Забременели след Ин витро - тема 10

• 30 867
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • Живее на Луната
Здравейте коремчета  Hug

Естлар, всички заедно с теб тръпнем за тези резултати, много е неприятно чакането но ще е за добро  Praynig

Дивчо, аз в самото начало някъде 9-та седмица се разболях много от гърло, отидох на лекар и ми предписаха някакви хомеопатични лекартсва - Осцилококцинум, Инфлуцид и още някакво, Прополки. Оправиха ме за няколко дни.

Еди, на мен док. Сигридов ми спря климарата в 9-та седмица и на следващия път ми спря и Кринона. Теб бъзика ли те за пола, на мен от началото ми говореше за момче, пък после се оказа момиче  Joy Та, не му се връзвай на шегите ако и на теб ти ги говори.

Аз ви пращам топли слънчеви поздрави от Гърция, пека тумбачето на слънце и се кефя, че не знам кога пак. Силни прегръдки за всички момичета на финалната права, чакаме още бебенца съвсем скоро.  Grinning

# 31
  • Норвегия
Привет и от мен!  Wink Бис, благодаря за новата тема!
Следих ви ежедневно от втора тема до сега и понеже при мен всичко се разви спокойно и без оплаквания не казах и гък, докато съчувствах на всяка една от вас за неволите и тревогите. Реших да сляза от "балкона", че с тези подути крака права не мога вече.  Mr. Green
Честити пухкави вързопчета на всички вече родили щастливи мами!   bouquet
Честит рожден ден на Фиоре!   bouquet
Добре дошли на новите момичета - истинска радост е да виждам повече нови попълнения!  Hug
Влязох специално да пожелая леко раждане утре на КотенцетоHug
Естлар, много се радвам, че си тук. "Познавам" те от темата на МБАЛ "Надежда". Всичко ще бъде наред с резултатите от амниото, ще видиш!  Peace

# 32
Запис и от мен в новата темичка! Честит рожден ден на Фиоре!  bouquet Да си жива и здрава и след броени дни да си гушнеш най-големия подарък!
Добре дошли на Ниана и Дивчо! Да ви е лека и безпроблемна бременността докрая!
Бис, много хубаво, че вече си имаш дата за секцио! Така и на теб ще ти е по-спокойно. То значи съвсем е наближило!
Аз съм толкова безсимптомна тези дни, че започнах да параноясвам дали всичко е наред newsm78 Днес дори ми се стори, че и коремът ми е по-малък. Другата седмица мисля да навестя д-р Ташков в частния му кабинет да видим какво се случва с бебчо.

# 33
Дивчо, това суеверие не важи за работодателите Simple Smile Ти можеш на първо време да си вземеш от личния 14 дена (че те повече не могат да дават), пък после виж от ЖК какви болнични ще можеш да взимаш. Така още 2 седмици може да не казваш - казваш им че си болна от грип или там нещо такова, и ще си почти в заветната 12 след това и ще можеш спокойно да им съобщиш, че изчезваш за по-дълго.
Битърче, ама много хубаво значи, че всичко е наред!! Чудех се аз по едно време какво става с теб, даже писах, не знам дали си видяла.
Франи, щом се тревожиш, отиди на лекар, няма какво да се чудиш.
Бел, завижд завижд Simple Smile Много хубаво да изкараш на моренцето!!

# 34
Благодаря за отговорите. Аз в началото като мислех че ще съм с близнаци си бях харесала тази количка: http://www.za-bebeto.com/product_info.php?products_id=310

# 35
Биси, с тия два бонбона на картинката още повече ми се дощява да гушна моите!

Фиоре, миличка, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много щастлива и съвсем скоро да получиш нааайййй-големия си подарък!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вили, това смятах сега-че към 22,05 бяха по 1700 гр.
Зу, вече са над 2кг, така каза док, не питах точно колко, каза, че първи номер води със 150 гр. Док каза, че съм готова за раждане, че всичко е наред и той е много щастлив!

Котето тръпне вече....Успех, Коте, утре ще гушнеш мечтичката си!   bouquet

# 36
Фиоре, честит рожден ден! Жива и здрава и скоро с най-хубавия подарък!
Кетче, мини да си те гушнем за късмет!  Hug

# 37
  • При вещиците
Фиоре, честит рожден ден. Бъди здрава и щястлива.
Франи, радвай се че нямаш симптоми. Но когато се чувстваш несигурна бягай на доктор. Не се притеснявай.
Коте, силно гуш и успех утре. Очаква те най-очаквяната среща  Hug
Нас днес ни удари рекорд +50 градуса. Реших привечер да излезнем да се разходя, но беше захладило до 41  Wink и бегом в мола. Утре ще е по-топло. Никакво излизане   Naughty

# 38
Фиоре, честит рожден ден, да си жива, здрава и щастлива Wink

Добре дошли на новите попълнения. Лека бременност до финал.

Аз да дам отчет след днешната ЖК. Казаха ми че беба е слезнала по надолу от преди, което хич не ме изненадва, защото усещам главата и много ниско когато я мърда. Каза да лежа по 2 часа сутрин и следобед, да не вдигам тежко и да избягвам навеждане. Да си ям бадемите и да си пия протеиновите напитки и ще ми дадат час за още един УЗ да види как е растежа на бебето- кг и в кой % е, че  на ФМ беше 16%, а предния път беше в 14 % и иска да види да не пада още. Вика ме пак след 2 седмици. Аз видях във файла ми, че обиколката на корема ми се води 2 седмици назад - и предния път и сега и явно иска да се презастрахова докторката ми, в което няма нищо лошо, разбира се. Та това от мен.

# 39
Коте, безпроблемно раждане!
Дани, мерси за линка!
Фиоре, здраве,голямо щастие и късмет ти пожелавам!
Лили, къде живееш,ако не е тайна,че такива температури св налага да търпиш?
Илиянка, браво, мъжете ти големи!
Пинки, давай смело с протеините, всичко ще е наред!

# 40
  • При вещиците
Зу, в Дубай съм. Но след месец си идвам в БГ и там съм решила да раждам живот и здраве. Между другото-при 50 градуса се обявява неработен ден!
Пинки,ти беше казвала, че си дребничка и май не е притеснително че бебето е в 16%.
Илияна, ама големи мъже. Пу пу пу.

# 41
Бис, кога успя и нова темичка да спретнеш? Уфатна мома си   bouquet благодаря за усилията! Виж Едтлар .е ти бъде достоен заместник!
Добре дошли на Ниана и Дивчо! Много е хубаво когато има нови попълнения!
Ние разгеле се прибрахме от болницата. Всичко е наред с бебка, нямам контракции, което малко ме натъжи... Мечтаех си да родя нормално, ама не било писано... Утре ме искат в 6 сутринта в болницата за да ме подготвят и в 8 ше ме клъцнат. Ще пуша когато се осъферя...
Много благодаря за стиснатите палчета и за пожеланията. Дано наистина мине леко.
Кейче, и твоят ред ще дойде много скоро  Hug Между другото, сложиха ми инжекция клексан 0.4 и утре след операцията ще ми сложат още една. И май това ще е всичко. При вас какво се чува за след операцията -еднократно ли се поставя или ще слагате няколко дни?
Лили, голяма жега при вас...
Фиоре, ЧРД! Предавам ти щафетата   Wink
Иле, Зу  Hug и на вас!
Отивам да си доприготвя чантата и после да поспя колкото мога

# 42
Коте Hug Praynig  bouquet Heart Eyes

# 43
Лили,като се прибереш. Тук ще ти се стори зима  Laughing
Котенце, инжекцията се поставя няколко дни.  Praynig
Днес взех да мрънкам на акушерката си за тоя клексан, викам ще говоря с анестезиолога,страх ме е заради тези случаи с емболиите. Тя като ми се скара, като ми се навика едно хубаво. Малко се освестих, сложи ме на мястото ми.Да не мисля такива неща и т.н. Та сега каквото Господ е рекъл!

# 44
Котеееее Hug Hug Hug
Момичета, за пръв път май имаме официално изпращане преди голямото посрещане!
Зу, ти искаш или не искаш клексан?
Ами големи са ми момчетата, момичета, нали трябва да се опълчат на мама Кей и бебе Жозефина ...хихихихи

Общи условия

Активация на акаунт