WIZZ AIR - 18

• 71 678
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
По въпроса със сгрешена буква - летяхме миналия месец и няколко дена по-рано забелязах малка грешка в изписването. Написах им имейл и не знам колко пъти звънях на импулсния телефон и чаках с минути, но постоянно беше заето. Така и не успяхме да го поправим, но нямаше проблеми  Grinning

Някой от по-знаещите да каже - очаква ли се някое 20% скоро или да не отлагам с купуването на билетите?

# 76
Един лаишки въпрос.
Неапол-София. За трима ми дава цена 49.99 евро, за двама 39.99...
Да, обаче като резервирам и при изборът на места се вижда кои са заети....общо 5 бр. Демек - има достатъчно свободни билети - почти всички, не е като да има само два на по-ниска цена? newsm78
Няма много общо между заетите места и купените билети. Може да са купени билети и да не са избрани места. Тоест няма как да знаеш колко билета на тази ниска цена са продадени, а само колко остават.
Дори и да не е така, ако са били 7 билета на минимална цена - 5 купени по-рано и за теб остават 2.

# 77
  • Пловдив
Аз чакам намаление за багаж,че другия месец летим. А за някакво  намаление ,кога ще има едва ли някой знае  newsm78

# 78
Миналата година май е имало намаление края на юни

# 79
# 80
Здравейте!
Имам спешен въпрос-чанта с размери 37-37-15 може ли да мине за малък салонен багаж?
Надявам се на отговор!

# 81
1. Малък салонен багаж:
Ако салонният Ви багаж е с размери 42x32x25 см или по-малък, можете да го вземете на борда безплатно. Той трябва да се побира под седалката пред Вас.

По правило се вижда, че един от размерите е по- голям.
Ако е мека раница и може да се натъпче в багажното .....

# 82
Здравейте, на 18-ти ни предстой пътуване с wizz air от София до Милано,за първи път ще пътуваме и моля да ми кажете какво е най-важното което трябва да знам.Ще сме с двете деца едното на 8г.,другото на 1,8мес.
1.Имам ли право да нося бурканче с пюре или супа за малкото?
2.От къде да си закупя прозрачните пликове с цип?
3.Малкия салонен багаж,който е безплатен може ли да не е в чанта със формата на раница.а да е например с форма на голяма дамска чанта?
Ще съм ви много благодарна да споделите опит и съвет Simple Smile

# 83
Здравейте, на 18-ти ни предстой пътуване с wizz air от София до Милано,за първи път ще пътуваме и моля да ми кажете какво е най-важното което трябва да знам.Ще сме с двете деца едното на 8г.,другото на 1,8мес.
1.Имам ли право да нося бурканче с пюре или супа за малкото?
2.От къде да си закупя прозрачните пликове с цип?
3.Малкия салонен багаж,който е безплатен може ли да не е в чанта със формата на раница.а да е например с форма на голяма дамска чанта?
Ще съм ви много благодарна да споделите опит и съвет Simple Smile
1.Имаш право. На проверката може да те накарат на пробваш пюрето/водата.
2.Можеш да ги купиш от магазин за домашни потреби или от летището
3.Формата е без значение, мерките и килограмите са важни.  Grinning

# 84
Здравейте, аз и приятелят ми си направихме регистрация за полет, днес си отпечатахме бордните карти и на моята бордна карта пише: PRIVILEG PASS, а на неговата NO PRIORITY, като сумите които платихме за билети са едни и същи и всичко, което правихме е едно и също. Защо на моята бордна карта го пише това, а на неговата не ?

# 85
Здравейте, аз и приятелят ми си направихме регистрация за полет, днес си отпечатахме бордните карти и на моята бордна карта пише: PRIVILEG PASS, а на неговата NO PRIORITY, като сумите които платихме за билети са едни и същи и всичко, което правихме е едно и също. Защо на моята бордна карта го пише това, а на неговата не ?
Вие имате закупен Привилег пас(вероятно отпреди - той важи една година) и затова се различават б.карти. Можете да купите и за него качване с предимство - 2 или 4 лева струваше(не си спомням точната сума).

Полетите на Wizz air до/от Рим ще бъдат до/от летище  Aeroporto di Ciampino за периода от 16-ти юни до 24-ти октомври!

# 86
  • Луната
Ако не си си закупила предварително PRIVILEG PASS срещу 99 евро годишно,  може да е някаква грешка в твоя полза Laughing Така, че се възползвай от нея. Ето какво ти включва

# 87
Да, но аз не съм ги искала тези привилегии, не съм си купувала никакво членство, искам си нормалният полет, но явно няма как да се поправи, благодаря все пак Simple Smile

# 88
Здравейте!
Направих току-що уеб чек-ин, но няма да принтирам бордната карта веднага.
И все пак искам да попитам няколко неща:
1. Бордната карта идва бая дълга, защото по средата има реклама на Уизеър. Ако не се събере на цял лист, това значи че трябва да я намаля, а не знам дали ще се разчита добре баркодът.
2. Само едно копие ли изискват? Така прочетох, ама... да си питам.

# 89
  • Луната
Здравейте!
Направих току-що уеб чек-ин, но няма да принтирам бордната карта веднага.
И все пак искам да попитам няколко неща:
1. Бордната карта идва бая дълга, защото по средата има реклама на Уизеър. Ако не се събере на цял лист, това значи че трябва да я намаля, а не знам дали ще се разчита добре баркодът.
2. Само едно копие ли изискват? Така прочетох, ама... да си питам.

1. На един лист - да се вижда баркода и горе и долу на отрязъка за тях (баркода не се влияе от големината на листа)
2. Само едно копие - те си късат и вземат долния отрязък

Общи условия

Активация на акаунт