Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 585
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
няма... Peace

# 571
Дами, моля, ако някой има ненужен код за немският амаон  newsm78

# 572
връщам им дефектен продукт, като за пратката платих 14 лв и те ми дават 7 евро и ми писаха това

Please be advised that you can now redeem your voucher at the value of 7.00 EUR as per your request on your amazon.de account.

но не го виждам в акаунта си    ooooh!

# 573
http://www.amazon.de/gp/product/B00KBWB1Y6?qid=1436596103&re … gstore&sr=1-6

Само при мен ли излиза на цена 99,99 евро? В едномесечен прайм тест съм.

# 574
http://www.amazon.de/gp/product/B00KBWB1Y6?qid=1436596103&=l … gstore&sr=1-6

Само при мен ли излиза на цена 99,99 евро? В едномесечен прайм тест съм.

Толкова е, да.

# 575
връщам им дефектен продукт, като за пратката платих 14 лв и те ми дават 7 евро и ми писаха това

Please be advised that you can now redeem your voucher at the value of 7.00 EUR as per your request on your amazon.de account.

Сложи нещо в кошницата и преди да финализираш поръчката ще ти се приспаднат 7те евра. Поне при мен в немския вип така се получи.

# 576

Сложи нещо в кошницата и преди да финализираш поръчката ще ти се приспаднат 7те евра. Поне при мен в немския вип така се получи.

получи се, да
мерси   bouquet
а дали има срок, в който да се ползва, защото нямам намерение скоро да пазарувам от тях?

# 577
  • Sofia
Откъде мога да купя изгодно хубав сет чинии? Трябва ми за подарък, може да е с директна доставка в Англия.

# 578
Откъде мога да купя изгодно хубав сет чинии? Трябва ми за подарък, може да е с директна доставка в Англия.
И мен ме интересуват чинии,ама дали няма да се начупят при транспорта?

# 579
До колко лева?

# 580
  • Sofia
Ами не знам, някакъв сет за подарък, да кажем до 100-тина лв. За подарък в Англия са, така че не ме притеснява транспорта.

# 581
За 100 лв можеш да вземеш не повече от комплект 4 малки и 4 големи чинии... Честно казано не мисля, че това е подходящ подарък за някой който живее там, пък и никога не можеш да им улучиш вкуса на хората.

# 582
  • Sofia
Благодаря, нямах представа за цените, за тези пари тук може да купя нормален сет. Ще помисля за нещо друго.

# 583
  • Sofia
Фен съм на Luminarc - продават се и в амазоните, а цената им е повече от прилична.

# 584
Луминарк не се ли продават по евтините магазинчета?
Ако някой реши да ми подари такъв, по добре е без подарък.
На англичанина му дай костен порцелан или роял Далтън .

Общи условия

Активация на акаунт