WIZZ AIR - 18

• 71 607
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
ами отивам за 10тина дни, и нямам търпение да дойде време да кажа на човека до мен че сме тирима. Дано всичко да е наред Hug Hug Hug

# 196
Охооо ти си с мисия Laughing
Според мен ще ти е трудно 10 дена само с ръчен багаж, но ти знаеш най-добре.
Честито Hug

# 197
  • тук-там
Eха ужасно мноооого благодаря    Heart Eyes .Много е малък този багаж, нищо няма да мога да побера . Гледах че е 75 лева доплащането, това е за посока нали .... тоест 150 което си е доста

Прецени и дали, ако си купиш на место нещата, които ще "мъкнеш" -  няма да ти излезе по-евтино.  Peace

# 198
Момичета и момчета и аз да питам ?
С фиксирани дати за пътуване до Дубай за месец септември ........докога мога да се "подмотвам " Embarassed с резервацията и респективно плащането на билетите за 3-ма ?
Хотелите са безброй и там работата е ясна и никак не е спешна с тези безплатни отмени на резервация , но ....се притеснявам със самолетните билети .....да не се свършат местата...., а резервирам ли - трябва да затворя парите  Thinking
Благодаря , ако някой с повече опит в резервация на билети и повече пътувания - сподели !  bouquet

# 199
  • София
bebeOgi, ако още малко се помоташ и ще е късно Simple Smile
Особено пък ако е с фиксирани дати пътуването ти не зная какво чакаш, особено с резервацията на хотела.
Намаленията на Уиз еър /ако пътуваш с тях, ако не с Флай Дубай цените са по фиксирани/ вече минаха, до септември да има най-много още едно през юли, но не се знае дали преди това няма да вдигнат цените и дали въобще ще има евтини билети. Да не забравяме, че Дубай е една от най-популярните дестинации в България за пътуване.
Доколкото разбирам искаш да платиш възможно най-малко пари. И това е съвсем нормално, всички искаме това. Но политиката ти по отношение на хотелите няма нищо общо с евтините цени.
Букинг е един от най-скъпите за резервации сайтове и единственото му предимство са безплатните анулации, които обаче по правило са с още по-високи цени. Затова те съветвам да не се ограничаваш само до Букинг ако искаш да спестиш пари.
А е и мит, че хотелите в Дубай са безброй Simple Smile. Не са безброй, 600 са, но избора ти ще се съсредоточи до не повече от 5-6. Но тези 5-6 или 10 се избират по същите причини от милиони хора и тур. агенции от целия свят, така че дали ще има свободни места за тези фиксирани дати newsm78.
Още повече, че ще сте с дете и ще трябва да се съобразите с него преди всичко.
Там от изключителна важност, предвид огромните разстояния и невероятната горещина / през септември около 40-45 градуса, и то в пустинята, които нямат нищо общо с 40 те градуса в София/ е местоположението на хотела Simple Smile.
А повярвай ми, хубавите хотели в добър квартал, на ниска цена и с добро местоположение не са толкова много в Дубай. И колкото по-рано резервираш толкова по-ниска ще ти  е цената Peace

# 200
  • в града на вечния купон
Roje като корифей  за Дубай  посъветвай коя е добра цена  за  билет с WIZZ  до там за февруари?

# 201
  • София
Радост, за съжаление не съм много специалист по цените на Уиз еър newsm78
А и те не следват някаква определена логика. Но най-добри са обикновено 6 до 8 седмици преди полета. Разбира се ако нямаш фиксирани дати, а можеш да лавираш между няколко и търсиш най-добрите.
Не зная защо точно февруари си избрала за Дубай /примерно отивате повече за екскурзия и разглеждане на забележителностите и не искате да е горещо/, за да мога да изкажа определено мнение, но според мен цена около 250лв. двупосочно на човек си е добре Simple Smile.
Хубавото на полетите за Дубай е, че имаш много алтернативи. И в лицето на Флай Дубай и в това, че има полети много дни и можеш да комбинираш спокойно.

# 202
  • София
 Предстои ни on-line чекиране. Последното такова правихме миналата година февруари. Как стои въпросът с местата, които ни бяха предложени при покупката на билетите? Ще ми излязът ли на разпечатките или пак качването е както преди: кой където свари?
Благодаря предварително!

# 203
Предстои ни on-line чекиране. Последното такова правихме миналата година февруари. Как стои въпросът с местата, които ни бяха предложени при покупката на билетите? Ще ми излязът ли на разпечатките или пак качването е както преди: кой където свари?
Благодаря предварително!

Ще излязат

# 204
 и невероятната горещина / през септември около 40-45 градуса, и то в пустинята, които нямат нищо общо с 40 те градуса в София/
Малко спам уточнение.

Относителната влажност на въздуха в София е много по-висока от тази в Дубай.

Ето защо 40 градуса в Дубай са в пъти по-добре от 40 градуса в София.

При близо 0% относителна влажност на въздуха в Дубай съм се разхождал на 43 градуса. Абсолютно несравнимо с моя роден град в България, където при 32 градуса просто не се диша.

# 205
  • Русе
nofelet, а аз съм била в Дубай точно септември на 40гр и относителна влажност 60-70% и повярвай ми няма такъв задух. За 20 мин навън бях цялата мокра и вода се стичаше по краката ми.

# 206
Роже Благодаря !

Цените, които гледам в букинг и в amoma не ми се виждат изобщо високи. Тук на нашето море Simple Smile ще двойно повече пари за тези нощувки в Дубай .
Не казвам , че имам опит , не споря , напротив благодаря за мненията и насоките !
Не е маловажна изобщо обаче възможността от букинг да се анулира 3 дни преди полета и да се плати на място.
В тази връзка искам да попитам някой за тези въпросни закуски в букинг . Където са включени в цената или ги няма - ясно , но където са покзани като цена 12, 14, 28 или 30 лева - длъжна ли съм да ги плащам и да ги ползвам или може просто да не ги искам ...Струва ми се ненормално за 3-мата , ако закуската е 30 лева , да не кажа и 40 да давам по 100 -120 лева , което са 200 - 240 дирхама да ден само за закуска  #Crazy

# 207
 и невероятната горещина / през септември около 40-45 градуса, и то в пустинята, които нямат нищо общо с 40 те градуса в София/
Малко спам уточнение.

Относителната влажност на въздуха в София е много по-висока от тази в Дубай.

Ето защо 40 градуса в Дубай са в пъти по-добре от 40 градуса в София.

При близо 0% относителна влажност на въздуха в Дубай съм се разхождал на 43 градуса. Абсолютно несравнимо с моя роден град в България, където при 32 градуса просто не се диша.

nofelet, благодаря за мнението ти ! Съвпада с моето ! изчетох доста неща ...и не мисля , че е чак такъв кошмар ...Хората си ходят на плаж и нямат проблеми , дори в юли и август , които са още по-горещи .....
Имала съм щастието да бъда на Бахамските острови от 1-ви до 6 септември в Насау ....и чак да не се диша ....не съм съгласна ....Под палмата на плажа , почернях за 3 дни , толкова колкото на нашето море ще стане ама за 35 дни поне  Simple Smile

# 208
  • София
В тази връзка искам да попитам някой за тези въпросни закуски в букинг . Където са включени в цената или ги няма - ясно , но където са покзани като цена 12, 14, 28 или 30 лева - длъжна ли съм да ги плащам и да ги ползвам или може просто да не ги искам ...Струва ми се ненормално за 3-мата , ако закуската е 30 лева , да не кажа и 40 да давам по 100 -120 лева , което са 200 - 240 дирхама да ден само за закуска  #Crazy
Не си длъжна да плащаш за закуските, ако не искаш.

# 209
Благодаря !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт