Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 731
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Е много ми е интерсено как очаквате да ви върнат парите за транспорт от БГ до Германия,след като не са изпратили артикула до БГ,а до Германия. Могат да го направят еднинствено на добра воля,ама хич не са длъжни. Затова скъпо нещо човек си преценява до къде да го поръча. А въпросната чанта аз не бих се занимавала да връщам,не си струва отникъде.

Miss M,разделят ги понякога,ако нещо не е налично в момента,пращат наличното,другото,по-късно. Или,ако парите в картата ти не са стигнали за двете. Това обаче се отразява в самта поръчка,така,че влез в акаунта си и виж кое как е.

# 121
  • София
...
Така е, но аз се изкуших заради добрата цена, а не разбирам немски изобщо....
И аз не разбирам, но ползвам преводач. Превежда и отзивите. Много е полезен, аз ползвам превода на английски, защото е мааалко по-добър от българския и не се получават толкова безсмислици.
Исках да върна ролерите, които получих, защото се окзаха малко по-малки, но според сайта на бг пощи, то ще ми излезе 60лв, което тотално ме отказа. Разбира се, няма дори да си правя устата да ги питам дали ще ми възстановят пощенските, защото съм поръчала до DE, а и сумата е 1/3 от цената на ролерите. Ще пия една студена вода и това е то. За друг път ще ми е за урок, че спестените 15 евро, които ми искаха за доставка до БГ, ще ми излязат солено. ooooh!

# 122
Лелееее, тогава много бързах и това нещо го разчетох като "обедини и изпрати възможно най-бързо" - Delivery preference Group my items into as few deliveries as possible

Еми ето, пак ще плащам допълнително  bambam

Благодаря, Sasi6 Simple Smile

# 123
  • Sofia
Е много ми е интерсено как очаквате да ви върнат парите за транспорт от БГ до Германия,след като не са изпратили артикула до БГ,а до Германия. Могат да го направят еднинствено на добра воля,ама хич не са длъжни.

Абсолютно подкрепям! Искаме да пазаруваме за без пари, да получаваме за без пари, а накрая и да го върнем обратно за без пари ... е, няма как да се получи. Това са част от рисковете на онлайн пазаруването.

Често поръчвам по 2 поредни номера обувки, защото не съм сигурна кои ще ми станат и след това връщам едните. Още при поръчката съм наясно, че ще се набутам , но съм преценила че пак ще ми е по - изгодно, отколкото да купя същото нещо от Бг (ако изобщо го има).  От Вип-овете връщат 6.90Е , а връщането на едни обувки до Германия е 30+ лв.

# 124
аз винаги поръчвам до превозвач,а връщам дрехи и обувки от Бг. до сега никога не съм имала случай в който да не ми възтановят пощенските от Бг.

# 125
  • София
аз винаги поръчвам до превозвач,а връщам дрехи и обувки от Бг. до сега никога не съм имала случай в който да не ми възтановят пощенските от Бг.

+1 /за немския Амазон става дума, и то само когато продавач е Амазон/
Възстановяването на пощенските разходи е заложено в общите им условия. И не мисля, че търговецът е ощетен от това, че връщането е от България, а стоката е била получена в Германия.
Ако поръчам директно до България, евентуална рекламация ще му излезе по-скъпо, защото ще възстанови и доставката до България, която е 7,50 евро+2,50 евро за кг.
Винаги преди да поръчам, чета условията на конкретния продавач.

# 126
и от френския Амазон съм връщала и от немския вип Peace

+1 /за немския Амазон става дума, и то само когато продавач е Амазон/
Скрит текст:
Възстановяването на пощенските разходи е заложено в общите им условия. И не мисля, че търговецът е ощетен от това, че връщането е от България, а стоката е била получена в Германия.
Ако поръчам директно до България, евентуална рекламация ще му излезе по-скъпо, защото ще възстанови и доставката до България, която е 7,50 евро+2,50 евро за кг.
Винаги преди да поръчам, чета условията на конкретния продавач.

[/spoiler]

# 127
Добро утро  Hug
Чудя се дали да взема едни обувки с това описание : Geringe Abnutzung/ Gebrauchsspuren ( Ware wurde anprobiert aber nicht über einen längeren Zeitraum getragen). Ware hat kleinere optische Fehler auf der Oberfläche (z. B. kleinere Flecken, Kratzer). Amazon-Kundenservice und Rücknahmegarantie (bis zu 30 Tagen) bei jedem Kau ?
  bouquet Hug

# 128
  • София
Значи мога да опитам да помоля да ми възстановят пощенските от бг и има шанс да се съгласят?

# 129
  • София
Значи мога да опитам да помоля да ми възстановят пощенските от бг и има шанс да се съгласят?

Пиши им и питай, това винаги има смисъл  Peace

# 130
  • гр. София

Това, поне доколкото аз разбрах, е когато продавач е Амазон. Когато е друг продавача, май не става. Но пробвай. На мен лично ми отказаха.

И след всички коментари по-горе пак опираме до четенето на условия и отзиви за продукта, което пак упоменавам ме затрудява, а и безсмислиците са големи. Само връщането ми излиза 1/3 от цената на чантата. Не си заслужава. За тия пари ще си купя и от БГ подобна чанта.  Peace

# 131
  • Варна
Пристигна ми четката за зъби
http://www.amazon.de/gp/product/B00LVUY4B4?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00

За сега съм много доволна  Heart Eyes няма нищо общо с досегашната ми Braun Vitality.

# 132
  • София
Откъде да си избера книжка за БД от Амазон ДЕ?

# 133
# 134

Общи условия

Активация на акаунт