2-ро СОУ първи клас

• 21 626
  • 139
  •   1
Отговори
# 60
Завърших 2 ро преди 4 години . С предишните директорки училището беше много напред ,оправиха стаите ,смениха чиновете  .Преди си спомням ,че тоалетните при малките бяха в окаяно състояние .След като завърших и Лилова стана директор започнах да чувам противоречиви неща .Веднъж си писах с моята приятелка секретарката ,при която доста често с моя съученичка си принтирахме докладите .Тогава тя ми каза .2 ро вече не е каквото беше .Иначе гледайки страницата във фейсбук новата директорка го докарва откъм база .Интерактивни дъски , електронни карти за влизане ,стая за занимания по интереси на малките ,музикален звънец с най -новите западни хитове .
Лощото е, че и аз чувам подобни неща и много се притеснявам дали 2-ро не лежи на стари лаври. Но все пак от 1 до 4 клас най-важното е госпожата, затова както и в предишния пост споменах най-много ме вълнува мнението за госпожите поемащи първи клас.
Ами запознайте се с тях ако още има дни на отворените врати и преценете , иначе както казах преди това откъм материална база училището няма грешка .

# 61
  • София
Момичета, не се заблуждавайте, че нещо от "екстрите"- дъски, карти, площадки...са от училището. Плащаме ги ние, родителите, чрез Настоятелството. А и нашата Интерактивна дъска, тази година работи до октомври..
Най-важен ви е учителят!
Не мога да препоръчам, защото очакванията ни са различни, а мнението ми-субективно!
Успех на всички ви!

# 62
Момичета, не се заблуждавайте, че нещо от "екстрите"- дъски, карти, площадки...са от училището. Плащаме ги ние, родителите, чрез Настоятелството. А и нашата Интерактивна дъска, тази година работи до октомври..
Най-важен ви е учителят!
Не мога да препоръчам, защото очакванията ни са различни, а мнението ми-субективно!
Успех на всички ви!
Значи в клиповете които гледах Лилова си е правила реклама на ваш гръб ?

# 63
  • София
Най-важен ви е учителят!
Успех на всички ви!
Значи в клиповете които гледах Лилова си е правила реклама на ваш гръб ?
Не съм гледала клипове, предполагам ,че и моите деца са някъде там....въпреки отказа ми да ги снимат... Но, да, събираните пари от настоятелството са в основата на много от придобивките. В което, разбира се, няма лошо, навсякъде е така. Но не да излиза ръководството и да разказва колко много прави. Миналата година, с парите от там се плати голям концерт, в зала 3, по повод 40 год.на училището. Ами...аз не съм съгласна с парите ни да се наемат концертни зали... Входното устройство с картите работи по месец,два в годината... Активните дъски и устройствата около тях редовно са в ремонт...
Има трески, но, ако сега трябваше да избирам за децата си в района, пак второ бих избрала! В сравнение с другите в квартала е супер!

# 64
  • София
Което пък не говори добре за операторите. В градината ни също има такава дъска в стаята. До сега не е имало проблем и знам със сигурност, защото там разчитат на съпруга ми за тези неща.
Аз съм в чуденка между второ и 142-ро. Първото  ми е по-близо, но във второто бих доверила детето си на всяка от началните учителки там, докато във второ вече съм -3 от 5...
Къде ги гледате тези клипове?

# 65
Което пък не говори добре за операторите. В градината ни също има такава дъска в стаята. До сега не е имало проблем и знам със сигурност, защото там разчитат на съпруга ми за тези неща.
Аз съм в чуденка между второ и 142-ро. Първото  ми е по-близо, но във второто бих доверила детето си на всяка от началните учителки там, докато във второ вече съм -3 от 5...
https://www.youtube.com/watch?v=mVCNeGe-sik
http://vtorodnes.com/2014/05/09/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BE%D0%BD%D … %80%D0%B8-%D0%B6/

# 66
Geraldine би ли споделила кои са твоите 3 от 5 за 2ро.  Аз също се чудя за 142, като там ме блазни възможността да се учи език различен от английски.

# 67
  • в ябълковата градина
И аз съм в чуденка между 2 и 142. Какви за отзивите за учителките във 2?
Аз бях на деня на отворените врати, но какви впечатления могат да се придобият за половин-един час?

За 142 разбрах, че няма наплив и едва ли не приемат всички деца, които са си подали документите там.

# 68
Аз бях на деня на отворените врати, но какви впечатления могат да се придобият за половин-един час?

За 142 разбрах, че няма наплив и едва ли не приемат всички деца, които са си подали документите там.
Да за 142ро явно наистина не е голям наплива, защото като подавах документи там една от жените питаше дали това е първо желание и ако е - да отбележат в списъка за да си знаят. Иначе и аз се чудя между 2ро, 142ро и 5то.

# 69

Да за 142ро явно наистина не е голям наплива, защото като подавах документи там една от жените питаше дали това е първо желание и ако е - да отбележат в списъка за да си знаят. Иначе и аз се чудя между 2ро, 142ро и 5то.
Посетете 3 те училища вижте ако ви е възможно обстановката в класовете на госпожите поемащи първи клас и така ще направите най- правилния избор .

# 70
На никого не бих препоръчала 5-то. Изкарахме там ПУК и никога повече не искам дори да влизам там...причини...много  ooooh!

# 71
Да побутна малко темата. Няма ли кой да сподели мнение за госпожите поемащи 1ви клас.

# 72

[/quote].. Входното устройство с картите работи по месец,два в годината... Активните дъски и устройствата около тях редовно са в ремонт...
Има трески, но, ако сега трябваше да избирам за децата си в района, пак второ бих избрала! В сравнение с другите в квартала е супер!
[/quote]
Дори и като работят, не се използуват. По-скоро се набляга на представителността .
Рекламата продава!  Laughing Както на всякъде! И както на всякъде има и добри , и не толкова добри учители. ВЪЗПИТАНИЕТО ИДВА ОТ СЕМЕЙСТВОТО . С "добър материал", нещата  вървят добре  Peace

# 73
Здравейте, момичета
Някой може ли да ми разтълкува какво означа написаното при класирането на второ:
"Записването ще се извърши по низходящия ред на изнесения списък на класираните от 06.06.2016 г. до 07.06.2016 г. ( от 08:30 часа до 18:30 часа ) включително.

Всеки кандидат има шанс до окончателното запълване на 120 места за иновативните паралелки и 24 места за обикновена паралелка. "

да разбирам ли че със сигурност са приети първите 120 във списъка или по-скоро, който превари при записването независимо на кое място.

# 74
  • София/Варна
Понеже и на мен това не ми е много ясно, обмислям в понеделник сутрин да им звънкам.

Общи условия

Активация на акаунт