Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 688
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • ... рееща се.
Благодаря момичета за помощта! Свърши се одисеята с киндъла Mr. Green Вече е на андреса на превозвача.  Hug

@Starrydream, в официалния им сайт са написали 700гр. – Shugon

# 451
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
http://www.amazon.de/gp/product//B00HD23CZ8/ref=twister_dp_updat … ie=UTF8&psc=1
момичешки кецове Garvalin - 33н в сиво и 31н в бяло, 17.08 евро

# 452
  • Sofia
Момичета, преди 2 дни пуснах едни маратонки на празна карта от френския. Мога ли да сменя адреса преди да ги платя? И мога ли да сменя плащането да не бъде в лева, а в евро?
Благодаря!

Има стрелка до адреса в самата поръчка, оттам можеш да избереш друг (ако не е изпратена).

За плащането има конвертор, който трябва да изключиш.

Имам нужда от съвет за добър фотоапарат.
Преди време имаше доста отзивчиви и знаещи на тази тема и се надявам да се отзоват отново.

До колко пари?

# 453
  • Варна
Има ли начин да се поръча от френският амазон, ако сумата е под тяхната определена сума за БД?

Минималната сума за БД до френски адрес е 25Е, под тази сума цената е 2,79Е. Ако в поръчката има книга стойността на доставката е само един цент, без значение от сумата. Не съм сигурна обаче кое ще излезе по изгодно.

# 454
До 400 - 500 лв.

# 455
  • Luxemburg
Днес за втори път ми се случва да пусна поръчка и да ми дава единственно да продължа с бутон опция подарък. Няма друг бутон при който да откажа тази опция. Предният път реших, че нещо съм натиснала без да гледам, но сега се върнах отново и само един изход има -> да я пусна като подарък. На някой друг случвало ли му се е и как мога да изляза от тази ситуация? Предният път звънях в хелпа да я отменят, че исках да добавя нещо към същата поръчка, но нито можеха да добавят, нито да отменят опцията подарък.  newsm78

# 456
Днес за втори път ми се случва да пусна поръчка и да ми дава единственно да продължа с бутон опция подарък. Няма друг бутон при който да откажа тази опция. Предният път реших, че нещо съм натиснала без да гледам, но сега се върнах отново и само един изход има -> да я пусна като подарък. На някой друг случвало ли му се е и как мога да изляза от тази ситуация? Предният път звънях в хелпа да я отменят, че исках да добавя нещо към същата поръчка, но нито можеха да добавят, нито да отменят опцията подарък.  newsm78

Случи ми се наскоро точно както го описваш.
Аз ползвах линк към продукт, споделен тук в темата. И каквото и да правех, опцията подарък си оставаше.
В крайна сметка се отказах да поръчвам и го изтрих от кошницата.
Във времето отново се върнах да го поръчам и го добавих, но не от същия линк, и нямах този проблем.
В крайна сметка реших, че проблемът е бил в споделения линк, където е бил добавен като подарък. Peace

# 457
  • Sofia

Имаме  този Canon , купих го от американския и бей около Коледа и излезе 400 лв. (но доларът беше по - евтин). Лесен е за употреба, в същото време и възможност за ръчни настройки.

# 458
  • ВАРНА
http://it.buyvip.com/#page=d&sale=A39QQV97KSMD34&asin=B0 … 02GZ0XIG&fc=1

Някой има ли поръчан този комплект от италианския Вип по време на намаленията с тенджерите?Всички останали неща тръгнаха,само това не е ,а пише

Previsione di spedizione: 30-giu-2015
Data di consegna prevista: 7-lug-2015 - 13-lug-2015

В един момент май нямах достатъчно наличност в картата  newsm78 Ако го откажат ще ми изпише ли нещо,да знам има ли още надежда да ми го пратят,а и 100лв трябва да държа резервни в картата  Thinking

# 459
Бърз въпрос: Имам непристигнала пратка  Confused
До превозвач е, от немския Амазон и крайния срок беше онзи ден.
 Embarassed Не ми се занимаваше досега и все се надявах да пристигне, но... А и немският не ми е сила. Crossing Arms
Не знам какво да направя и мога ли въобще?

# 460
И аз имам,но до БГ. От чата ме помолиха да изчакам още няколко дни и после да се свържа с тях. Ти от къде си сигурна,че не е при превозвача?

# 461
Не следва ли да ме уведомят, ако е при тях? Проверявам на сайта им, мейли.. всичко.

# 462
Зависи от превозвача,изчакай да пристигне курса,не се притеснявай.Имаш ли проследяване от Амазон?

# 463
  • София
А има ли проблем, ако поръчката е като подарък?
На мен ми се случи с последната от немския амазон, а още не е дошла. И понеже съм на вие с немския, гледах, дзверих се, не видях откъде да махна опцията , помислих, че в мен е проблемът и си казах майната му, нека да е като подарък...
Между другото в немския са много зле. Точно тая поръчка ми я разделиха на две, докато се усетя, два часа след като я пуснах, набързо ми бяха изпратили половината неща. За останалите артикули ми бяха обявили срок след 1 месец да ги доставят, а точно от тях имах нещо за подарък. Оказа се, че е заради спирала за мигли, която щяла да е налична след 2-3 седмици. Отказах я и ми пуснаха и останалите неща на другия ден Tired

MEERA, пусни запитване на превозвача, на мен ми се е случвало да не е въведена пратката в системата им, въпреки че вече е при тях Peace

# 464
Не следва ли да ме уведомят, ако е при тях? Проверявам на сайта им, мейли.. всичко.

Отвори си акаунта,влез в самата поръчка и виж дали е доставена. Не е нужно немския да ти е силен-затова е гугъл транслейт или пък хром направо превежда страницата.

Общи условия

Активация на акаунт