WIZZ AIR - 18

• 71 652
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Някой резервирал ли е билети на Уиз през e-dreams. В момента ми дава по-ниски цени отколкото членството в Уиз. Не много, но все пак, ако не бях член ......
Много хора си купуват от там.
Аз лично не съм, но по-напред в темата се спомена.

# 61
  • София
Bradley Cooper  Simple Smile, Woman^In^White  Simple Smile, много Ви благодаря и на двете  bouquet
Два дни пиша ли пиша до уиз еър, че ги нямам в пдф формат резервациите, ама отговор никакъв.
Добре, че бяхте Вие, сега всичко е ОК Hug

Роже, аз защо си мисля, че Bradley Cooper е мъж?  hahaha

Bradley Cooper, можеш да си сложиш отметка в профила.  Laughing  

Сега ще потърся някой модератор да окаже съдействие и да добавим информацията за PDF в първия пост.  Peace

Мимии Simple Smile, аз съм от тези дето уж проверяват кое как стои преди да напишат нещо Grinning
Затова мисля, че Брадли си е сто процентова жена.
Иначе би ми бил много интересен мъж, член на групите: красива мама, клюкарник, литературен клуб, на пазар и четящ Разум и чувства Grinning

# 62
Скрит текст:
Bradley Cooper  Simple Smile, Woman^In^White  Simple Smile, много Ви благодаря и на двете  bouquet
Два дни пиша ли пиша до уиз еър, че ги нямам в пдф формат резервациите, ама отговор никакъв.
Добре, че бяхте Вие, сега всичко е ОК Hug

Роже, аз защо си мисля, че Bradley Cooper е мъж?  hahaha

Bradley Cooper, можеш да си сложиш отметка в профила.  Laughing  

Сега ще потърся някой модератор да окаже съдействие и да добавим информацията за PDF в първия пост.  Peace

Мимии Simple Smile, аз съм от тези дето уж проверяват кое как стои преди да напишат нещо Grinning
Затова мисля, че Брадли си е сто процентова жена.
Иначе би ми бил много интересен мъж, член на групите: красива мама, клюкарник, литературен клуб, на пазар и четящ Разум и чувства Grinning

ахахахахахах
ами не позна

иначе Джейн Остин е една от най-добрите романистки, които съм чел
виж чик лит примерно не чета
но стига спам  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

# 63
Роже,
Скрит текст:
то членството в групите е малко странно - писал ли си някъде с последните промени стана член и трябва да минеш да се отпишеш специално, което много хора не го правят.

Писах на модератор да добави за pdf файловете.

# 64

1. Влизаш в профила си
2.От десния панел: Моите резервации
3. Намираш резервацията
4. Влизаш в: Преглеждане на резервацията
5. Най-долу където са пътниците - там са и борднтиге карти.

Сърдечно благодаря,точно това търсех!  bouquet

# 65
във фейсбук има коментар с въпрос под снимка та УИЗ относно килограмите на ръчния багаж,
отговорът е
wizzair.com Ana, there is no weight limit. Your baggage just cna't exceed 56x45x25cm.

# 66
  • София
 newsm10 newsm10 newsm10
Благодаря, записвам се и бързо се връщам да чета,че отдавна не съм пътувала и билети с места не съм купувала.

# 67
по въпроса със грешно изписаните имена при резервация    Laughing  Laughing  Laughing
какво да направите!  http://www.travelandleisure.com/articles/ryanair-name-change-fee

# 68
  • тук-там
Един лаишки въпрос.
Неапол-София. За трима ми дава цена 49.99 евро, за двама 39.99...
Да, обаче като резервирам и при изборът на места се вижда кои са заети....общо 5 бр. Демек - има достатъчно свободни билети - почти всички, не е като да има само два на по-ниска цена? newsm78

# 69
  • столицата
и аз да питам тъй като за пръв път нямам багаж, а съм само със салонен. Трабва ли на летището да се редя на първата опашка, където проверяват билетите и вземат багажа за багажното?

# 70
  • Луната
и аз да питам тъй като за пръв път нямам багаж, а съм само със салонен. Трабва ли на летището да се редя на първата опашка, където проверяват билетите и вземат багажа за багажното?

Ако имаш преди това уеб чекин , а не чекин на летището - не, няма нужда да се редиш.

# 71
Един лаишки въпрос.
Неапол-София. За трима ми дава цена 49.99 евро, за двама 39.99...
Да, обаче като резервирам и при изборът на места се вижда кои са заети....общо 5 бр. Демек - има достатъчно свободни билети - почти всички, не е като да има само два на по-ниска цена? newsm78
Цената не се определя от броя свободни места, а от политиката на компанията.  Laughing
Често срещано е цената за 2-3-5 и т.н. билети да се различава от единичната или за 2бр. цена на билети.
В такъв случай е хубаво да пробвате различни комбинации как ще ви се получи най-добра цена за вашата конфигурация от пътуващи.  Peace

# 72
И честно казано да им имам политиката на уиз ер. Понякога направо ме учудват с дребнавостта си да печелят.

# 73
И честно казано да им имам политиката на уиз ер. Понякога направо ме учудват с дребнавостта си да печелят.

неприятни са , да  Whistling

# 74
хора изпуснах Ви, а трябва да ви следя  Mr. Green
Иначе други месец ще летим най-скоро  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт