"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 16

• 39 630
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Габрово
И аз чакам да се радваме задружно  BlushАз спрях течението си с Цитросепт вече месец нямам а имах обилно от цели 17години хихихи,това е панацея.Та тоя месец имах цервикална слуз на датата по календар 11.07 и сега съм 11ден след ОВУ и имам толкова странни усещания.А при мен няма МПС по принцип т.к пиех дълго противозачатачни  и сега ми е 6 месец от както ги спрях и сефте ми става така, че и гърди ме болят може пък да е ПМС а не симптоми но се чуствам странно определено от вчера насам  CrazyОх чакам с нетърпение някоя да избухне от нас с две черти  Hug

# 616
Ох чакам с нетърпение някоя да избухне от нас с две черти  Hug
За мен си усещам , че ще избухвам  Grinning Септември най - вероятно (ако правим инсе)  Mr. Green
Но за вас стискам гУлеми палци да е този месец  Hug Hug Hug Peace Peace Peace   bouquet  bouquet  bouquet

# 617
Аз също съм с мноого странни усещания и болки,даже не мога да ги изброя..всичко каквото се сетиш без болки в гърдите,само малко наедряха Grinning Но може и внушения да са..психиката на човека е страшно нещо Grinning Хайде,дано всички чакащи се похвалят!

# 618
Ама това отчетна тема ли е? Ако е такава, кажете, че да я напускам...

Да не говорим, че като почнете да говорите за изключения като за норма... Само давате фалшива надежда.

# 619
  • София
Наистина, тук пишем само когато се съмняваме, че сме бременни примерно днес има черта, утре няма черта, закъснява ми, но теста е отрицателен или късна О и отрицателни тестове или правих секс преди 10 дни кога да направя теста и  т.н.т.
Усещанията за едни хора значат едно, за други друго. Прекалено много се навивате и после ще ви е много тъжно и разочароващо! Сигурно знаете, че много бременности приключват още преди закъснението и това в някои случаи няма как дори да се предотвърти.

И както е казала kle0patra има отчетни теми за бебеправещите, където можете на дълго и широко да описвате всяка болежка и усещане. През тук минаваме само за бърз отговор - кога да повторя теста, кога да отида на лекар, кога да отида на кръвен, тази черта какво значи и т.н.т.

# 620
  • Габрово
Така е извинявам се за причиненото неудобство да четете поста ми  Simple Smile повече няма да се повторя.Отговаряйте си спокойно на един и същ въпрос от месеци задаван, само че от различни потребители.Все пака вместо да спамя имах конкретно питане ,ама явно само една от вас ми е отговорила.Благодаря за подкрепата   bouquet

# 621
  • София
danger#scorpion@ - недей да го приемаш лично, ти си писала едва няколко поста тук, но масово хората пишат не по темата.
Аз прочетох твоя пост, видях че са ти отговорили и реших че е ок отговора, за това не писах повече.
Това течение е най-често ЦС ако е без мирис и сърбежи, тя след О се променя и с наближаването на цикъла става по-течна. Но има адски много изключения, за това не се води като сигурен признак на каквото и да е. Иначе по време на бременност присъства при повечето жени почти постоянно, а по време на бебеправене, заради спермата е трудно да се прецени каква точно е и от какво е! 

# 622
  • Монтана
Здравейте! Аз искам да попитам нещо....на 4 ден след О. иман еднократно зацапване...възможно ли е да е от имплантация....толкова рано.....? С мм правихме секс точно в деня на овулацията....и има вероятност да е станала рабоната но освен леко болезнени гърди както всеки месец и това въпросното зацапване....др няма....та въпроса ми е предимно за него...възможно ли е да е от имплантация...

Пс: мн се извинявам...сега погледнах календара си и зацапването е било на 7-ми ден след О. Мн съм заспала.....та въпроса си важи

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 13:00 от Цвети"

# 623
Възможно е. Успех.

# 624
  • Габрово
Принципно зацапването е един от редките признаци, при теб може да е нормален предвестник за начало на Б. Wink

# 625
Здравейте! Аз искам да попитам нещо....на 4 ден след О. иман еднократно зацапване...възможно ли е да е от имплантация....толкова рано.....? С мм правихме секс точно в деня на овулацията....и има вероятност да е станала рабоната но освен леко болезнени гърди както всеки месец и това въпросното зацапване....др няма....та въпроса ми е предимно за него...възможно ли е да е от имплантация...

Пс: мн се извинявам...сега погледнах календара си и зацапването е било на 7-ми ден след О. Мн съм заспала.....та въпроса си важи

И аз съм като теб. Само, че аз на 8 ден от О имах еднократно кафеникаво зацапване. Може да е от имплантация, но може и да не е. Стискам палци да е бебе  Hug

# 626
  • Враца
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=813383.615;topicrefid=20

Ето ви пак един линк, където ще можете да се питате коя какво усеща, мястото не е тук и само да добавя, че тук може би се отговаря на едни и същи въпроси, но пък и вие не се научихте, че тая тема не е отчетна, а го пишем на почти всяка страница!  Peace

# 627
  • София
За зацапването - има голяма вероятност да е от инплантация, но може и да е от някой хормон като прогестерона. Късмет и дано това за вас да е ясен признак! След 4-5 дни може да направите кръвен/уринарен тест!

# 628
За зацапването - има голяма вероятност да е от инплантация, но може и да е от някой хормон като прогестерона. Късмет и дано това за вас да е ясен признак! След 4-5 дни може да направите кръвен/уринарен тест!
Аз имам леко завишен прогестерон.
Днес ми е 10 ден от О и след 4 дни ще пробвам с уринарен тест.
Благодаря ти!   Simple Smile

# 629
Прочетете правилата на този подфорум преди да пускате теми. Не можете да пускате дублажни теми и затова е заключена другата. Новата също ще се премахне. Пишете в Искам бебе подробности, а тук само въпроси.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=14809.0;topicrefid=19
Цитат
Ползвайте Търсачката и преди да пуснете нова тема, проверете (по някокло ключови думи) дали вече я няма разисквана. Ако не откриете нищо, което да ви върши работа, тогава пуснете темата. Така ще получите действително повече отговори, а не само линкове "прочети тук" и отговори от 1-2 думи. Сами разбирате, че по този начин ще избегнете товаренето на форума с въпроси, които са задавани преди.

* Пускайте теми с конкретни въпроси, свързани със забременяването. Ще е много по-приятно за всички ни да четем, ако заглавието дава представа за какво става въпрос в темата. Така че, когато пускате нова тема, избягвайте лаконични неща като "ПОМОЩ ! ", " Въпрос за ..." , "Ами ако..." и подобни.  Поставяйте ясни и насочващи заглавия. В противен случай си запазваме правото да променяме заглавията така, че да не се създават объркване сред потребителите.

* За всякакви други ежедневни неща и проблеми ,  кратки въпросчета по обсъждани вече теми използвайте актуалната тема за споделяне, но не я превръщайте в чат. Именно тази тема е “разтоварващата” в нашия форум, която ще е 50стр. . Като цяло форума има тема спамо-чат в Клюкарника.

Общи условия

Активация на акаунт