Забременели след Ин витро - тема 10

• 30 932
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Коте, успех утре!

# 46
Коте, още едни стиснати палци и от мен  Hug

# 47
Илиянка, искам си клексана. Док иска да го спирам след 10 дни и мен ме е страх. Правила съм тромб след предното раждане и сега съм като луда на тая тема. Оставям се в ръцете на лекарите и това е.

# 48
Хмммммм ooooh! Много странно. Явно такава им е практиката. Някоя друга мама ще го спира ли?

# 49
Кетче, няма празно с темите, че разговорът върви! Стискам ти палци за операцията!! Всичко ще е наред! Мисли положително и че ще видиш бебка бързо и безпроблемно.  Hug Hug Чакам да се похвалиш и да ви прехвърля в горната част на списъка.
С тия тромби и аз съм се шашнала малко. На мен док ми каза да спирам аспирин протекта 10 дни преди датата, защото иначе стават кръвотечения. За клексана обаче нямам идея, защото нали си говорихме, че май имат различно действие. Извън това според док важно е да се раздвижи човек бързо, май на 6тия час смята тя, че трябва да те вдигат.
Илиянка, добре си ги отглеждаш младежите, само така!! Мъжете в нашата група са на почит, че все ми се струват по-малко Simple Smile
Лили, никой вече няма да смее да се оплаква от жегите, то това дубайското луда работа  Sunglasses
Аз леко будувам - събудих се и ми беше неудобно на всички посоки и станах. Вчера почтиии довършихме ремонта, тия майстори са луди - пак бяха забравили едни первази, та ще идват за 4 път. След тях бая се погъзих и чистих, чак в един момент си викам дали не прекалявам. Лошото е, че ще ги караме да сложат още две парченца паркет, че разбира се не са преценили едни разстояния и пак ще режат, съответно прашат.. но в името на красотата.. Остават шкафчетата от ММ, ужким тази събота и неделя, макар че се съмнявам. Но пък вчера вечерта сглоби легълцето и е много яко. Ще взема да го снимам за албумчето.

# 50
Лили-Мили, да, аз съм дребничка- 1.60 съм и не очаквам да имам големи бебета. Дъщеря ми и тя все се водеше между 15-25%, дори след раждането си при пегледите при педиатъра. Предполагам, че просто иска да се убеди, че не е паднала още - в смисъл от 16% падна на 14 %, и иска да види че не е под 14% сега. Аз нямам против още един ултрасаунд, тъкмо и аз да си видя бебата още веднъж преди раждането а и вече съм 33 седмица и това, че бебето е слезнало надолу и притиска шийката я притеснява  още предполагам, да не вземе да тръгне раждане преди плануваното секцио. Та добре е, че ще имам още 1 УЗ в началото на 9 месец, тъкмо и аз да видя горе долу как се движим с кг.

# 51
  • София
Кетче, успех, миличка  Hug След броени часове вече ще си мама!!! Предстои ти вълнуваща среща  Heart Eyes

За фраксипарина - аз вече писах как беше при мен, но ще го повторя - 24 ч. преди секциото ми го спряха, вечерта в реанимация пак почнаха инжекциите и то по-висока доза от това, което слагах през бременността, като след секциото ми го продължиха общо 14 дни, 7 инжекции ми сложиха в болницата, 7 аз в къщи.

# 52
Добро утрооо! Хайде пак стиснах палци на Кетчето...няколко пъти Joy

Биси, добре си направила, че си станала-аз хем не можах да спя/тази нощ пък ме боляха краката горе+нормалните болки/, хем се натискам в леглото.
И на мен докторите ми казаха да не спирам фраксито. Зу, ти каза ли им, че си правила тромб?

# 53
Стиснати палчета и от мен за Кетчето!
Относно фраксипарина/ клексана, моята док ми каза, че ще го спрем 2 дни преди секциото (но и да не сме го спрели или ако бебо тръгне по-рано, не било проблем). И след раждането щяла да го продължи още 5 дни.

# 54
  • Русе
Момичета някоя да е пила Невробекс ?
Вчера ми го изписаха ама нещо ме гложди

# 55
Кетче  Praynig Hug
Аз се настройвам да мия едни прозорци, засега настройките нещо не работят. Много мързелива съм станала. И пералнята трябва да пусна. Пффффф.

Пинки, като мерим фл-а на беба и аз все питам док, дългокрака ли ще ми е мацката, а тя се смее и вика, я се погледни - метър и 60, на кой да е дългокрака  Joy

# 56
И аз имам прозорци за миене. Кей, винаги си добре дошла...ще ги измиеш, а аз ще ти пусна пералнята.... Joy

# 57
Хайде, Коте, похвали се за новото ни бебе  newsm59
Илиянка, казах за тромба, но мисля следващия път да направя консултацията с анестезиолога и него ще поговоря по- обстойно.

# 58
Зу, най-добре така направи. Пуууу, само те притесняват тия ...ай да не казвам какви #2gunfire

# 59
И аз имам прозорци за миене. Кей, винаги си добре дошла...ще ги измиеш, а аз ще ти пусна пералнята.... Joy
Joy Тъкмо обяснявах в другата тема, че не съм от най-работните и затова от години съм с дом. помощник.  Wink Ама вчера излъскаха всичко, останаха два малки прозореца отвътре и реших да се правя на герой, но ако до следобед не ми дойде музата и тях оставям на момчето, дето чисти. Днес има да чисти баня и съм готова с генералните чистения.

Общи условия

Активация на акаунт