Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 603
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • на Мелмак

Мисля , че вече трябва да работи .

# 556
Каква е разликата между тези две дати /за доставка за немския амазон е това/ и може ли да се проследява пратка? Мерси.

Voraussichtlicher Versand: Dienstag, 30. Juni 2015 - Mittwoch, 1. Juli 2015
Voraussichtlicher Liefertermin: Mittwoch, 8. Juli 2015 - Samstag, 25. Juli 2015

# 557
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Каква е разликата между тези две дати /за доставка за немския амазон е това/ и може ли да се проследява пратка? Мерси.

Първата е дата за изпращане.
Втората - датата за доставка.

# 558
  • София

Първото е датата, на която ще го изпратят, а второто датата, на която ще го получиш. Дали ще има проследяване зависи от куриера, по който изпращат. Ако има опция, би трябвало да се види вдясно на поръчката.

# 559
Има ли някъкъв код за намаление от немският амазон???? В френският имаше за 10%, а в немският???

# 560
Моарейн   bouquet благодаря за труда  Hug обаче нищо което харесах като модел и цена, няма нашия номер   bouquet
Шантал много красиви обувки си поръчала, но за нас са големи  Hug
ще продължавам да ви следя ..ако излязат изгодни Конвърс и/или Ванс, Скичърс много искам да поръчам от тези марки, а иначе търся обувка в тъмно синьо, бяло или цикламено, спортно-елегантно моделче  Peace

# 561
  • София
В немския вип имаше   на горните марки тези дни... колко са изгодни и хубави вече въпрос на вкус и предпочитания.

# 562
Имам направена поръчка в Аmazon.fr,която 5 ден няма развитие.Искам да им пиша,обче не намирам форма за контакт.Бихте ли дали линк .
Благодаря предварително!

# 563
# 564
  • София
Имам направена поръчка в Аmazon.fr,която 5 ден няма развитие.Искам да им пиша,обче не намирам форма за контакт.Бихте ли дали линк .
Благодаря предварително!

пробвай от тук
https://www.amazon.fr/gp/help/customer/contact-us?ie=UTF8&no … p_gt_comp_cu&
обаче не знам какво пише в жълтия балон горе  Thinking

# 565
Magrat,много благодаря!

# 566
  • София
Чакам поръчка от немския ВИП. Изпратена е с dhl. Датата на доставка е 07.07, но не съм получила нищо. Дори в dhl.bg не се е появила информация. Нормално ли е такова забавяне?

# 567
  • ВАРНА
В момента ДХЛ имат стачки в Германия  Peace

# 568
Стачките ги прекратиха, но складовете им са пълни със залежали пакети и сега докато смогнат да ги придвижат, не знам колко време ще им отнеме това...  ooooh!  Спунк, пиши им.

# 569
Пуснах от френския амазон маратонки и книжка (заради БД). На книжката са ми сложили дата за доставка 16.07.,а на маратонките пише,че не можели още да ми дадат дата за доставка и щели по-късно да ми пишат. Обаче аз не искам при превозвача да отиде само книжката и после в друг курс маратонките.
Аkо анулирам книжката,ще ми начисли ли доставка?

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 17:29 от sasi6

Общи условия

Активация на акаунт