"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 16

• 39 632
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Габрово
Оооо момичета толкова се радвам за вас.Стискам ви палци за лека и безпроблемна Б и много пухкав бебок bube  baby_neutralАз лично си патих с бледи черти и положитрлен кръвен така че вярвам само на ярки две черти и шутчета в корема.С моята Б и резултат трети клас имах ден преди М две ярки дебели черти, а скоро с биохимичната бледи и закъснение 7дни.Полекичка с емоциите пестетеги те първа предстоят.  bouquet

# 586
Здравейте ... преди малко стана една беля ..
Започнахме да правим секс със приятеля ми и след 1-2 минути видяхме, че презерватива се е скъсал отстрани.
Да бягам ли до аптеката за хапче?  newsm78

# 587
  • Габрово
Ако е свършил в теб да, ако не не си харчи парите и обърквай хормоните.

# 588
Ако е свършил в теб да, ако не не си харчи парите и обърквай хормоните.
Не свърши в мен и в презерватива нямаше нищо .. Благодаря за бързия отговор   hug

# 589
Момичета повтори теста чертите се появиха на 1 минута.пак е бледа но е двойна от предната.мъжът ми ме накара да направя тест умира от вълнение и сега е много радостен.

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 19:21 от bubeto89b

# 590
Момичета повтори теста чертите се появиха на 1 минута.пак е бледа но е двойна от предната.мъжът ми ме накара да направя тест умира от вълнение и сега е много радостен.
[/quote
Честито Бубе, много се радвам за вас! Знаех си, че няма да издържиш до четвъртък 😊
Всичко хубаво ти желая от сърце 🌹🌹🌹🌹🌹
И аз съм по теб, вчера ясна овулация, стискай ми палци, ще се тествам след 10 дена и то на много хубав ден за мен.

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 20:01 от lelina5

# 591
Стискам палци разбира се.и се надявам при всички да има хубав край и прекрасни бебета.😊☺😊☺

# 592
  • София
Честити чертички и от мен   bouquet

# 593
Трети ден закъснение и кръвен тест 0.10 значи 100% няма бременност,нали така?

# 594
Здравейте. Бих искала да ви попитам, нещо странно се случва с цикълът ми. Попринцип ми е нередовен но имам симптоми от седмица може и повече, болят ме гърдите, опъпчих се цялата , а нищо.Закъснява ми с 5 дена. Направих си 2 теста-отрицателни са.

# 595
Jully26- НА  пети ден закъснение моят кръвен тест беше със същият резултат тоест отрицателен сега този "отрицателен тест" ме подритва в коремчето и чакам да се роди . Винаги има надежда , ако няма цикъл зависи кога си забременяла , ако си с късна овулация като мен е възможно да има бебе .Успех и дано  EFP те зарадват скоро .

# 596
sunshine_SUNNY,Благодаря за споделеното и пожеланията!Искрено се надявам и при мен последствията да са като твоите!Вдъхна ми още малко надежда!Благодаря!

# 597
2-3 странички назад съм описала подробно цялата ми история , винаги има надежда  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 598
  • София
Ако цикъла е редовен и има закъснение, рядко е грешка кръвния тест.
При мен беше обратното - втори бледи черти, но отр. кр тест и днес ми дойде.

Изчакай още 2-3дни и ако няма цикъл отиди на лекар или пусни още един кръвен.

# 599
Благодаря момичета😊

Общи условия

Активация на акаунт