Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 769
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Да питам някой поръчвал ли е Аптамил?

# 271
Здравейте!
Не виждам отделна тема за американския Амазон, така че се надявам тук някой да има опит или да поназнайва Simple Smile (евентуално политиката да им е еднаква и тук и там)

Отворила ми се е възможност да поръчам нещо от там, но човекът който ще го носи ще е на хотел и по задачи.
Чудех се - като донесат пакета, дали трябва задължително лично да бъде полученаили може да се получи на рецепцията нещото и получателя после да си го вземе от там.

# 272
  • София
Не успявам да намеря този модел ортопедични чехли в бяло, на иконката с писмо ли можеш да се свържеш най-бързо с търговеца?

# 273
Момичета,пейпал ми е "хванал" еврото по 2,03 лв. От къде да го оправя да го смята по курса на банката ми,както си беше преди,не мога да се ориентирам в акаунта си.Благодаря предварително!

# 274
  • София
Момичета,пейпал ми е "хванал" еврото по 2,03 лв. От къде да го оправя да го смята по курса на банката ми,както си беше преди,не мога да се ориентирам в акаунта си.Благодаря предварително!
В първи пост на темата за Пейпал е обяснено как става http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=815068.0

# 275
От темата за Пейпал -
Скрит текст:
Настройки в Paypal за избягване на по-високия обменен курс.
1. Влизате в PayPal в My Account с мейла и паролата си;
2. Влизате в Profile в горния ред връзки, без да избирате никоя от падащото меню!;
3. Влизате във връзката My money /при мен по подразбиране я отваря/ и в дясно се изписват регистрираните в системата карти;
4. Долу срещу My preapproved payments влизате във връзката Update;
5. Влизате във връзката в дясно Set Available Funding Sources;
5. Влизате във връзката Conversion options /намираща се след номерата на картата/ за регистрираната и потвърдена ваша карта в PayPal;
6. Отмятате другата опция /Bill me in the currency listed on the seller's invoice./, а не тази по подразбиране за ползване на обменния курс на PayPal;
7. Натискате Submit и готово.

Оп, писали сме заедно с Dzuls. И аз така се бях прецакала оня ден с Пейпал, незнайно защо след като досега винаги е бил по курса на моята банка нагласен конвертора...

Starrydream, мисля, че да, пробвай оттам.

Филтри за Брита от немския Амазон да е мяркал някой, така, по-изгодни?  Flutter

# 276
Какво стана с тенджерите, изтеглиха ли пари на някого,аз така и не заредих картата,да знам дали да се ядосвам много?
Сега си отворих поръчката,още не е анулирана,което е малко странно. Нямам и напомнящи имейли,по принцип пращат ли такива,както в Амазоните?
Сега се чудя дали утре да захраня сметката  newsm78
Някой да има развитие? Аз уж смених картата,но после установих,че не са ми стигнали парите за 2-та поръчани комплекта. Имам имейл само за това,че са ми приели новата карта и нищо повече от 18.06.насам. Май няма да ги пратят,чудя се има ли смисъл да довкарам нестигащите няколко лева или да отказвам всичко. Явно няма опит да блокират парите,иначе щяха да ми пишат за недостатъчната наличност.

# 277
  • София
И при мен си стои поръчката без опити за теглене. Ама не ги мисля много, ако пратят - пратят, ако не, здраве да е  Simple Smile Предполагам, че след някой и друг ден или ще дръпнат парите или ще ни пишат, че е грешка.

# 278
За тенджерите - в моята поръчка е отразена дата за доставка 06-10 юли.
Заедно с тенджерите бях поръчала един комплект чаршафи и една блузка, които са изпратени в два отделни пакета. Пари не са изтеглени от картата ми, където има наличност. Явно трябва да почакаме, за да видим развитието...

# 279
Здравейте!
Не виждам отделна тема за американския Амазон, така че се надявам тук някой да има опит или да поназнайва Simple Smile (евентуално политиката да им е еднаква и тук и там)

Отворила ми се е възможност да поръчам нещо от там, но човекът който ще го носи ще е на хотел и по задачи.
Чудех се - като донесат пакета, дали трябва задължително лично да бъде полученаили може да се получи на рецепцията нещото и получателя после да си го вземе от там.

Ще го доставят на рецепция, няма да има проблем.

# 280
Благодаря за отговорите за пейпал,правила съм тези настройки веднъж преди време,сега се наложи да ги повторя,но нямаше да ги намеря без обясненията ви .
Благодаря   bouquet

# 281
  • София
Пуснах в търсачката "wheeled bag" и излязат десетки страници (в немския). Не видях опция да ги подреди по цена?!

# 282
В Кауфланд в момента им а филтри Брита на 10 лв. Не знам изгодно ли е.

# 283
Тц, аз сега съм в чужбина. От Амазон съм си вземала на по 3 евра... Simple Smile

# 284
някой може да даде линк на американския склад /ако има такъв/
предварително благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт