WIZZ AIR - 18

• 71 659
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Много благодаря!!!  Hug

# 91
Имам питане за платените места. Ако си платим такива, за отпред примерно, но в последствие Уиз променят датите на полета и се наложи да изберем други дати, изгарят ли ми парите за мястото? Или си вървят с резервацията, дори да се сменят датите? (примерно за Париж смениха датата за връщане, удължиха престоя с 2 нощувки, което нямаше как да стане и сменихме полета като цяло с около седмица по-рано)

# 92
не би трябвало никаква част от заплатеното да се губи според мене

# 93
Имам питане за платените места. Ако си платим такива, за отпред примерно, но в последствие Уиз променят датите на полета и се наложи да изберем други дати, изгарят ли ми парите за мястото? Или си вървят с резервацията, дори да се сменят датите? (примерно за Париж смениха датата за връщане, удължиха престоя с 2 нощувки, което нямаше как да стане и сменихме полета като цяло с около седмица по-рано)
Какво означава уиз да сменят датата на връщане и да удължат престоя с 2 нощувки? Това за чия сметка е? Досега не ми се е случвала промяна в часове или с дни на полети. Само е имало някой час закъснение.

# 94
часовете  на полетите се случва да се сменят
понякога сменят и летището (пресни примери - миналата година - Милано Бергамо с Милано Малпенса и в момента Рим Фиумичино с Рим Чампино)

# 95
Случва се и дните да ги сменят!

# 96
Веднага отговарям - трябваше да летим на 20 октомври за Париж, на 22-ри за София. Получих мейл, че датата за връщане е променена на 24-ти. Обадих се на импулсния, казах, че престоят ни е плануван за 2 нощи и не може просто да го променим на 4 нощувки. Предложиха ни вариант да си изберем други дати от сайта и при наличие на места да ни преместят там. Пътувахме 17-19 октомври.
Тогава помня, че доста полети смениха така. В темата основно това се дискутираше.

# 97
Надявам се да не го правят в последния момент, за да имам възможност да реагирам.  newsm78

# 98
  • Луната

Мисля, че парите ти за място няма да изгорят. Предполагам, че ще имаш възможност да избереш отново място в зависимост от наличните за новия полет места (безплатно). Те са допълнителна услуга като багажа.
Този въпрос може да зададеш към служителите на wizz на мейла даден на първа страница. Ще сме благодарни, ако споделиш отговора Simple Smile

# 99
  • EU
Аз вече си купих  места в самолета, но все пак да попитам къде се падат крилата? Купих на 5 и 6 ред и се чудя дали са добре?

# 100
Аз вече си купих  места в самолета, но все пак да попитам къде се падат крилата? Купих на 5 и 6 ред и се чудя дали са добре?

броят се отпред назад
вие сте от предните редове
крилата са 12-13 ред мисля

# 101
  • София - Варна
Относно платените допълнителните услуги. При мен е имало смяна на полет от моя страна срещу допълнително заплащане. Купеният багаж се прехвърли автоматично на новия билет. По логика и с местата би трябвало да е така.

# 102
Ако смяната на полета е по собствено желание и вече някой си е платил места /първи редове, допълнително пространство и т.н/, как ще му вземат тези места и ще ги дадат на вас?

При смяна на полета от тяхна страна не знам как би следвало да се процедира.

# 103
Открих това:

Полетът ми беше променен от авиолинията. Какво се случва с разпределените места?

• Ако има промяна в часа (същия ден, но различен час на заминаване): запазеното ви място ще остане същото, не са нужни допълнителни действия от ваша страна;
    • Ако полетът е бил променен поради промяна в разписанието (различен ден на заминаване) и вече сте платили за местата си:

Моля, влезте в wizzair.com, изведете вашата резервация и изберете ‘Добавяне на услуги’, където можете

• да изберете места със същата цена или по-евтини
    • да изберете по-скъпи места. В този случай ще се наложи да заплатите само разликата в цената между двете места

Ако сте избрали места с по-ниска цена от вашия баланс, се свържете с нашия Телефонен център за връщане на сумата.

Промених полета си. Какво се случва с разпределените места?

Ако сте избрали да промените полета и /или местата си и вече сте платили за местата: платената от вас за избраните места такса не подлежи на възстановяване.

Можете да изберете едно

• да приемете местата, разпределени от нас при процеса на промяната, без допълнително таксуване
    • да изберете места със същата цена или по-евтини
    • да изберете по-скъпи места. В този случай ще се наложи да заплатите само разликата в цената между двете места.

Ако приемете разпределените места или изберете места с по-ниска стойност от вашия баланс, остатъкът от баланса ви може да бъде използван за произволна друга услуга, но няма да бъде възстановен.

# 104
  • София
Здравейте,

В четвъртък летим за Милано с Wizz. Съпругът ми е на инжекции и лекарства, които трябва да вземем с нас за 4-те дни, през които ще сме там. Та въпросът ми е, по каквъ начин мога да ги пренеса?
Звънях им на Wizz и се ядосах, защото не успяха да ми кажат, как мога да ги пренеса и през цялото време ми обясняваше, че не се пренасят никакви лекарства през граница, независимо от багажа. Не знам колко е вярно това, хората с хронични заболявания как пътуват със самолет Thinking
Ако си платим за чекиран багаж, дали ще можем да ги сложим вътре според вас и кой може да ми каже със сигурност, ако знаете?

Общи условия

Активация на акаунт