"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 16

• 39 631
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Brayda,мисля направо да посетя гинеколога си,тъй като имам силно придърпване отдолу,едвам издържам,много е изнервящо!С нормален 28-30 дневен цикъл съм и не ми е закъснявало до сега!

# 601
  • София
Посети го, кажи му че имаш съмнения за бременност, нека огледа нещата. Ако наистина ти е точен и до сега не си имала закъснение., то по-скоро теста е верен, а някъде другаде е проблема, но ако не следиш овулация винаги има възможност за късна такава!
Късмет!

# 602
Не следя ову,а колко да изчакам преди да отида на лекар?Brayda, благодаря,късмет и на теб следващият път!

# 603
  • София
Ами щом днес ти е бил теста <0.1, то още един тест можеш да направиш след минимум 3 дни (за кръвен става дума), а уринарен в къщи поне още 5дни, а за лекар няма значение дали ще отидеш утре или след 5 дни, така или иначе бременност и да има няма да се види още толкова рано. Бременност се вижда около 25-30дни след овулация, при нормален цикъл това е 10 дни закъснение.

Евентоално лекаря може да каже дали имаш или нямаш задържан фоликул, ако е минала скоро овулация може да каже и това и също да премери лигавицата на матката дали е удебелена, което предвещава цикъл ако тестовете са отрицателни.

# 604
Ами ако изчакам 7 дни и да отида на лекар стават точно 10 дни закъснение,ако не ми дойде дотогава Grinning Brayda,благодаря за съветите и за отделеното време!

# 605
 Jully26 аз си правих кръвен тест с такива резултати 2 дена преди предполагаемия цикъл (4.07). После 2 дена след закъснението уринен тест, отново отрицателен. Вече на 5ти ден закъснение излезна една мнооого бледа черта. Сеага чак на 20 юли - 16 дни закъснение имаше една маааалка точица на прегледа. Така че поизчакай. Колкото и да е редовен цикъла, това не значи че овуто е редовно. Късмет!

# 606
С моята бременост съм обиколила 5 гинеколога и на всички им обясних историята си и от петимата разбрах , че само при 30% от жените овулацията е като по учебник .

# 607
  • София
10 дни закъснение ти трябват при нормална овулация. Ако твоята е била късна пак няма да се види при прегледа. Така или иначе ако се види на 10 дни закъснение, то и теста днес щеше да е +
Но отиди тогава ако решиш, така или иначе няма значение, а дано не ти дойде и да получиш след 3-4 дни ++ тестче!

# 608
Охх,дано,дано!Сега звънях за час при моя лекар,чак на 10 август Grinning Ще се наложи да търся друг да ме прегледа за съжаление..

# 609
Здравейте отново на всички Simple Smile Днес вече ми е 5ти ден закъснение и отново направих тест, втората чертичка вече е много по-видима. Дали вече мога да отида на гинеколог понеже се притеснявам защото преди 2г. имам един спонтанен аборт и можеби сега ще ми изпише някъкви хапчета за задържане за това искам да отида по-бързо за да се успокоя

# 610
Здравейте отново на всички Simple Smile Днес вече ми е 5ти ден закъснение и отново направих тест, втората чертичка вече е много по-видима. Дали вече мога да отида на гинеколог понеже се притеснявам защото преди 2г. имам един спонтанен аборт и можеби сега ще ми изпише някъкви хапчета за задържане за това искам да отида по-бързо за да се успокоя

Дени,
На 5 дни закъснение и на 4D при мен се видя плоден сак 4.5мм.
Така че зависи от лекаря и ехографа какво ще се види.
Иначе на 5 дни закъснение ЧХГ ми беше 460.

# 611
Направих и един шарено чек.и там има чертичка.момичета кога ще ме посъветва те на лекъри да отида.

# 612
Направих и един шарено чек.и там има чертичка.момичета кога ще ме посъветва те на лекъри да отида.
10 дни  Peace Успех  Hug

# 613
  • Габрово
Хайде Бубе повличай крак ти си нашета късметлийка този месец и всички чакащи да последват примера ти.Пусни си утре едно ЧХГ, тамън да свикваш с боцканията  LaughingСтискайте и за мен имам 4 дни до М и имам ПМС ,от както спрях противозачатачните сега ми е сефте ,болят ме гърдите ,все едно ми идва цикъла такива спазми имам от вчера,гърба ме боли ,гади ми се и съм адски чуствителна и раздразнителна направо беснеяя хахахах  #Cussing out всичко ме изнервя.А и по темата да си задам въпроса имам от вчера много странно и леко течение, прозрачно без мирис ,сърбежи и следи по гащите само като се изпишкам и да питам някоя мама имала ли е такова преди да види чертичките  newsm78.Тест не ми се иска още да правя колкото и да ме човърка.

# 614
Gabriel@,аз по принцип си имам бяло течение,но този месец първо забелязах странно слузесто бяло течение и то само като пишках( все едно ми идва),второ-след известно време,много воднисто и пак странно течение..после спря.Имам 4 дни закъснение и отрицателни тестове,таа..все още не мога да се похваля.Стискам палци на мен,на теб и на всички чакащи!

Общи условия

Активация на акаунт