Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 615
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Избираш валутата, в която ти е картата, при въвеждане на самата карта. При финализиране на поръчка, избираш 'pay in GBP', иначе ползваш амазонския конвертор, който е по-неизгоден.

# 541
  • Somewhere far away
Хоп и аз тук- харесала съм си едни сандали и съм твърдо решена  да си ги поръчам. само ми кажете , тези които имат повече опит с поръчките, отговарят ли си номерата ?  в табличката пише например 4 UK е 37 размер - това така ли е или има разлики , уголемени или  умалени са сандалите?  изобщо всякакво инфо ще им е полезно!

Благодаря предварително!   bouquet bowuu

# 542
  • София
Хоп и аз тук- харесала съм си едни сандали и съм твърдо решена  да си ги поръчам. само ми кажете , тези които имат повече опит с поръчките, отговарят ли си номерата ?  в табличката пише например 4 UK е 37 размер - това така ли е или има разлики , уголемени или  умалени са сандалите?  изобщо всякакво инфо ще им е полезно!

Благодаря предварително!   bouquet bowuu
Всяка марка е различна. Дай линк да видим. Отделно, има си мнения на потребителите, поръчали въпросните сандали - дали на големина са както трябва, умалени, уголемени... Но без конкретна марка поне няма как да гадаем дали си отговарят на номера.

# 543
  • Somewhere far away
Ми то марка няма, но отзивите са предимно добри. ето  за това става въпрос  Simple Smile

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00IIQREZ2?&psc=1&red … id=A2G4VYVGQQ2CF1

# 544
  • Sofia
Ми то марка няма, но отзивите са предимно добри. ето  за това става въпрос  Simple Smile

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00IIQREZ2?&psc=1&red … id=A2G4VYVGQQ2CF1

В отзивите пише, че си отговарят на номера, но са за малък пръсец.

п.п. От изкуствена кожа са, имат и доставка 3.99 п.

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 15:59 от Shantal

# 545
  • Somewhere far away
Моя си е малък.  но проблема е че са малко скъпички..

# 546
# 547
  • Somewhere far away
М не .. определено не ми харесват тези. Разгледах ги всичките, но май  единствения вариант остава алиекспрес- не знам за качеството, но там поне са по -евтини. Някак сега като си направих сметка - ми то от амазон излизат почти 80 лв... за едни сандали   #Crazy #2gunfire 
Shocked

# 548
Искам да попитам нещо - продукти с надпис Plus Produkt в немския амазон само в поръчки над 29 евро ли могат да се добавят  Rolling Eyes добавям книга, стигам да плащане с безплатна доставка, но ми махат продуктите с надпис Plus Produkt  #Cussing out има ли начин да се надхитри системата?  Rolling Eyes  Laughing да добавя продукти и после да си редактирам поръчката преди да са изтеглили парите? дали ще стане?

# 549
  • Добрич
При покупка на обувки от UK amazon, плащам в паунди, картата ми е в лева, коя валута на картата да избера в тяхната система, директно паунди нали newsm78
Мерси  bouquet

mer_an, твоята банка трябва да ти каже дали сумата е преведена на амазон, или още стои блокирана при тях, ако е второто, кога или срещу какъв документ /визирам по-бързо, преди официалният срок/ ще ти я отблокират Peace
Ще се наложи явно пак да ходя до банката.  Не се сетих да попитам дали имам блокирана такава сума. То и наближава срока да ми я от блокират май. Поръчката ми беше направена на 31.05.

# 550
  • на Мелмак
Днес има друго намаление на тенджери :

http://de.buyvip.com/#page=b&dept=all&sale=A3EGGXN1BTJHT … _A3EGGXN1BTJHTE_b

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 11:04 от etty775

# 551
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте, нямам много опит с пазаруването в Амазон затова да ви питам, нормално ли е при покупка на повече от един артикул от един и същ продавач да начислява доставка за всеки бр.? например за 1 продукт 4 паунда, за 2 - 7, 3 - 11?

# 552
Зависи от големината на продукта. Не може нещо което е обемно и тежко да то го пращат на цената на един продукт, а ти си поръчала примерно 4.

# 553
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Зависи от големината на продукта. Не може нещо което е обемно и тежко да то го пращат на цената на един продукт, а ти си поръчала примерно 4.
ясно, благодаря!   bouquet

# 554
  • Варна

Препратката е неактивна

Общи условия

Активация на акаунт