Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 575
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
И аз нищо не чакам, но се оглеждам за изгодни ботуши за другата зима за детето, което носи вече колкото мен! Simple Smile
Якето Maison&Scotch е страхотно, получих 38-ми размер, залепна ми.

# 31
  • Sofia
Благодаря за новата тема   bouquet

Чакам разни обувки и ботуши и дебна кецовете Converse да ги намалят како миналата година  Mr. Green

# 32
  • София-Младост

дебна кецовете Converse да ги намалят како миналата година  Mr. Green
Непременно да споделиш навреме в темата  Praynig

# 33

дебна кецовете Converse да ги намалят како миналата година  Mr. Green
Непременно да споделиш навреме в темата  Praynig
Peace И аз ще чакам  Grinning

# 34
  • София
Преди няколко дни получих мейл от амазон за намаление на Конверс, но го изтрих.
Получих ролерите, доволна съм много. Успях да използвам кода за намаление, но днес гледам, че са в дневните сделки, дали мога да искам някакви пари обратно? Купени са на 24ти май...

# 35
Получих ролерите, доволна съм много. Успях да използвам кода за намаление, но днес гледам, че са в дневните сделки, дали мога да искам някакви пари обратно? Купени са на 24ти май...
може ли да споделиш кои са ролерите  Hug

# 36
  • Sofia

Не бяха достатъчно намалени.

# 37
  • София
може ли да споделиш кои са ролерите  Hug
http://www.amazon.de/dp/B00GX32EE8/ref=twister_B006491KGY
В сделките са от 18ч. местно време, т.е. 19 българско.

# 38
Благодаря Simple Smile  Hug

# 39
  • гр. София
Аз получих първата си поръчка от немския Амазон една чанта, която се коментираше назад в темата. Оказа се обаче по-малка от очакваното. Всичко останало ми харесва, но е твърде малка и с къса дръжка. Как мога да я върна?  newsm78 За първи път получавам нещо от Амазон, съжалявам че ми се налага да го върна. Това ме демотивира да пазарувам.   Tired Пощенските ще ми платят ли? Пристигна при мен чрез превозвач.

# 40
  • Sofia
В описанието на чантата няма ли размери?

За връщането трябва да има бутон в профила ти, в самата поръчка.

Пощенските в случая би трябвало да са за твоя сметка, но може пък да имаш късмет и да се договориш с амазон-ци.

# 41
  • гр. София
В описанието на чантата няма ли размери?

За връщането трябва да има бутон в профила ти, в самата поръчка.

Пощенските в случая би трябвало да са за твоя сметка, но може пък да имаш късмет и да се договориш с амазон-ци.
Имаше размери, но се оказа, че е с кръгло дъно и оттам някак тия размери се губят така да се каже.....А и дръжката, както писах, е къса, а чантата беше в раздела за чанти на рамо.
На английски ще се разберем ли с немците?
ПП Бутона за връщане го намерих. Но как мога да се свържа с Амазон? Или със самия продавач трябва? В случая продавач е ESTABLISHED SEVENTY9.

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 23:35 от Leila

# 42

Само на мейла. Ако искаш да чатиш с тях обаче, задължително на немски.

Чоколина, благодаря за отговора за двд-то. Simple Smile Изнамерих някакви по около 50 Е от тази марка, намалени. Ще ги поднеса на семейния съвет за одобрение  Mr. Green
Гледам тука пък в една брошура на един магазин два броя от някаква неизвестна марка, за 100 Е. Че пък ако е едно, как ще се сбият на задната седалка за него...  ooooh!

# 43
  • гр. София

Само на мейла. Ако искаш да чатиш с тях обаче, задължително на немски.

Не знам и думичка на немски.  Tired Бутона за връщане го намерих. Но как мога да се свържа с Амазон? Или със самия продавач трябва? В случая продавач е ESTABLISHED SEVENTY9. Кой е мейла?  newsm78

# 44
Оооо, на продавача трябва да пишеш директно... Обаче на английски не знам дали ще ти отговори. Виж там някъде дали нямаше опция да се свържеш с продавача.

Общи условия

Активация на акаунт