Забременели след Ин витро - тема 10

• 30 944
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Юхуууууууууууууууууу, имаме си бебкааааааааааааа!

Изабела Кристина на мама Кет!
Кетчето е добре, всичко е ОК!!
Да е жива и здрава Изабела Кристина, а на мама - бързо възстановяване!

Isabella Christina ist gebohren, Vessie geht es gut alles ok

# 61
Юхуууууууууууууууууу, имаме си бебкааааааааааааа!

Изабела Кристина на мама Кет!
Кетчето е добре, всичко е ОК!!
Да е жива и здрава Изабела Кристина, а на мама - бързо възстановяване!

Isabella Christina ist gebohren, Vessie geht es gut alles ok
Йеееееееей, честит рожден ден на малката Изабела и честито на мама Коте-Веси! Живи и здрави, бързо възстановяване и да ходят да се гушкат у дома!   bouquet Hug Peace

# 62
Бравоооооо! Да са живи и здрави и двете и много радост да си носят! Ееееххх, че хубавооооооо newsm44

# 63
Честито и от мен на мама Кет ! Прекрасни новини  Heart Eyes
Да им е жива и здрава Изабела Кристина и много да ги радва  Hug

# 64
Ей това ми оправи настроението, а тъкмо се беше сринало, защото и днес няма резултати. Да е жива и здрава малката голяма Изабел, а на мама Котка пожелавам бързо оздравяване и спокойни щастливи първи мигове с малкото съкровище.

# 65
Честито,Коте! Живи и здрави и бързо изписване   ura

# 66
 Цялата настръхвам от удоволствие като чуя, че се е родило бебенце  Simple Smile да е жива и здрава и много радост да носи на мама и тати   bouquet

# 67
  • на пясъка при черупките от миди
Коте, честита ти Изабела! Много да те радва и бързо възстановяване  Party

# 68
  • Живее на Луната
Добре дошла на този свят на Изабела   bouquet Нека късмета никога не я оставя, а на мама бързо възстановяване  Heart Eyes

# 69
Честито, Коте! Страхотна новина! Бързо възстановяване и само радост Simple Smile

# 70
оооо морското момиче  Simple Smile цопни едно краче и за мен в моренцето   Simple Smile

# 71
Честито и от мен на Веси за дреболина,да расте жива и здрава и много радост да носи на мама и татко. А аз днес правя чаканата 28г.с,сега ще чакам и 32с.,тогава сигурно и Доплер ще правим. Иначе продължавам с лежането,преди 2 дни само ми се наложи да ходя едни документи да оправям и с това лежане,50м. да мина и се измарям.
Някой питаше за количка за близнаци,ами ние май се спряхме последно на Mountain Buggy Duo twin, най тясна е и влиза навсякъде. От Англия ще ми я изпращат в комплект с кошче за кола и за новородено,червено и черно,то няма и къде да я видя наживо. Мерихме асансьорите при свеки и майка ми,еми максимум до 70см. може да влезе. А и аз немога да разчитам при всяко излизане да имам придружител,а и аз няма да мога да вдигам голяма и тежка количка,че не съм от едрите мами. Семейни приятели англичани искат да ми подарят количката и отначало гледаха Bugaboo,но за мен е излишно да се дават безумни пари за такава количка,та колкото и комфортна да е.

# 72
Честито на мама Коте! Най-хубавата новина! Бързо да се възстанови мама и много слънчеви моменти от тук нататък с бебока   bouquet

# 73
  • При вещиците
Коте и тук  бързо възстановяване и на добър път в живота на Изабела Кристина. Аз съм много пристрастна към това име-моята любима и единствена племенница е Изабела  Hug
Рени, като нямаш избор ще лежиш. Да ти е леко.
Бел, и за мен се цопнив морето.
Пинки, стискаме палци да сте в 16%.
Кей, ми че какво му е на мързела. И аз много обичам да мързелувам и го умея яко, но като трябва да работя съм робот. Хич да не ти пука.
Утре съм на ФМ Confused

# 74
Момичета, имам едно бързо въпросче. На последните ми кръвни изследвания се установи, че хемоглобинът ми е паднал от 125 на110. Назначиха ми да пия Малтофер Фол 2 х 1. Утре обаче ще ходя да пускам TSH и се чудех дали да не пусна и едно желязо, защото чета че анемията може да не е желязодефицитна и причината за ниския хемоглобин да е друга. Някой има ли опит по темата да сподели опит?

Общи условия

Активация на акаунт