Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-подходящият момент за извършване на тест за бременност?
Какви са препоръките за задаване на въпроси относно забременяването?
Как може да се определи дали овулацията е настъпила?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-подходящият момент за извършване на тест за бременност?
-
Какви са препоръките за задаване на въпроси относно забременяването?
За да бъдат въпросите максимално информативни, е препоръчително да се включи информация като датата на последната менструация, продължителността на менструалния цикъл, използвания метод за проследяване на овулацията, дните с непротектиран полов акт, приемани лекарства и резултати от хормонални изследвания.
-
Как може да се определи дали овулацията е настъпила?
-
Какви са резултатите от тест за бременност след закъснение?
-
Как може да се определи овулацията след прием на лекарства?
Аз спрях течението си с Цитросепт вече месец нямам а имах обилно от цели 17години хихихи,това е панацея.Та тоя месец имах цервикална слуз на датата по календар 11.07 и сега съм 11ден след ОВУ и имам толкова странни усещания.А при мен няма МПС по принцип т.к пиех дълго противозачатачни и сега ми е 6 месец от както ги спрях и сефте ми става така, че и гърди ме болят може пък да е ПМС а не симптоми но се чуствам странно определено от вчера насам
Ох чакам с нетърпение някоя да избухне от нас с две черти
Септември най - вероятно (ако правим инсе)
повече няма да се повторя.Отговаряйте си спокойно на един и същ въпрос от месеци задаван, само че от различни потребители.Все пака вместо да спамя имах конкретно питане ,ама явно само една от вас ми е отговорила.Благодаря за подкрепата