Забременели след Ин витро - тема 10

• 30 866
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Лили, още на първия преглед док спомена да се възприемам като с нормална бременност, защото при мен ин витро се наложи заради предимплантационна диагностика на ембрионите. Аз имам една нормално зачената и износена бременност, макар и с лош край. Но това не е за тази слънчева тема.
А относно кринон гела, вече го слагам веднъж дневно.  И най-вероятно ще бъде така поне още седмица-две.

# 16
Еди, и днес няма резултати. Вече претръпвам май, ще видим утре.

# 17
цоп и аз в новата темичка, благодаря Бисе  Two Hearts

# 18
Дивчо, моите шефове знаеха от самото начало. Аз спрях да ходя в офиса след пункцията още. После поработих 2 месеца в 6 и 7 месец. Според мен си стой вкъщи, щом си и болна най-вече. Взимаш болничен и не го мислиш.

# 19
Бис,  smile3525
Илиянка, колко са станали големи юнаците? Казвай да сравнявам, че нещо ме е обзело притеснение за тези кг
Добре дошли, мамита!
Ниана,  вчера бяхме да гледаме колички. Да, ама няма какво да вдиш за близнаци. Всичко е по каталог,поне в Пловдив. Спряхме се на ТФК или Бритакс. Различни класове са,но ще го мислим.
Пожелавам на всички ни пухкави бебоци,каквито Бисе озбрала на снимката!

# 20
Цамбур в новата темичка!
Добре дошли на новите попълнения   bouquet
На мен ще ми подарят две употребявани колички за близнаци,за които знам,че едната е Чико,а другата някаква канадска триколка,но още не съм ги виждала,че няма къде да ги държа.Пък и на харизан кон ,зъбите не се гледат  Mr. Green
Иначе съм чела прекрасни отзиви за ТФК.
Илианка и Зу,я кажете около 32 седмица колко ви тежаха чаветата,че в четвъртък съм на преглед и да си сверя часовника.Въпреки че мойте вървят различни от самото начало,единия седмица напред,а другия седмица назад.

# 21
Здравейте момичета, да се запиша и аз и да ви питам късно ли е за втора ФМ в 22+4гс?

# 22
Геричка, идеално ти е врвмето за ФМ.
Вилили, около 1900 гр да го кажем,че са били моите. Момците би трябвало да са по-едрички, но то зависи и от гена.

# 23
Геричка,Втората фетална я водят 18-22 седмица,така че за 4 дни няма да го направят на въпрос!

Зу,мерсаж!

# 24
  • на пясъка при черупките от миди
Бис, благодарим за новата темичка  Flutter

Честит толкова български празник!
Днес имам рожден ден и ви черпя със сладолед и плодове  newsm18

# 25
Дивчо, и аз като Бис казах на шефа преди пункцията и от ден Едно съм си у дома, пренаредих си приоритетите много бързо. Вземай болничен и не го мисли. Simple Smile
Дизи, по нашите улици и тротоари не мога да си представя номера с малки гуми, вярно подарената ми количка не е кой знае колко амортизирана, но и аз като Вили зъбите на харизания кон не ме интересуват.
За близнашките мами - в Е-маг има намаление на колички и столчета за кола, има и близнашки колички -20%, не разбирам, така че може да поразгледате (от втори до осми юни). Simple Smile
http://m.emag.bg/kolichki-stolcheta-kola-transportni-artikuli/promo/p2/c

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 18:21 от danny_cat

# 26
Фиоре, здрава, щастлива и обичана да си, скоро - най-прекрасният подарък! Мммм, страхотна почерпка!   bouquet

# 27
Фиоре, честит рожден ден!!! Всичко най-хубаво ти желая Simple Smile  bouquet Много вкусни торти, страшно ми се прияде  Crazy

# 28
Фиоре,  Hug

# 29
Честит празник, Фиоре   bouquet
Нека мечтите ти се сбъдват с лекота! Simple Smile

Прави сте, ще излезна болничен още от утре и изобщо няма да си правя експерименти. Суеверна съм и по принцип не исках да казвам преди 3 месец, но може би пък са глупости тези суеверия и само ме натоварват...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт