Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 772
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
А аз си търся тефлонов тиган, голям... Изхвърлих моя днес. И стоящ миксер хубав си търся, но изгоден. Ако видите нещо - и аз ще помоля да споделите.

# 256
# 257
  • ... рееща се.
Момичета, влизам при вас с няколко въпроса.
Обикновено пазарувам от английския Амазон с английска карта, но реших да се поглезя с един киндъл от немския.
1. Видях от първа страница, че някои момичета са успели да платят с българска Мастър кард, от прочетеното да разбирам, че няма проблем да се плати с Виза дебит?
2. Тъй като ще се пробвам с Виза Дебит в лева, трябва ли да "включа" Amazon Currency Convertor?

Много жалко, че не работят с Paypal Crossing Arms

# 258
Ако имаш английска карта, ползвай нея в немския амазон и няма да имаш никакви проблеми, само смени от евро на паунди.

# 259
  • ... рееща се.
@kikamora, иска ми се да не използвам английската. Т.е. в краен случай, ако няма как да се получат нещата с българска карта, тогава да прибегна до английската.

# 260
  • София
n.y.x Плащам основно с дебитна виза, във валутата в която се пазарува.

dioni Ползвам Oral-B Trizone 2000  и съм много доволна, но не съм ползвала филипс, за да направя паралел.

# 261
Всичките Киндъли, които съм поръчвала /а те не са малко/, са поръчани с българска карта без никакъв проблем.

# 262
@kikamora, иска ми се да не използвам английската. Т.е. в краен случай, ако няма как да се получат нещата с българска карта, тогава да прибегна до английската.
Ако доставката е до Бг си ползвай Бг картата.

# 263
  • ... рееща се.
Благодаря, това исках да чуя. Mr. Green След като картата е в лева, а не в евро трябва ли да пусна конвертора или амазон ще си свършат сами работата в превалутирането?
За доставката вероятно ще използвам превозвач.

@dioni, аз ползвам Филипс, а милото Oral-B Pro с многото кръгли приставки, та успях да я пробвам няколко пъти. Стори ми се, че на Oral-B космите на четката са с една идея по-твърди и като че ли батерията пада по-бързо. Оттам нататък вършат една и съща работа, опцията за избелване при филипс според мен си е чисто дрън-дрън Simple Smile

# 264
  • София
То Киндъл до България не може да поръчаш.
Не пускаш конвертор, защото ще ти го сметнат по техен, по-кофти курс. Оставяш си го в евро и ще е по курса на банкатат ти.

# 265
  • Варна

Mr. Green Това се казва customer service! Много забавно! Party

# 266
  • София
Аз явно ще прежаля моята четка - никой нито ми връща отговор нито нищо.
Сега се загледах в тази http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00L7U4TNQ/=gb1h_img_c-2_2847 … pf_rd_p=639982847 - имате ли отзиви ???
виждам че няма избелваща функция и сенситив и тн, ама не мога сега да дам 80 паунда за филипса.
Ще съм благодарна ако някой ползвал и филипс и орал би - даде отзиви

Пиши им пак . И пак, докато не ти отговорят Simple Smile

Отговори ми продавача и каза да се свържа със Филипс Юк, свързах се стях - искаха данни - пратих и казаха, о ама вие не сте в ЮК в момента - свържете се с Филипс БГ, звъннах по тел на филипс бг и казаха, ами занесете я до сервиза , но те рядко ги ремонтират и в повечето случаи се налага да се обърнете към продавача.
И сега ..... ще я занеса, ама явно ще остана без четка.... и започвам да се замисля за 1 г ползване на тая четка ..... дали си заслужава да взимам друга , ако пак така че разтакават и накрая нищо ..... тоест излиза че като е купена от амазон нямам никаква гаранция камо ли пък подмяна

# 267
  • Sofia
dioni , ако от Филипс не ти оправят/ сменят четката и продавачът пак ти откаже , можеш да се оплачеш и на амазон. Те  имат нeщо като застраховка на потрбителите , когато пазаруват от външен търговец (не мога да се сетя как точно се казваше).

p.s. http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201460300

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 18:38 от Shantal

# 268
  • София
По телефона от филипс българия казаха да я занеса ама да имам предвид че ако не може да се оправи, а това явно често се случва , трябва да отида при търговеца на стоката. Ще опитам в понеделник - вторник да организирам някой да я занесе до сервиза на филипс.

# 269
  • Пловдив
Момичета,трябва ми код за немския амазон,обаче на нито един акаунт нямам изпратен.Ако някой има излишен ще съм благодарна Praynig

Общи условия

Активация на акаунт