"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 16

• 39 635
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Уважавам хора, които признават грешките си!   bouquet
Бубето, тихичко честито! Моята първа бледа черта в момента закусва. А втората ме подритва в корема.  Hug

# 571
Значи бях си казала че на 10 дни от овулацията ще се тествам така и направих.прибрах ме се от почивка взех си престо и веднага го напиша. Излиза много бледа 2 черта.сега повтори теста минали са 8 часа ама нали е сутрешната урина и пак същото.тихичко се радваме с мъжът ми.там гледам отрицателен и викам или е рано или няма бебе и изведнъж хоп взимам го и като се за гледам бледа много бледа.той също гледа и вика да има я.сега ще изчакам 3 дни и пак.иначе боли ме кръст.качила съм 3 кг и гърдите.и са ми по болезнени.други симптоми нямам за сега.стискай те палци момичета всичко да е наред и чертата да се усили.😊😊😊😊
Сигурно има бебе, дано! Изчакай и пак направи 😊. Стискам палци!

# 572
  • Враца
Уважавам хора, които признават грешките си!   bouquet
Бубето, тихичко честито! Моята първа бледа черта в момента закусва. А втората ме подритва в корема.  Hug
Аз пък винаги съм готова да се извиня, ако видя, че съм сгрешила.Малцина сякяш оставаме тези, които нямаме проблем с изричането на тази дума.  Wink   bouquet

# 573
Благодаря ви момичета.дали да пускам кръвен или няма смисъл да се набутващ. Как мислите

# 574
  • София
Изчакай, няма да избяга.

# 575
Да и аз така мисля че има време пък и щом се вижда.леле не мора да повярвам още съм в шок.пожелавам ви го и на вас мили.

# 576
Направих друг тест, няма бледа черта.. Няма и бебе 😔, забелязах цервикална слуз, това значи овулация, но линията на теста за Ову все още не е наситена. Колко време след това ще настъпи точният момент за бебе правене ?
Радвам се за bubeto!
Това, което установих е, че тестовете за бременност които ползвам са добри, но след установеното време се появява т. нар. -та изпарителна черта. Няма да ги проверявам повече след установеното време.

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 14:50 от lelina5

# 577
  • София
lelina5 -  в последните няколко дни, правих всеки ден тест и всеки ден имах бледи черти след времето за отчитане някой път още до 10-тата минута ги виждах, а след това ставаха дори по-видими (първоначално розовееха, след като изсъхнеше теста сякаш сивееха повече), какви ли надежди не ми минаха през главата.
Проверих с кръвен и беше кръгла 0!
Тестовете които правих са Престо и Шуър Чек. Дори още ги пазя - кой е размазан, кой с бледа линия, кой с по-видима линия - всичките са с 2 черти! Такова нещо не ми се беше случвало!
В главата ми минаха 100 сценария и на лаб. грешка и на по-късна инплантация и какво ли не....!

Днес забележете направих тест лента от тези с чувствителност 10ЧХГ и хоп, на 3-тата минута розова по-бледа черта.... И аз марш веднага на 2-ри кръвен - е.. пак кръгла нула!
Простоооо съм тотално  #Crazy  #Crazy  #Crazy

никога не съм си мислила, че ще видя толкова бледи черти и няма да съм бременна  ooooh!  ooooh!
Това действа дооооста гадно на психиката!

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 16:28 от Brayda

# 578
Brayda, твоя пост все едно аз съм го писала. Последните дни така си бях повярвала, че бях сигурна, че съвсем скоро ще излезе ярка черта и продължавах да се тествам упорито 😕..днес се скапах съвсем и цял ден ми е тъпо.  Но това е положението, когато стане..

# 579
  • София
Аз просто не очаквах така да стане.
Като опитвахме миналия път и си правих отрицателни тестове, си бяха отрицателни и месеци след това, а сега...
Но добре, че ги има кръвните, защото съвсем щеше да полудея. сигурно нарочно ги правят, за да си купувап и още и още!
Втори път надали ще се излъжа!  #Crazy

# 580
Е момичета чак се плаша че рано се зарадвах.дано все пак при всички ни да има положителен край.успех и на мен и на вас.явно докато не ни закъснее тестовете само вредят и на джоба и на психиката.късмет

# 581
  • София
Е, не се плаши, все пак историята познава повече случаи на бледи черти и хубав финал, отколкото на обратното!  Crazy

# 582
Да надявам се искрено да е положителен.но кръвен не искам да правя още.решила съм купувам още един и го правя в четвъртък.после ще го мислим.успех момичета.и за мен стискай те палци и аз за вас

# 583
Здравейте Simple Smile аз съм нова и искам съвет. Днес ми е 7ден на закъснение на М. В неделя си направих тест, но ми излезе само 1черта Sad от деня, в който трябваше да ми дойде получавам леки болки в яйчниците и кръста... Особено при натоварване.... Постоянно ми се повдига... И на моменти ми причернява... Не знам какво да мисля... Днес възнамерявам да отида при GP-то да взема направление и да видим какво ще стане... Стискайте палци :-* най-много се притеснявам да не излезе друго....

# 584
  • София
Ами ти вече си взела решение какво да правиш.
Аз ако съм на теб щеше да повторя теста и да отида на кръвен тест, за който не трябва направление, той не може да мине по ЗК (мисля). Така да отхвръля ако няма бременност и да отида на АГ да се види защо закъснява, а ако има бременност да се изчака още малко и пак на АГ да се види бременността!

Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт