Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват „складовите“ стоки на Amazon - Warehouse Deals?
Как мога да върна артикул, закупен от Amazon?
Как мога да откажа поръчка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват „складовите“ стоки на Amazon - Warehouse Deals?
Складовите стоки на Amazon, известни като Warehouse Deals, представляват нови продукти с транспортни щети, върнати от клиенти (пробвани само, не носени), с фабричен дефект или върнати поради промяна в желанието на клиента в рамките на 30-дневния гратисен период на Amazon. Те имат описание за състоянието им, като например „като нов“, „много добро“ или „добро“. При повреда те могат да бъдат върнати обратно към Amazon и да получите възстановяване, но трябва да закупите отново уреда. За разлика от новите уреди, продавани от Amazon, тези от склада не могат да бъдат заменени до една година след покупката.
-
Как мога да върна артикул, закупен от Amazon?
За да върнете артикул, закупен от Amazon, първо влезте в акаунта си и намерете съответната поръчка. След това изберете опцията за връщане и следвайте предоставените инструкции. Ако продуктът е дефектен и е закупен от Warhouse Deals, уверете се, че сте направили снимка на разписката от пощата и я изпратете по имейл до тях заедно с връщането. За да върнете продукт, първо направете онлайн заявка за връщане. След това ще получите етикет за доставка за обратната пратка. Важно е да запазите етикета и да го прикрепите към опаковката. Можете да върнете артикул и след определен период, стига да имате етикета. Системата на Amazon обикновено не ограничава конкретен срок за изпращане обратно на артикули, след като заявката е направена.
-
Как мога да откажа поръчка?
За да откажете поръчка от Amazon, можете да следвате няколко стъпки. Първо, влезте в акаунта си на Amazon и намерете поръчката. След това изберете опцията за отказ или промяна. Като алтернатива можете да се свържете с тях чрез чат и да поискате отмяна на поръчката, но това не винаги е гарантирано. Сумата ще бъде блокирана за около 45 дни, в зависимост от вашата банка. Можете също да се свържете с банката си и те могат да разблокират сумата по-рано.
-
Как да спра преобразуването на плащането, ако вече съм отбелязал, че ще платя в евро или в лева?
-
Кога се очаква намалението на Converse? И за детските размери, кой размер отговаря на 34 и 35?

И аз ще чакам
За първи път получавам нещо от Амазон, съжалявам че ми се налага да го върна. Това ме демотивира да пазарувам.
Пощенските ще ми платят ли? Пристигна при мен чрез превозвач.