"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 16

• 39 623
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
В случая е така, да  Peace

# 646
Без лоша умисъл.. Не е нужно момичетата да се извиняват във всяко изречение защо били писали тук..
Чакам с нетърпение някой да се похвали пак след като се е чудил☺️ И за себе си чакам..

# 647
Здравейте момичета , не знам да съм за тази тема ,но имам въпрос . 7 дни ми закъснява и имам 2 отрицателни теста . Днес ходих на док. и тя ми каза че лигавицата е одебелена и се е изместила . И каза , че има вероятност за бременост но да изчакам още . Въпроса ми е ако съм бременна за нямам положителен тест ?

# 648
  • София
ani_21 - засичала ли си овулация?
За съжаление лигавицата е удебелена и при предстоящ цикъл и при бременност. Симптомите също са почти еднакви.
Ако знаеш кога ти е била овулацията, така по-лесно можеш да се ориентираш. Принципно тестовете(уринарните) показват резултат около 12-14дни след зачеване (обикновено когато овулацията е в нормален период, тези 14дни съвпадат с датата на цикъла).
Редовен ли ти е цикъла по принцип? Такива закъснения редовни ли са?

Можеш да направиш няколко неща:
- или да изчакаш още 5 дни и да повториш теста ако не ти е дошло
- или да изчакаш 1-2 дни и да пуснеш кръвен тест за бременност (става без направление, във всяка лаборатория и резултатите ги получаваш на същия ден)

# 649
Здравей . Ми значи аз имам много нередовен цикъл. И не зная кога ми е била овулацията . Дойде ми последно на 19 миналия месец. Попринцип ми е на 29 , 30 дни

# 650
  • София
29-30дни принципно както го пишеш не е нередовен, но преди това пишеш, че е много нередовен.
Закъснява ли ти често и с по колко? Това означава нередовен, когато закъснява често над тези 29-30дни.

Все пак като нищо не се знае, трябва да изчакаш, защото ако е нередовен, може да е имало късна овулация и от там да е закъснението, независимо дали е имало оплождане или не. По правило цикъл настъпва 12-14дни след О, ако не знаеш кога е била, може още дори да нямаш закъснение Simple Smile

Чакаме до седмица да ни кажеш резултати Simple Smile

# 651
преди ми беше 28 а сега 30 дни . Не ми е закъснявал така както сега толкова дни . Много благодаря и ще се радвам да споделя резултата с вас  Simple Smile

# 652
Brаyda Здравей . Имам 2 четри и съм на 7мото небе . Пожелавам на всички такова щастие Simple Smile smile3513 EFP 1stroller

# 653
Момичета сутринта тъкмо се приготвих да правя тест и хоп кафеникаво течение съвсем малко.Помислих си,дойде ми..но след това нищо,съвсем малка капка кафяво зацапване.Днес ми е 6 ден от закъснението,какво мислите,дали е цикъл или е възможно да е някакво друго зацапване?

# 654
Момичета сутринта тъкмо се приготвих да правя тест и хоп кафеникаво течение съвсем малко.Помислих си,дойде ми..но след това нищо,съвсем малка капка кафяво зацапване.Днес ми е 6 ден от закъснението,какво мислите,дали е цикъл или е възможно да е някакво друго зацапване?
Напрсви си все пак теста. При такова закъснение ще ти отчете вярно.
Стискам ти палци да е положителен .
И мини да кажеш . Успех!  Hug

# 655
  • София
честитооо - било е въпрос на време Simple Smile

# 656
Направих тест Престо,не с първа урина-отрицателен.Зацапването беше само сутринта.Офф..не знам какво да си мисля вече..

# 657
Направих тест Престо,не с първа урина-отрицателен.Зацапването беше само сутринта.Офф..не знам какво да си мисля вече..
Ако до понеделник не ти е дошло отиди и направи кръвен тест ,той ще ти покаже на 100% дали си бременна. Но имайки впредвид такова закъснение и (-) тест мисля, че няма бременност.

# 658
Здравейте,
 понеже съм нова и още не зная къде точно да си задам въпроса, пиша тук при вас.
Закъснява ми вече 5 дена и затова реших да си направя кръвен тест. Направих си го петък и днес рано сутринта са ми излезли резултатите. И няма как толкова рано да се обадя на доктора. Резултата ми е
            Бета ЧХГ :
    353.20 mIU/ml
Ако някой е по-запознат ще съм много благодарна. Wink

# 659
Здравейте,
 понеже съм нова и още не зная къде точно да си задам въпроса, пиша тук при вас.
Закъснява ми вече 5 дена и затова реших да си направя кръвен тест. Направих си го петък и днес рано сутринта са ми излезли резултатите. И няма как толкова рано да се обадя на доктора. Резултата ми е
            Бета ЧХГ :
    353.20 mIU/ml
Ако някой е по-запознат ще съм много благодарна. Wink

Тихичко честито!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт