кандидастване какви са  стойности за ФСХ - под 4 ли?

ФСХ трябва да  е до 12, независимо за кой път подавате документи.
Успех!

# 673
Колко най-ниско може да бъде ФСХ за подаването за втори път?

# 674
Цитат
Какво трябва да съдържа изследването за ФСХ?
Задължително е прилагането на изследване на ФСХ, което освен печата от лабораторията трябва да има печат и подпис от лекар. Стойността на ФСХ трябва да бъде под 12,5

Няма най ниско. Пише  под 12.5

Общи условия

Активация на акаунт