WIZZ AIR - 18

• 71 586
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
bebeOgi , благодаря! Ще чакам за инфо. Въпреки, че поне един път съм пътувала така, нямам никакви спомени ...  Embarassed

# 226
  • Луната
Здравейте и от мен! Остава месец до нашият полет, но ми изникна един въпрос. Ще пътувам сама с децата, с пълномощно. Трябва ли да нося оригинала на актовете за раждане?
Не ти е необходим оригинала. Акта за раждане е за всеки случай, ако ти го поискат. Трябва ти със сигурност декларация от съпруга ти, която  да е нотариално заверена и копие от нея, което остава на гранична полиция и естествено международни паспорти или лични карти на децата.

# 227
  • Бургас
Woman^In^White , да, декларация+копия на актовете за раждане+копия и на двете имам. Хич не ми се искаше да съхранявам и оригиналите на актовете за раждане през почивката. Благодаря! Тръгвам без тях утре (за друго населено място преди полета), пък дано няма проблеми!  Hug

# 228
Приятна почивка Irra!

# 229
Какви са вашите впечатления от чистотата и обслужването?

Ами те пътниците цапат съответно можеш да си направиш извод за тях, не за обслужването на борда.
Обикновенно са чисти самолетите на лоу кост компаниите,но винаги има хора които очевидно смятат че да си оставиш боклука под седалките или по тях е в реда на нещата,вероятно у тях е същата цигания,нямам друго обяснение

Факт е, че пътниците може и да цапат, но преди качване на борда на самолета има време, в което авиокомпанията трябва да почисти самолета. По тази причина висяхме на летището и се качихме с половин час закъснение. Не оправдавам и държанието на стюардесата - тя е човекът, към който трябва да се обръщаме, ако имаме проблеми.

# 230
bebeOgi , благодаря! Ще чакам за инфо. Въпреки, че поне един път съм пътувала така, нямам никакви спомени ...  Embarassed

I r r a Не ти трябва оригинал на акта за раждане ! Peace Нотариалните декларации + копия на актовете, паспортите разбира се и си о.к! Колегите дори не препоръчват носене на оригинали , губят се на път и на почивка и после са само ядове ! ooooh!
Приятно пътуване, здраве и успех !   bouquet

# 231
Оригинала на нотариално-заверената декларация е задължителен!

# 232
Оригинала на нотариално-заверената декларация е задължителен!

Да, аз съм допуснала смислова грешка ! не се препоръчва носенето на оригинали на акт за раждане! Peace Без оригинал на нотариално заверена декларация от другия родител - никакъв шанс пред Гранична полиция  newsm10

# 233
  • Бургас
Благодаря Ви много, момичета! Приятна почивка и на вас!  Hug

# 234
Термометъра / било той живачен/ или друг тип НЕ е забранен за пренос в ръчен или регистриран багаж !  bouquet
Благодаря!   bouquet Hug
Пътувам другия вторник.

Нещата, които направих:
- Чекирах се и принтирах бордната карта (два пъти, за всеки случай  Mr. Green )
- С безплатен ръчен багаж съм (раничка) - вътре ще имам Салбутамол, Аулин и термометъра. Дрехи, козметика до 100мл в затварящо се пликче.
Полетът ми е 19:55ч, което значи, че около 17:30ч е добре да мина проверката, нали?

# 235
Чекин отвяря 2 часа преди полета . За полет в 19:55 ще можеш да се наредиш за проверка сигурност най-рано 2 18:00 Peace

# 236
Ей го, пак щях да се изложа. Grinning Много мразя, когато нещо ми е непознато и нямам опит. Simple Smile Чувствам се като идиот, а моите у дома само ме подиграват.

# 237
Ей го, пак щях да се изложа. Grinning Много мразя, когато нещо ми е непознато и нямам опит. Simple Smile Чувствам се като идиот, а моите у дома само ме подиграват.
Нищо не пречи да отидете и в 17,30. Simple Smile
Значение има, ако ще оставяте багаж за чекиране - това гише ще отвори 2 часа преди полета. Twisted Evil

# 238

С нищо не си се изложила ! Това са нормални неща ! Аз споделих знанието си с теб за да не "висите" излишно време на неугледния Т1 на летище София ....2 часа преди полета отварят чекина и тогава започват да пускат и за проверка сигурност ! Умната с течности , гелове , аерозоли за размера на контейнерите .., вода само за детет до 2 години иначе отива в кофата .....и това е ! Успех и приятно изкарване !  bouquet

# 239
Не знаех, че има ограничения кога да минеш   проверката за сигурност

Общи условия

Активация на акаунт