WIZZ AIR - 18

• 71 599
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • в града на вечния купон
Радост, за съжаление не съм много специалист по цените на Уиз еър newsm78
А и те не следват някаква определена логика. Но най-добри са обикновено 6 до 8 седмици преди полета. Разбира се ако нямаш фиксирани дати, а можеш да лавираш между няколко и търсиш най-добрите.
Не зная защо точно февруари си избрала за Дубай /примерно отивате повече за екскурзия и разглеждане на забележителностите и не искате да е горещо/, за да мога да изкажа определено мнение, но според мен цена около 250лв. двупосочно на човек си е добре Simple Smile.
Хубавото на полетите за Дубай е, че имаш много алтернативи. И в лицето на Флай Дубай и в това, че има полети много дни и можеш да комбинираш спокойно.
Мерси!
От твоите  постове  съм чела,че февруари  е ок за  Дубай.
А и искам да съм на топло  когато  тук е  студ Simple Smile
Истината е, че  тогава  имам  повод  и искам  да  направим Дубай.
Истината е, че  имам повод  и искам  да  г

# 211
Здравейте , бих искала да попитам може ли да се носи в ръчният багаж зарядно на лаптоп ?

# 212
Здравейте , бих искала да попитам може ли да се носи в ръчният багаж зарядно на лаптоп ?

Да! И лаптоп и таблет и смартфон, зарядни , камери ....всичко това може !
Ограничението за всички полети е за размера и опаковките на течночсти, кремове, аерозоли и гелове и разбира се на wizz 'ненормалните" размери за ръчен багаж !

p.s Този малкия безплатен багаж - няма такъв размер в света ..... #Crazy

# 213
Ами аз съм с раница , не е прекалено голяма, надявам се да няма проблем Simple Smile

# 214
Да , с раница нямаш проблем , но тип раница за училище , а не тези туристическите ...
Размерите им ги има на сайта 40 см дължина , не помня колко широчина и 25 дълбочина
Куфарче с такива стандарти и размери не същетсвува .....

# 215
Да , като ученическите е  Peace , наистина размерите им са малко ограничаващи, но компанията предлага доста евтини цени, в сравнение с другите компании и явно това е за сметка за някой други неща  ...  Confused

# 216
Факт неоспорим !  newsm10
Цената на билет до Дубай , която предлага уиз е несравнимо ниска спрямо малоумните, идиотски цени на Флай Дубай и др.

# 217
Здравейте! Искам да се оплача от Wizz Air. Миналата седмица се върнахме от Париж  с тази авиокомпания. Самолетът беше ужасно, ужасно мръсен. Обърнахме се към стюардесата, която ни отговори, че не е нейна работа да чисти. А може би е моя!?

# 218
Какви са вашите впечатления от чистотата и обслужването?

# 219
Живачен термометър в ръчния багаж? :/

# 220
Тц. Но може и да не го забележат.

# 221
Живачен термометър в ръчния багаж? :/

От гледна точка на сигурността , нямате никакъв проблем да носите живачен термометър!
В горен коментар пише : "ако не го забележат" , но тук отговора е "тцъ" smile3503
Термометъра / било той живачен/ или друг тип НЕ е забранен за пренос в ръчен или регистриран багаж !  bouquet

# 222
  • Бургас
Здравейте и от мен! Остава месец до нашият полет, но ми изникна един въпрос. Ще пътувам сама с децата, с пълномощно. Трябва ли да нося оригинала на актовете за раждане?

# 223
Какви са вашите впечатления от чистотата и обслужването?

Ами те пътниците цапат съответно можеш да си направиш извод за тях, не за обслужването на борда.
Обикновенно са чисти самолетите на лоу кост компаниите,но винаги има хора които очевидно смятат че да си оставиш боклука под седалките или по тях е в реда на нещата,вероятно у тях е същата цигания,нямам друго обяснение

# 224
Здравейте и от мен! Остава месец до нашият полет, но ми изникна един въпрос. Ще пътувам сама с децата, с пълномощно. Трябва ли да нося оригинала на актовете за раждане?

Утре ще мога да проверя лично и ще пиша по-късно след обяд за достоверна информация 100%  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт