Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 265
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Орси, снимката май е от кампанията за набиране помощи след земетресението във Ван.

Божеството пее отдавна, имат много симпатична песен с Берен Саат по времето на КВФ. (Поне на мен ми харесва Joy, много често си я слушах по онова време).

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 18:01 от svetal4o27

# 661
Орси, снимката май е от кампанията за набиране помощи след земетресението във Ван.

Божеството пее отдавна, имат много симпатична песен с Берен Саат по времето на КВФ. (Поне на мен ми харесва Joy, много често си я слушах по онова време).

Светли, знам че пее. И има много хубав глас. Дори и в конкурса за звезди пееше. Мисълта ми, че тук се е разпял в голяма компания. И на мен ми хареса подобно държание. Младежки, живо. Обикновено в такива моменти стоеше в страни от духа на компанията. Нали затова го величаеха колко бил той дълбокомислен, пък Къванч еди какво си...Да не се впускам в подробности.

Светли, знам че се каниш на една друга, бирена сбирка в събота. Но би ли дошла и на нашата в по-следващия петък? Тя ще е кафеена. Може и смес с бирена.

http://turskazvezda2015.blogspot.com/2015/06/2015_12.html

# 662
Орси Hug, Светлето Hug ти е отговорила за снимката на Ойкю и Бааде Peace
Викаш купонясва момчето, току виж и жена си намери Wink  Mr. Green
Песента на БЕ с Берен е хубава, да!

твоето  кафе с котката много смешно Joy Joy

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 18:57 от Airra

# 663
а нашто момче Heart Eyes се е отдало на почивка и любов Whistling

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/96316/2368/6/ki … k-dizer-alacatida

# 664
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Орси, аз имам предвид нашата сбирка, само не знам от сега дали ще съм на линия. Ако съм, естествено, че ще дойда, досега не съм пропускала наша сбирка Joy Joy

В "онази" тема не съм влизала повече от година, забравила съм, че съществува, та не съм наясно за дълбокомислието - наличности и липси  Joy.

# 665
Здравейте,  Hug Hug Hug

Аууу,  smile3512 smile3512 smile3512

# 666
Привет, дружки! Много благодаря за всичко, което сте споделили!
 Орси, не знам дали не грабва сериала ... мен си ме грабна още тогава, а и сега си го гледам с удоволствие, въпреки, че го съсипаха тези глупаци от бтв  #Cussing out Не знам каква им е целта, че орязаха най-хубавите сцени между двамата влюбени  newsm78 И всичките ми колежки го гледат с интерес, дори и една украинка, която по принцип не гледа турски сериали и тя го следи с нетърпение  Laughing Актьорите са невероятни, така е!
Малко инфо за някои от тях
Скрит текст:
Демет Оздемир - Алина

Журналист: В какой мир вы попали, надев костюм?

Демет: Надев костюм, хочешь-не хочешь, меняется осанка, походка. На плато мы оказались в районе Пера, то есть, Таксим, 1920-х годов.
Когда я прохожу по этим улицам, создаётся впечатление, что я в первый раз попала на Таксим. Все какие-то тихие, более нарядные. После начала съёмок ни разу не была на Таксиме, и ехать туда не хочу. Потому что тот Таксим, на плато, гораздо красивее.

Ж: Как вам работа с людьми, которыми восхищается вся Турция? Придаёт ли это какие-то новые силы?

Д: Прямо сказать, даёт уверенность. На сегодняшний день я работала лишь в одном сериале, и продолжить карьеру с такими талантливыми людьми - очень важно. Теперь проще "дотянуться" до людей искусства. Поэтому на данный момент все просто делают свою работу.

Ж: Рассказывают, что в прошлом вы были танцовщицей, а потом попробовали себя в качестве актрисы..

Д:Мне не хотелось, чтобы о моём прошлом люди узнавали не от меня лично, а из третьих уст. Я сама хотела всё о себе рассказать. Нет ничего, чего можно было бы стыдиться или о чём умалчивать. Как я и рассказывала, отец не хотел, чтобы мы переехали в Стамбул, а танцевала я, чтобы заработать

Ж:У вас огромная армия поклонников!

Д:Да, я даже и не думала, что стану настолько обожаемой кем-то. После «Sana Bir Sır Vereceğim» ожидала, что они переключат свое внимание на кого-то другого. Однако их отношение ко мне не меняется. Теперь почитатели моего творчества говорят, что смотрят мой новый проект «Курт Сеит и Шура».

Ж:А вы не думаете, что такая любовь зрителя, способна чрезмерно возвысить вас, сделав высокомерной?

Д:Я так не думаю, ведь с детства я была достаточно скромной. И тщеславностью никогда не страдала. Я даже немного потерялась от того, что стала узнаваемой. Вообще, так называемая звездная болезнь – явление опасное. Ведь человек такое создание.. Быстро привыкает. Но потом жизнь может преподать такой урок, благодаря которому в миг спустишься на землю. За каждый опыт, хороший он или не очень, который предоставляет нам жизнь, мы должны говорить «Слава Богу».

Ж: Автор книги Нермин Безмен, вы с ней знакомы?

Д: Да, мы недавно встречались. Нам не удалось вдоволь пообщаться, но я отмечу, что она очень впечатлительный, наивный и вежливый человек.

Ж:В городе есть места, которые помогают вам расслабиться?

Д:Плато… Я была очень занята на своей предыдущей работе. Мне понадобилось 3 месяца для того, чтобы отдохнуть. А чтобы вдохновиться и набраться сил, мне достаточно побывать на пляже.

Перевод - Tim Halling
Редакция - Виктория Коломиец
В какъв свят попаднахте, обличайки дрехите на героинята?

Демет: Като сложиш дрехите, и щеш-не щеш, се променят стойката, походката. Снимачната площадка е в района Пера, т. е. Таксим, от 1920 г. Когато вървя по тези улици, ми се струва, че съм за първи път на Таксим. Те са някак тихи и по-красиви. След началото на снимките, нито веднъж не съм била на Таксим, не искам да ходя там. Защото онзи Таксим, от снимачната площадка, е много по-красив.

Ж: Как ви се струва работата с хора, на които се възхищава цяла Турция? Зарежда ли ви това?

Д: Честно да си кажа, дава ми увереност. Досега съм работила само в един сериал, и да продължа кариерата си с такива талантливи хора, е много важно. Хората на изкуството са по-достъпни сега. Всички те просто вършат своята работа.

Ж: Казват, че в миналото сте била танцьорка, по-късно сте се пробвала за актриса...

Д: Не бих искала за моето минало хората да се информират от трети лица. Сама искам да разкажа за себе си. Няма от какво да се срамувам или да премълчавам. Както ви казах, баща ми не искаше да се местим в Истанбул, а аз танцувах, за да се издържам.  

Ж: Имате огромна армия от почитатели!

Д: Да, не съм и мислила, че ще бъда толкова обожавана. След «Sana Bir Sır Vereceğim» очаквах, че феновете ще прехвърлят своето внимание към някой друг. Но тяхното отношение към мен не се променя. Сега почитатели на моето творчество казват, че гледат новия ми проект «Курт Сеит и Шура».

Ж: А не мислите ли, че подобна фенска любов може прекалено да ви издигне, да ви направи високомерна?

Д: Не мисля, от дете съм достаточно скромна. От суетност никога не съм страдала. Дори малко се стъписах от това, че станах разпознаваема. Така наречената звездна болест е опасно явление. Защото човек е едно такова създание...бързо свиква. Но животът може да му поднесе такъв урок, че мигом да се спусне на земята. За всеки опит, който ни предоставя животът, хубав или не толкова, трябва да казваме «Слава Богу».

Ж: Автор на книгата е Нермин Безмен, познавате ли се?

Д: Да, срещнахме се неотдавна. Но не ни се удаде достатъчно да общуваме. Ще отбележа, че тя е много впечатлителен, наивен и вежлив човек.  

Ж: Има ли в града места, които Ви помагат да се отпуснете?

Д: Снимачната площадка...Бях много заета на предишната си работа. Трябваха ми 3 месеца, за да си почина. А за да се вдъхновя и събера сили, ми е достатъчно да отида на плаж.
Интервю с  актьора Биркан Сокулу/Петро.

Исполняемый роль Петра В сериале «Курт Сеит и Шура» Биркан Соколлу ответил на вопросы журнала «Vouge». Сериал «Курт Сеит и Шура» подарил турецкому телевидению новых персонажей. В качестве примера можно привести Биркана Соколлу, который персонажем «Петр» переписал актерскую карьеру. Дениз Озтюрхан в своей статье поделился с журналом «Vouge» наблюдениями за съемочным процессом, осуществленном в деревне Кысыркая. Отнюдь не просто было взять интервью у Биркана Соколлу, он часто повторял, что чувствует себя в своей тарелке, но не смотря на это, его щеки умилительно наполнялись румянцем. Ввиду этого я решил начать с того, что больше всего меня интересовало, а именно - с вопроса о его путешествиях. Он чертит путь своего путешествия. Специально для этой цели Биркан арендовал автомобиль, на котором передвигается из одного города в другой. Но ему и этого мало, поэтому он читает историю мест, в которых побывал, исследует архитектуру городов, посещает различные музеи.Кроме всего прочего, Биркан очень любит ночную жизнь и вкусно поесть, поэтому не удивительно, что домой он возвращается с 4.3 лишними килограммами. Самое длительное путешествие в жизни он совершил с Аслы (прим. редакции: супруга Биркана Соколлу) на ее родину - в Англию. А две самые далекие страны, где они побывали - Таиланд и Мексика.Я поинтересовался у Соколлу, где ему понравилось больше всего? «Канкун (Мексика), - ответил он, - также ты можешь провести превосходные романтичные каникулы на Пхукете (Таиланд), правда, эта страна больше подойдет для одиночных путешествий. Там постоянно приходится употреблять тайскую еду, и ты начинаешь скучать по булочке с сыром по утрам. Однако .. Я бы остался жить в Мексике. Если спросите: «Почему?», Я отвечу так: мексиканская кухня, фиеста и ал bailar ла Бамба ... ». Он прочел русских классиков. Все согласны с мнением о том, что сериал «Курт Сеит и Шура» напоминает сказку. Огромная съемочная группа выехала в Россию и провела съемки на улицах и в исторических местах Санкт-Петербурга. Все актеры, задействованные в съемках со сценами танцев на балу, были русскими. Петр стал тем персонажем, который вывел Биркана как актера на новый уровень. Месяцами Биркан продумывал образ своего персонажа. Он пытался оправдать и понять его амбиции, его реакции на те или иные ситуации. В то же время Соколлу можно было часто найти за чтением русских классиков, а иногда он даже становился человеком, который швырял кожаную перчатку в лицо тех, кто обвинял его Петра в злодействе, тем самым вызывая их на дуэль. Мы, конечно же, продолжили разговор о русской культуре. Биркан обобщает свои воспоминания о времени, проведенном в России, одним словом «НЕТ». «.. Пожелав что-то изменить в своем блюде, вы скажете:« Не могли бы вы положить меньше соуса », но обычно в России на просьбу эту вы получите ответ «Нет». Русские очень строго следуют правилам и законам »- подытожил Биркан.«Петр» Биркана Петр - это тот персонаж, которому Эдже Йорендж (прим. редакции: сценарист проекта «Курт Сеит и Шура») уделила особое внимание. Она пытается сделать так, чтобы он всегда был в центре событий, чтобы его полюбили. Кроме того, своими интригами он подливает масло в огонь большой любви Сеита и Шуры. Я спросил, как же ему удалось настолько точно изобразить персонаж, который так сильно отличается от него самого. «Я смог вытащить из себя Петра Биркана» - ответил он. Он не очень любит пользоваться социальными сетями. «Почему в сериалах сближение двух любящих людей показывают одним пожатием рук или поцелуем в нос?» - спросил я. Хотя, конечно, мы понимает, что Биркан не в силах что-либо изменить в цензуре. «В реальной жизни есть и любовь и секс. Почему-то нельзя этого показывать в сериалах и фильмах »-. Ответил ОН У Соколлу НЕТ НИ твиттера, ни инстаграмма, но в то же время он человек, любящий дружеские посиделки. В детстве очень любил ковыряться в мобильных телефонах своих друзей, с которыми проводил время за одним столом после игры в баскетбол. Он влюблен в английскую архитектуру. Биркан - это актер, который неустанно ищет новые пути повышения уровня своего актерского мастерства. Если бы сериал не занимал так много времени в его жизни, то он хотел бы играть в театре и в фильмах. За время, проведенное в Англии, Биркан не успел пройти курсы по актерскому мастерству, которые посещала Аслы. Но зато пошел на курсы английского, чтобы усовершенствовать язык. Он был восхищен Англией ... Архитектурой, культурой и искусством этой страны.
Перевод - Гумру Самедова РЕДАКЦИЯ - Виктория Коломиец ___________________ Специально для http://vk.com/kurtseyt_official
/spoiler]
Светле, надявам се, че ще те видя другия петък!
Айрич  Heart Eyes страхотни снимки на сапфирчето ни със севгилито! Нека почива, ред му е и му се пада. Дано само ни зарадва в най-скоро време, защото определено ми липсва. Heart Eyes
Киарче  Heart Eyes Hug wavey Аууу, я !  Laughing

# 667
https://www.facebook.com/telenovellasnews
Урааа, след КСШ започва ПО. На мен сериала много ми хареса, препоръчвам ви го, момичета! Само се надявам, че и него няма да го скапят  Praynig
Приятно гледане, милички!  Hug

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 19:59 от queen_fenka

# 668
Фенче Heart Eyes, голяма изненада с това ПО, а? Wink
много ми харесва поведението на Шура, след изчезването на любимия й и колко трезво и логично разсъждава Peace
въобще не повярва на историята с Лола Confused
а сцената с целувката през вратата беше много сладка, бях я забравила Rolling Eyes

# 669
Мдааа ... до сега не вярваше ... леля и ще се постарае съвсем да срине вярата и в Сеит  ooooh!
Аз си спомням много добре сцената пред вратата, мислех, че няма да я дадат. Хайде да видим, дали ще дадат как си мечтаеха колко деца ще имат  Laughing

# 670
Привет симпатяги.  Hug

Нещо тази серия ми е скучна.  Peace

На мен ПО изобщо не ми хареса и ме е много яд, че Чаатай си окепази две години с него. (за протокола)  Peace

# 671
  • София
Нещо се обърках, или не съм гледала внимателно, но Шура попита леля си за Нина и майка й, а в спомена на Сеит тя спомена Нина, и това че са я хвърлили в морето, понеже била болна от тиф. (е, не го обясних май като хората, но дано ме разбрахте  Crazy) Та, майката и сестрата на Шура живи ли са?

# 672
много ми харесва Шура в тая серия Heart Eyes
Киарче Hug
Скрит текст:
и аз  харесах ФБ стр ти Wink Flutter

# 673
Айра, много благодаря! Hug
Скрит текст:
Ама ти като ни четеш защо не пишеш и при нас?  newsm78  Ние сме много гостоприемни.  Wink Hug Ще се радвам да се присъединиш към нашата весела компания.  Wink Heart Eyes

Зарани, говорят за Тина (Валентина), не за Нина.  Peace

# 674
Киарче, наистина ли не ти хареса ПО  newsm78 Съвременен, младежки сериал с много добри актьори. За разлика от ОС, от който гледах всичко на всичко 2,3 серии, този го изгледах на един дъх. Сега съм на 76 серия ... В този сериал много повече харесах Чаги като актьор, в ОС не ми хареса, с една изкуствена усмивка през цялото време ... Хазал, която много харесвам, също не ме грабна, много по-добре игра в ЗП за мен. А и с тези маанета ... не ги понасям. А в ПО все хубава музика, съвременна. Не знам, аз ще си го гледам с удоволствие  Peace
Голяма грешка допусна Шура, че напусна хотела ... трябваше да се опълчи на леля си и да чака Сеит в стаята им, щом твърди, че не вярва да е заминал с баронесата. Но, според мен тя повярва ... дори Джелил се хвана на интрижките на Петро  ooooh!
Зари  Hug
Скрит текст:
по-нататък Шура ще получи писмо, че майка и и Нина са починали
Ама лелята наистина е много студена жена ... от цялото семейство само Шура беше толкова сърдечна, Тина също е студена ...

Общи условия

Активация на акаунт