Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 760
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
някой може да даде линк на американския склад /ако има такъв/
предварително благодаря   bouquet
Кликваш на Today's Deals  и после на Open-Box and Used. След това си избираш категория.

# 286
някой може да даде линк на американския склад /ако има такъв/
предварително благодаря   bouquet
Кликваш на Today's Deals  и после на Open-Box and Used. След това си избираш категория.
благодаря   bouquet

# 287
Здравейте, трябва ми код за немския амазон. Ако някой има излишен ще съм благодарна.

# 288
  • Пловдив
Момичета,някой спомня ли си как поправяхме линка от 1 стр за код ат амазон за нов акаунт?
Рових назад в темите обаче не успях да го намеря,а със сигурност е коментирано

# 289
Линка си работи и без оправяне. Използвах го преди по-малко от час.  Peace

# 290
  • Пловдив
Странно не ми праща код.Колко време изчака.Преди са ми го пращали бързо ,а сега мина час

# 291
При мен почти веднага.

# 292
  • Пловдив
И друг браузър и още едни акаунт  направих-Не ще при мен

# 293
  • Варна
renydent , това пояснение съм си копнала

Явно заради някаква сигурност не може да се публикуват РЕФ буквите на латиница и затова линка не работи, трябва да се добавят ръчно в линка. След www.amazon.co.uk има едно b в и след това преди символа = добавяш РЕФ на латиница. Пиши дали си успяла.
http://www.amazon.co.uk/b/=amb_link_163289267_2?ie=UTF8&node … pf_rd_i=355005011

# 294
  • Пловдив
ellia,точно това имах предвид ,но не става.Сегашният линк е леко различен,но и на него пробвах.
Благодаря все пак   bouquet.Не знам защо днес амазон не ме харесва.

# 295
Аз съм с Хром и с имейл в абв.бг.
Случайно да си пропуснала да отбележиш за кои секции /мъжко, дамско, детско/ искаш да ти изпраща писма?
Предполагам, че не за първи път правиш акаунт, но човек понякога пропуска разни дреболии.  Peace

# 296
  • Пловдив
Не не ми е за първи.Не съм пропуснала нищо-просто не става.Пробвах вече с всички браузъри, мейли в яхо и gmail.Не  е нищо спешно и важно,така че не е проблем,ама накрая за спорта пробвах

# 297
  • ... рееща се.
Пак аз с пустия му киндъл Twisted Evil
Когато вляза в add payment method в Amazon.de имам 3 възможни избора:

• Direct debit from a German bank account (Bankeinzug von deutschem Konto)
  • Direct debit collection from Austrian account (Bankeinzug von österreichischem Konto)
  • Enter a new credit card (Geben Sie eine neue Kreditkarte ein)

Коя от трите опции трябва да избера, за да приеме левова Visa debit? Предполагам 3тата опция, че другите мязат на банков превод ooooh!

# 298
Пак аз с пустия му киндъл Twisted Evil
Когато вляза в add payment method в Amazon.de имам 3 възможни избора:

• Direct debit from a German bank account (Bankeinzug von deutschem Konto)
  • Direct debit collection from Austrian account (Bankeinzug von österreichischem Konto)
  • Enter a new credit card (Geben Sie eine neue Kreditkarte ein)

Коя от трите опции трябва да избера, за да приеме левова Visa debit? Предполагам 3тата опция, че другите мязат на банков превод ooooh!

Предполагам, че третата опция - кредитна карта.
Ако е дебитна Visa Electron без проблем можеш да я въведеш като кредитна.

# 299
  • София
Пуснали са някакви тенджери Berghoff в байвип-а, хубави ли са? Вие какво ще ми препоръчате като марка и модел? За момента само проучвам, затова не давам ценови диапазон. Трябва ми комплект, да е подходящ за стъклокерамичен плот, добре е да става и за индукционни котлони. Иска ми се да сменя тенджерите вкъщи, които са на Solingen с двойно дъно, стабилни, но някои са с отчупени дръжки вече.

Общи условия

Активация на акаунт