ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 21

• 90 733
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
gerda1 , искат се копия от личните карти при първи опит, за втори не знам, но аз бих приложила за всеки случай  Peace
Можеш да пратиш документите по куриер. Успех  Peace Hug

# 706
Пратих ги по куриер, и ми е малко притеснено, всичко ли написах правилно.
Поисках обратна разписка и входящ номер да ми се върне.

# 707
Пратих ги по куриер, и ми е малко притеснено, всичко ли написах правилно.
Поисках обратна разписка и входящ номер да ми се върне.

Спокойно,щом си го пуснала с обратна разписка всичко ще е ок.И аз така направих даже на другия ден звънях във фонда да се уверя,че са пристигнали и тогава ми казаха входящия номер

# 708
Това е супер уточнение, значи и аз утре ще звънна във фонда да попитам.
Може ли телефона, на който да звънна на лични?

# 709
Дали ще има обаждания до края на годината?

# 710
  • Варна
На отчет и аз-за догодина вече.Номер 31031 за втори опит.Дано не се наложи да я ползвам Simple SmileУспех на всички момичета получили вече заповед!

# 711
Ако няма, оставам чак за февруари  Tired и стават 11 месеца чакане...дано има обаждания за декември  Praynig

# 712
Ако няма, оставам чак за февруари  Tired и стават 11 месеца чакане...дано има обаждания за декември  Praynig
Ох, много е 11 месеца, дано стане декември. Аз съм за след Нова година, надявах се на февруари, ама ако върви така, може и след това! Tired

# 713
  • София
Това затишие е ужасно  smile3511  Силно се надявам, че през декември ще наваксат, за да се класирам и аз за февруари.

# 714
Момичета,
Успявате ли да си проверите статусите?

# 715
Аз си проверих статуса преди около 3 часа, но няма промяна. Днес, явно не са обновявали, защото данните пак са към 13-ти ноември.

# 716
Като приемат документите във фонда с входящ номер след колко време може да се проверява статуса в сайта?

# 717
Като приемат документите във фонда с входящ номер след колко време може да се проверява статуса в сайта?

Обикновенно обновяват информацията в петък, но не винаги е всяка седмица. Първият петък, в който има актуализация след като си подала документи ще те вкарат в системата. В момента инфото е от 13 ноември.

# 718
Благодаря за уточнението. Че уж имам вхоящ номер, а в сайта дава няма информация.
Не внесох документите лично и ми е малко притеснено.

# 719
Благодаря за уточнението. Че уж имам вхоящ номер, а в сайта дава няма информация.
Не внесох документите лично и ми е малко притеснено.

Няма за какво, успех!

Момичета , май трябва някой да пусне нова тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт