Комбиниране на Витаслим лайт и Витаслим лайн

• 4 660
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте. Днес отидох в аптеката с намерение да си взема за пръв път Витаслим лайн, но го нямаше самостоятелно. Аптекарката ми предложи много добра оферта, две опаковки Витаслим лайт плюс една опаковка Витаслим лайн-подарък. Трите опаковки за 29 лв. общо. Видя ми се изгодна оферта и си ги купих. Знам, че за по-добър ефект може да се взимат лайн и лайт комбинирано. Само че, не мога да разбера какво значи комбинирано. По една от всеки вид три пъти на ден, редуване или? Доколкото чета, лайта е препоръчително да се взема три пъти по две, а лайн три пъти по една. Някой може ли да ми даде съвет как да ги взимам? Ще се радвам, ако чуя и отзиви за Витаслим от взималите ги.

# 1
Не мога да имам доверие на производител, който твърди следното за един от суплементативните си продукти:
Цитат
Преобразува мастните натрупвания в мускулна маса.
Няма как мастната тъкан да се преобразува в мускул. Това е пълна глупост и лъжа. Все едно да се твърди, че с латексова боя ще превърнат желязото в злато...

Ето print screen, направен преди малко (EDT). Показана е страница от официалния сайт на производителя на продуктите Vita:

Скрит текст:

Валерина, твое решение е дали да пиеш подобна химия.

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 22:10 от Фея Кръстница

# 2
Аз съм много доволна от витаслима. възползвах се от същата  оферта - пия го лайта три пъти дневно по едно, плюс лайн един път дневно по едно.

# 3
Аз пих зелено кафе, преди това хром, после калорекс ефект нула. Затова ще следя има ли доволни от витаслим.

# 4
Включвам се отново месец след като пуснах темата. За съжаление, засега съм разочарована от Витаслим. Взимам го редовно, вървя пеша страшно много, не ям пържено, мазно. Първите седмици имах между 1 и 2 кг. надолу, сега виждам пак съм на същите кг. както преди месец. Вярно, че не мога да се откажа от шоколада, но гледам да е черен и да се ограничавам, друго тестено и сладко почти не ям. Все пак смятам да ги взимам 3 месеца, пък ще видим тогава. Накой друг с отзиви?

# 5
С тези "Витаслим" такива болки в бъбреците си докарах, че не е истина. Като ги изхвърлих тези боклуци, се оправих след 2 дена.
Един искрен съвет, не купувай такива неща от аптеката. Отиди в магазина за хранителни добавки, по- скъпо е, но ще ти дадат нещо хубаво.
Аз за втори път си взимам oxyelite pro  Peace И съм доволна най- вече за контрола над глада и енергията. Но определено трябва да се тренира с него.
Най- добре един хубав Фетбърнър като оксиелит, л- карнитин...

# 6
окси елит про може и да работи,но знаеш ли защо гори мазнини и какво съдържа?поинтересувай се малко повече!

# 7
Май само рекламата ще му остане... А Байкова го препоръчва, защо ли?

# 8
За мен Витаслим е един от най-ефективните продукти за отслабване. Взимала съм Слим и Лайт в комбинация - за 4 месеца свалих 9 кг. Реално видях резултат след месец. Не очаквайте след две седмици да сте с 5 кг по-малко, няма как да се случи това. Действа с натрупване, а в съчетание с тренировки е  още по-добър резултатът. След като спрях да ги взимам, задържаха килограмите три месеца.

Общи условия

Активация на акаунт