"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 16

• 39 628
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте отново Simple Smile днес ходих на преглед (5 дни след закъснение) но нищо не се видя. Знам, че още е доста рано, но се надявах все нещичко да се види. Сега хем съм по-спокойна заради хапченцата който ми изписа, хем ми е леко притеснено задето не се видя нищо.

# 631
Не си спомням вече имаш ли кръвен тест за потвърждаване на бременност или как беше твоя случай? Ще бъде всичко наред и ще се види, не се притеснявай. Hug  bouquet

# 632
Какви хапчета ти изписа?Не е ли рано да се види нещо?

# 633
Едното е накъкво прахче съдържащо магнезий, а другото е дуфастон ааа и фолиева киселина, но аз нея си я знам и си я пия.

# 634
След още 5 до 7 дни мисля , че трябва да се види  Hug Успех ти пожелавам  Hug

# 635
  • София
Магнезий не се пие в толкова ранна бременност!

# 636
Опасно ли е???

# 637
DeniDen- и аз съм на мнение ,че магнезии не се пием толкова рано до 20 седмица щом пиеш дуфастон се комбинира със но-шпа ,след 20 седмица , ако имаш контакции дори да не ги усещаш (на преглед се виждат) или придърпвания се минава на магнерот .

# 638
  • София
Никое лекарство не е съвсем безобидно. То и затова прогестерон и ношпа се приемат при нужда. Много ми е чудно защо лекар изписва магнезий в толкова ранна седмица без дори да е установил бременност.  newsm78

# 639
Много се паникьосах сега. Мисля да се посъветвам и с друг лекар, въпреки че му имам пълно доверие на моя ноооо знае ли човек.

# 640
  • София
Моля, пиши в някоя от отчетните теми или друга подобна. ТАЗИ Е ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ!

# 641
Ок.Извинете

# 642
Какво значи бързи въпроси и отговори? Та нали това питат всички момичета.. Има ми еди какво си, възможно ли е да съм бременна..вълнуват се и искат да питат. Какви трябва да са въпросите?! Теста е отрицателен. Отговор- Не си бременна.
Кому е нужен такъв отчет щом няма обяснение за каквото и да било.

# 643
  • София
Съгласна съм, обяснение трябва да има и мисля че има и то винаги по повече от един пост и отговор по на някой проблема или чуденката.
И аз не съм чак толкова наясно с точно къде е границата в тази тема, кога е ок да попиташ и кога вече не е ок  Confused

# 644
  • София
Темата е "Бременна ли съм?". Не е за въпроси след установена бременност...

Общи условия

Активация на акаунт