"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 16

• 39 653
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Ужасно много ме боли кръста.и от време на време яйчниците.някой от вас да има такъв проблем.това вече не е внушение.тая болка цял ден не възможно.възможно е и нещо да съм се сецналага ама и ясните чак.
Ти нали вече направи ранен тест и беше отрицателен, пак ли ще ни тормозиш докато не разбреш какво ти е положението след доста дни, всеки ден с разни симптоми?

Изчакай си времето и прави кръвен тест, тук никой не знае дали си бременна!

# 541
Тормозене значи ок.успех на всички

# 542
  • гр. Варна
Тормозене значи ок.успех на всички
densi е права  Peace
Няма как да знаем какво ти е. И мен ме боли десния яйчник, но не е това темата и не това е начина (отиди на лекар щом те боли).

Пожелавам ти от сърце да стигнеш до двете чертички и всичко да е наред   bouquet

# 543
  • Враца
Момичета, разводнява се темата, а тя не е за отчетни неразположения и болки. Ако искате да пишете такива неща - направете го тук!

Към никоя от вас няма нищо лично в отговорите на Денси и някои от другите момичета в други случаи, колкото и крайни и дръзки да ви се струват. Тази тема е бързи въпроси и отговори, целта не й е да се отчитаме всекидневно, кой какво усеща. Не се сърдете! Има други теми и за това. Wink Успех на всички!

# 544
И мен ме боли кръста, гърдите, ниско долу, но не постоянно ту, боли ту не, но най вече кръста.Едни чинии не мога да измия, постоянно ми се ляга.

# 545
  • София
И това в каква връзка го казваш?
Темата не е "Нямам работа и се чудя какво да пиша." Четете малко! Обърнете внимание на постовете на Денси.

# 546
И мен ме боли кръста, гърдите, ниско долу, но не постоянно ту, боли ту не, но най вече кръста.Едни чинии не мога да измия, постоянно ми се ляга.
Спам или се шегуваш?
Ще докладвам вече абсолютно всеки пост, който не е по темата. А иначе- накарай мъжа ти да ги мие!  bouquet

# 547
Здравейте момичета Simple Smile не съм от най-активните във форума,дори бих казала изобщо но..... Днес ми е датата за М от вчера до днес съм със срашно главоболие тази сутрин си направих тест и ми излезе една много бледа чертичка.До преди седмица ме боляха гърдите и бяха доста подути обаче последните дни болката изчезна и незнам какво точно се случва и дали това е нормално.След около колко дни бихте ме посъветвъли да повторя теста

# 548
След няколко три примерно дни, повтори теста, а ако искаш да разбиреш абсолютно виднага отиди на кръвен тест и той ще ти даде 100% яснота. Успех и да се похвалиш!  bouquet

# 549
А за главоболието дали мога да пия нещо защото адски много ме боли главата още от 18h вчера не е спирала?

# 550
За лекарства не смея да препоръчвам аз, но по принцип позволяват Парацетамол при бременност. Пробвай обаче с масаж и да ядеш лимон първо.

# 551
Благодаря,ще опитам.

# 552
Здравейте, момичета, не знам дали си спомняте за моята случка миналия месец. Ще припомня накратко:
 С 23-24 дневен цикъл,закъсня ми нетипично с 5 дни, лекар-неустановена причина за закъснение,зацапване на 7ми ден-лекар, който твърдеше бременност до док. На противното. Същия ден кървене, лекарят каза,че няма да прави кюртаж и ако има нещо ще се изчисти с тази менструация.
Миналия месец ми дойде на 30-ти ден (19 юни). На днешна дата (31-ви ден от цикъла) нямам следа от лелката.
Въпросът ми е как да броя този месец има ли закъснение, няма ли?Ако гледам по предния месец 30 дена, сега съм с 1 ден закъснение, ако си го гледам както ми беше преди значи 8 дни закъснение. Ако го сметна горе долу по средата - 5 дни закъснение.
Вие какво ще кажете? Този месец усетих ову на 9 юли и ако съдя по нея и по лутеалната ми фаза, която е 10-тина дни значи наистина съм на 1 ден закъснение.
С тестове категорично няма да бързам. Не питам бременна ли съм, мисля че не съм. Питам по-скоро, за да знам как да изчислявам

# 553
Аз мисля,че както и да го изчисляваш закъснение си имаш.Аз бях два месеца със закъснение,и аз като теб на третия месец не знаех как да го изчисля цикъла,но в дните на предполагаемата ову.доста се старахме..... Embarassed И се оказа,че съм бременна,не искам да ти давам надежди,изчакай няколко дни ако не ти дойде прави тест ако е - иди на лекар.Успех и дано да е това което искаш   bouquet

# 554
Здравейте момичета, пак съм аз..разказах за моя случай в предната страница -стр 36.
Днес сутринта пак си направих тест за бременност тъй като цикъл нямам, този път пак се появи много бледа черта, но не изчезна, но мисля, че пак се появи след времето за отчитане ( не съм сигурна). Междувременно правя и тестове за овулация тъй като имам симптоми които тотално ме объркват ( леко напрежение в гърдите без да са подути и болки долу ниско).. Интересното е, че имам черта и на теста за ову но не наситената колкото първата и тази бледата на теста за бременност също я има.. Пълно е с бледи черти 😋 дали все пак има вероятност да съм бременна, да съм в овулация или да е нищо и да си има черти .. Ох, луда работа!
П.п
Знам, че чертата на тестовете за овулация трябва да е наситена колкото първата.

Общи условия

Активация на акаунт